Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Τα «βρήκαν» Κωνσταντόπουλος και Πολυδεύκης-Κοινή κάθοδος στο Δήμο Σερβίων!

Από το kozanimedia.gr
Σε συμφωνία για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Σερβίων κατέληξαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος και ο Λιάκος Πολυδεύκης
Η επίσημη ανακοίνωση της σημαντικής αυτής εξέλιξης θα γίνει αύριο, Τετάρτη, ενώ το όνομα του συνδυασμού (επικεφαλής του οποίου θα είναι ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος) θα είναι «Δημοτική Συνεργασία Σερβίων (Eνωτική Κίνηση-ΑΝΤΑΜΑ)

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι συνεργασιες ειναι επιβεβλημενες απο την απλη αναλογικη.στην συγκεκριμενη περιπτωση που ξεπερασαν παρα πολλα, μονο για το καλο του δημου μπορει να καταλογιστει.εαν και αυτην την φορα γινει η λαθος επιλογη τοτε δεν θα υπαρχει δικαιολογια για τα χαλια του δημου.
Μπραβο στους εμπνευστες της συνεργασιας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΕΛΕΙΕΣ Η ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΝΤΑΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

από την αρχή παρά να τα δει μετά
Έτσι και αλλιώς θα γίνουν συνεργασίες μετά τις εκλογές. Και πάλι μπράβο τους.

Ανώνυμος είπε...

Δυο θανάσιμοι αντίπαλοι τα βρήκαν για να μας ¨"σώσουν". Η ξεφτίλα Λιάκο και Κωνσταντόπουλε έχει και τα όριά της.

Ανώνυμος είπε...

Πως γίνεται το ΑΝτιμνημονιακό Αυτοδιοικητικό Μέτωπο να συνεργάζεται με τον φούλ μνημονιακό Κωνσταντόπουλο ειναι ερώτημα προς διερεύνηση της παραψυχολογίας.

Ανώνυμος είπε...

Όποιοι κατεβάσουν ψηφοδέλτιο, οπως και εάν συνεργαστούν-ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ- έχουν ένα μεγάλο έργο σαν προτεραιότητα:να ξεκαθαρίσουν πως έχει δράσει ο δήμος σε αυτό το αίσχος. Να έχει κλείσει και να μην πληρώνεται κάνεις προμηθευτής! Να μην υπάρχει ακόμα προϋπολογισμός και να μην έχει δοθεί δάνειο που κάποιοι λένε ότι χρειάζεται-κάποιοι που έχουν ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ! Σε εργαζόμενους στην κοινωφελή επιχείρηση να οφείλονται μισθοί . Οι παιδικοί σταθμοί να λειτουργούν με το ζόρι. Με συνεχείς ανακοινώσεις που να δείχνουν ότι δεν μπορούν να συνεννοηθούν αλλά και την αδιαφορία κάποιων υπαλλήλων! Ντροπή πια.
Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε όσους έχουν είτε είναι σύμβουλοι είτε ο δήμαρχος είτε υπάλληλοι. Να κοπούν τα χατίρια, να κοπούν οι τεμπέληδες και εμείς να μαυρίσουμε τα κομματόσκυλα από τους συνδυασμούς

Ανώνυμος είπε...

epiteloys mesa sti mizeria ke tin mayrila toy dimoy toylaxiston vlepoyme mia sosti kinisi.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και πάλι μπράβο! Το πρώτο βήμα με προοπτική που ακούσαμε όλη αυτή την εκλογοπροπαρασκευαστική περίοδο. Σημαντική απόφαση συνεργασίας και νίκης. Περιμένουμε να υπάρξουν και άλλες τέτοιες κινήσεις...

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι χάσανε τον ύπνο τους.Χιονία αν συνεργαστείς και εσύ θα τα χάσουν και στον ξύπνιο τους.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ανεξαρτητος συνδιασμος εμεινε μονο του Ελευθεριου οι αλλοι πισω απο τα κοματα και ουρα του Καρυπιδη! Βασιλη πολυ ευκολα ξεχνας την συμπεριφορα του Λιακου στις προηγουμενες εκλογες τα ειρωνικα χαμογελα των συμβουλων του και του ιδιου οταν κατεβαιναμε να συγχαρουμε τους νικητες τον ρολο που επαιξε και τις ευθυνες που εχει για την σημερινη κατασταση του κλειστου πλεον δημου Σερβιων με την στηριξη του στον γιατρο,κοντη μνημη εχεις ....

Ανώνυμος είπε...

που ξύπνησες; στο 2010;

Ανώνυμος είπε...

Στα φαρμακεία υπάρχουν παυσίπονα για όσους ενοχλούνται από συνεργασίες που γίνονται στην προεκλογική περίοδο.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτού του εγχειρήματος! Και σχετικά με αυτούς που ενοχλούνται από αυτή την συνεργασία... υπάρχει ξύδι σε μεγάλη ποσότητα στα supermarket!Μην ακούτε κανέναν! Είμαστε όλοι (όσοι φυσικά επιθυμούν την ανάπτυξη του τόπου μας) μαζί σας! Χιονία συμπορεύσου και εσύ μαζί τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώτος που πρέπει να αναγνωρίζει και να έχει σε εκτίμηση τον Κωνσταντόπουλο είναι ο Ελευθερίου.Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο.Και ένας ακόμη,ο νοών νοήτω.

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση πάρθηκε μέσα από συζητηση όλων φίλε μου. Κρίθηκε σκόπιμο να αφησουμε τα προσωπικά στην ακρη για το καλό του Δήμου.ετσι κι αλλιως όλοι στην κρίση των πολιτών ειμαστε, ίσοι και όμοιοι. Υπαρχει στόχος, όραμα, και αγάπη για τον τόπο. Αυτο είναι το σημαντικότερο που μας αφορά όλους!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο γιατί έκαναν την αναγκαία υπέρβαση, αφήνοντας στην άκρη τις προσωπικές διαφορές και πικρίες, για το καλό του τόπου. Πάνω από τους προσωπικούς εγωισμούς και τα πρόσωπα είναι το συμφέρον του τόπου. Και οι δύο έκαναν αυτό που έπρεπε. Συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος10 Απριλίου 2019 - 9:27 μ.μ.

Δηλαδή ο Λιάκος αναγνώρισε την αξία του Κωνσταντόπουλου και πήγε μαζί του
Λιάκο τι λες;
Οσο για Ελευθερίου κανένας δεν είναι δεμένος στο μαντρί, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, το μεμπτό είναι εκεί που φτύνουμε μετά δεν γλύφουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΛΙΑΚΟΣ Η ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ Ο ΘΥΜΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΜΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μαλ... είσαι ρε 12.29. Ο Κωνσταντόπουλος 5 χρόνια είναι αντιπολίτευση και δεν έλειψε ούτε μια μέρα από τα Σέρβια. Σε όλα τα δημοτικά συμβούλια είναι παρών, σε όλες τις εκδηλώσεις είναι παρών, σε όλο το δήμο είναι παρών. Ο δημαρχος πού ήταν;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ12.29 ΤΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΨΗΦΙΣΕ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΕΑΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ...ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΥΜΝΙΟΣ ΚΟΖΑΝΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

12.29 ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 12,29 ψήφισε σερβιωτη δήμαρχος ο οποίος 55 χρόνια δεν βγήκε από το σπίτι του δεν έχει πάει σε καμία εκδήλωση και γενικά δεν εμφανίστηκε σε κανένα μαγαζί τώρα προσπαθεί να γνωρίσει τα σέρβια. Και να σε πληροφορώ ότι τα καμβουνια το τριγωνικό ο βαθυλακος ανηκουν στον δήμο σερβίων

Ανώνυμος είπε...

Αι βρες μη σβηνεις σχολια που θιγουν τον δημαρχο σου!!(κωνσταντοπουλο)!!

Κωνσταντοπουλος και Λιακος ειδαν την αποτυχια να ερχεται γι αυτο και συνεργαζονται !τουλαχιστον θα αποτυχουν μαζι!βαλτε και τη χιονια να κοιμομαστε ησυχοι!(γι τον φιλο πιο πανω που λεει οτι αμα μπει η χιονια θα χασουμε και τον ξυπνιο μας!!)
Και αν ηταν καλος ο κωσταντοπουλος γτ δε το ψηφισατε τις προηγουμενες εκλογες και βγαλετε τον τρελογιατρο;
Και οσο για τον φιλο που λεει οτι 55 χρονια δε βγηκε στα μαγαζια ο σερβιωτης υποψηφιος δημαρχος,φανταζομαι βλεπει τον κωνσταντοπουλο καθε μερα εξω μιας και ειναι κοινωνικος!ανθρωπος που λεει καλημερα μονο αμα δει ψηφο,και οταν την δει σταματαει παλι να σε χαιρεταει!!
Και που σαι ελληνικο η σουρωτη και παντα κερασμενα για να μην εχει εξοδα!9 χρονια στα σερβια δεν τον ειδα ποτε να κυκλοφορει και να πληρωνει!!





Το Προφίλ μας