Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Το πανηγύρι στα Σέρβια και τα ασφαλιστικά μέτρα στην Κοζάνη

Ξεκινά την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου  η ετήσια Εμποροπανήγυρη των Σερβίων, η οποία θα διαρκέσει έως  την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018. Πλήθος εκθετών θα βρίσκονται στον χώρο της εμποροπανήγυρις  στον περιφραγμένο και οργανωμένο  χώρο που ετοίμασε και φέτος η Δημοτική Αρχή για να υποδεχτεί τους πολίτες από την ευρύτερη περιοχή.
Το πανηγύρι όπως είναι γνωστό των Σερβίων έχει μια ιστορία 100 και πλεον χρόνων αποτελεί για τους κατοίκους  ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός που με τα χρόνια εξελίχθηκε και προσαρμόστηκε στις σημερινές απαιτήσεις, όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο κ. Θόδωρος Κυριακίδης Αναπληρωτής Δημάρχου σημειώνοντας ότι
το οικονομικό όφελος για τον Δήμο φτάνει τις 60 χιλιάδες ευρώ. Ο κ. Κυριακίδης ανέφερε ακόμα ότι ξεκινάει πάντα την τελευταία Πέμπτη του Σεπτέμβρη και ολοκληρώνεται  την επόμενη Δευτέρα, ενώ όπως είπε στο χώρο της Εμποροπανήγυρις , θα  λειτουργεί  επίσης ένα μεγάλο λούνα πάρκ, ενώ εκατοντάδες ψησταριές θα προσφέρουν ψητά ντόπιας παραγωγής.
Εν τω μεταξύ με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα κατατεθούν τις επόμενες ημέρες ασφαλιστικά μέτρα στο Δήμο Κοζάνης για την ημερομηνία έναρξης της αντίστοιχης εμποροπανήγυρις, στην όμορη πόλη,  η οποία θα  ξεκινήσει νωρίτερα και συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο, όπως υποστηρίχτηκε και ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη  το δικό τους πανηγύρι, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχ!!! Φοβερό! Φοβερό! Ασφαλιστικά μέτρα για το πανηγύρι..για το δικό μας πανηγύρι! Δικό σας είναι το πανηγύρι γιατί πολύ απλά είσαστε από μόνοι σας τέτοιο ! αυτό το ποιο σοβαρό σου θέμα αναπληρωτή δήμαρχε..όλα τα άλλα τα λύσατε ?!το ότι είστε ένας θίασος παλιάτσων δεν σας απασχολεί καθόλου!!βέβαια εσύ αναπληρωτή δήμαρχε παρόλη την ασχετοσύνη σου και την ανεπάρκεια είσαι ο μόνος που τρέχει! Αλλά ξέρεις και τα χαμστερακια στον τροχό τους το ίδιο κάνουν… τρέχουν! ,,εσύ βέβαια κυνηγάς ψήφους ..έχεις στόχους……

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος26 Σεπτεμβρίου 2018 - 3:23 μ.μ.
Το οτι εισαι χωριάτης σου λει τιποτα? που θα εκφρασεις γνώμη για ενα προπολεμικο θεσμο στα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΠΟΣΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΩΣ ΔΩΡΑΚΙ ΑΡΑΓΕ

Το Προφίλ μας