Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην έκθεση Market Expo 2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήν

Μετά την επιτυχημένη περσινή συμμετοχή και τις συνεργασίες αλλά και την δικτύωση στο Marketing για την επιχειρηματικότητα, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνδράμει στο αίτημα των τοπικών επιχειρηματιών να προβληθούν και φέτος στην συγκεκριμένη κλαδική Έκθεση Market Expo 2018.
Στα πλαίσια της συγκεκριμένης Έκθεσης που αποτελεί την πληρέστερη έκθεση τροφίμων και ποτών για τους δυναμικούς κλάδους της Ελλάδας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει καθ΄όλη την διάρκειά της, από Παρασκευή 5 έως Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, με περίπτερο προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τις επιχειρήσεις της περιοχής.
Οι επιχειρηματικοί κλάδοι που θα παρουσιαστούν είναι τα:
·         Τρόφιμα
·         Γαλακτοκομικά / Τυροκομικά
·         Παραδοσιακά Προϊόντα
·         Βιολογικά Προϊόντα / Delicatessen
·         Ποτά / Αναψυκτικά
·         Ζαχαρώδη
·         Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης
·         Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας
·         Συστήματα και λύσεις πληροφορικής
·         Εξοπλισμός

Το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, θα φιλοξενήσει ΔΩΡΕΑΝ  επιχειρήσεις των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων, μετά την άρτια συνεργασία με τα αντίστοιχα Επιμελητήρια.
«Η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην έκθεση Market Expo 2018, έχει στόχο έχει την προβολή και την ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς, την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της δυναμικής των επιχειρήσεων των κλάδων που συμμετέχουν καθώς επίσης και την ανάπτυξη των συνεργασιών» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Παναγιώτης Κώττας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας