Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Εορδαία: Λειτουργία Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – ΠΕ Κοζάνης

Ξεκίνησε η  λειτουργία του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας  – Ν. Κοζάνης. Πρόεδρος, ορίζεται ο κος Παπαθανασίου Ι. Όμηρος – Χειρουργός Οδοντίατρος, DipDS, Αντιπρόεδρος ο κος Φούντογλου Αναστάσιος – Νεφρολόγος, Γραμματέας η κα Γιαννοπούλου Ευδοξία -ΤΕ Νοσηλεύτρια, Υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής, Ταμίας η κα Δημητριάδου Αθηνά – Ψυχολόγος.
Η ΕΑΕ είναι ένα σωματείο που απαρτίζεται από άτομα που δίνουν στο διπλανό τους και τον φροντίζουν χωρίς αντάλλαγμα  προσφέροντας απλόχερα όσα έχουν στο «δισάκι της ψυχής τους» με μόνη αμοιβή και ευχαρίστησή τους την προσφορά. Τέτοιο σωματείο λοιπόν από το ξεκίνημα του αποτέλεσε η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με ειδική μέριμνα, την Πρόληψη και Εγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου. Η ενημέρωση όλων των Ελλήνων για
την πρόληψη του καρκίνου και οι τρόποι και μέθοδοι έγκαιρης διάγνωσης του έγινε καταστατική υποχρέωση, όπως και διδαχή των Λειτουργών Υγείας με συστηματικά μαθήματα και κατανοητές απλές ομιλίες προς το κοινό σε πανελλήνια κλίμακα.
Από σήμερα έχει ανοίξει και  σελίδα  στο facebook με ονομασία ‘Ελληνική αντικαρκινική εταιρεία – Παράρτημα Ν. Κοζάνης’ όπου σύντομα θα  γίνει ενημέρωση  σχετικά με το πού θα στεγαστεί το παράρτημα και από πότε και πως μπορεί κάποιος να εγγραφεί ως μέλος, ενώ παράλληλα υπάρχει και το link της ΕΑΕ που μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικότερα για την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, όποιος το επιθυμεί.
Πηγή: ΕΡΤ Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας