Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Θα γίνει αυτόνομο ξανά το Βελβεντό; – Όλα ανοιχτά μετά και τη χθεσινή δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Α. Χαρίτση στην ΕΡΤ

Από το kozanimedia.gr
Ορατό είναι το ενδεχόμενο αυτονομίας του Βελβεντού μέσα στις επόμενες εβδομάδες, εφόσον τελικά η όμορφη και γραφική σημερινή Δημοτική Ενότητα του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού συμπεριληφθεί στη λίστα του…»ενός χεριού» με τις αλλαγές στο χωροταξικό του «Καλλικράτη», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Focus» της ΕΡΤ ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.
Για το χωροταξικό των δήμων ο κ. Χαρίτσης ξεκαθάρισε ότι «θα ήταν απολύτως επιπόλαιο να ανοίξουμε ένα τέτοιο ζήτημα λίγους μήνες πριν από τις
αυτοδιοικητικές εκλογές» και διευκρίνισε λέγοντας ότι το Υπουργείο εξετάζει τη δυνατότητα διάσπασης Δήμων «μόνο για εξόφθαλμες περιπτώσεις που είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού».
Το ερώτημα, λοιπόν, πλέον, είναι εάν το Βελβεντό συμπεριληφθεί τελικά στις «εξόφθαλμες περιπτώσεις», όπως έχουν δεσμευτεί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης στους κατοίκους της περιοχής ή εάν, τελικά, διαψευστούν για μια α΄κόμη φορά οι ελπίδες που έχουν καλλιεργηθεί στην εκεί τοπική κοινωνία.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν ποτέ τα χρήματα του Σώρρα βρεθούνε αληθινά, τότε και το βελβεντό θα γίναι ανεξάρτητο χαχαχαχα

ai-vres την φωτογραφία σε παρακαλώ γιατι κορίδα υπάρχουνε και άλλου να τρώνε παραμύθι, εμείς πάντως ευχόμαστε και στις δύο περιπτώσεις να βγούνε αληθινά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΕΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ

ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 1ΟΟ.ΟΟΟ ΚΑΤΟΙΚΩΝ!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΑΙΓΙΟ,ΑΚΡΑΤΑ

ΔΙΑΚΟΦΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Ο ΛΟΓΙΚΟΣ είπε...

Το συνηθες των κυβερνησεων. Εξεταζουμε, θα κανουμε, μεχρι την τελευταια ωρα. Παλι το Υπουργειο εμμεσως εγκλωβιζει το συνολο του Δημου.
Αν μεχρι 15 Νοεμβριου δεν κανουν κατι, να βγουν δημοσια και να πουν. ΈΤΣΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙΤΕ ΩΣ ΕΝΑΣ Η ΔΥΟ ΔΗΜΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους μου στο Βελβεντό και ειδικά τους υπευθύνους της ΜΚΟ:πώς επιμένετε στην διοικητική απομόνωση του πρώην δήμου Βελβεντού με ψευτοδιλήματα; Αντιληφθήκατε στις δημοκρατικές σας πεποιθήσεις ότι έχετε εγκαταλείψει την πράγματι καταξιωμένη θεσμική λειτουργία σας στο Δ. Βελβεντού και ως άτομα και ως προσωπικότητες; Ο Κλεισθένης σας δίνει την δυνατότητα να αποφασίζετε στο 80% των θεμάτων που σας αφορούν για το Βελβεντό. Διεκδικείστε το Δ. Σερβίων γιατί έχετε τις ικανότητες να αλλάξετε όχι μόνο το Βελβεντό αλλά και το Δ. Σερβίων. Αν παρόλα αυτά δεν αναλάβετε την ευθύνη της διοίκησης του Δ. Σερβίων-Βελβεντού, εμείς ως Καταφυγιώτες έχοντας την πλήρη εικόνα για την λειτουργία του Δήμου και με τον Καποδίστρια και τον Καλλικράτη και έχοντας την πολιτική εμπειρία για την διαχείριση του Δήμου, αναλαμβάνουμε την ευθύνη της διαχείρισης του Δ. Σερβίων-Βελβεντού με την υπόσχεση ότι θα διαχειριστούμε τον Δήμο με πλήρη ευθύνη για την αναβάθμισή του τόσο στον γεωργικό τομέα όσο και στην τουριστική ανάπτυξη αφού η περιοχή προσφέρεται για ανάλογη ανάπτυξη τόσο για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
Ο εν δυνάμει υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ στην περιοχή εχει το πολύ 10%. Ποιος να παρει πρώτος και πόσο; Κωνσταντόπουλος Ελευθεριου Καταφουλίδης Ανρεάδου Παπαδόπουλος;

Το Προφίλ μας