Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

«Θα είναι η δική σας ανάμνηση» (η νέα σχολική χρονιά)

Ξεκινούν τα σχολεία σήμερα.  Συναντήσεις, ξανανταμώματα, νέες γνωριμίες, χαμόγελα και πειράγματα, αλλά και κατσουφιασμένες φατσούλες, που αποχαιρετούν με αυτό τον τρόπο την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού.
Σε όλους μας ξυπνούν μνήμες από αυτή την τελετουργία  που οριοθετούσε τα παιδικά καλοκαίρια μας, αλλιώς μας εντυπώθηκαν τότε – χαρούμενη και νοσταλγική ανάμνηση είναι τώρα.
Εύχομαι στους δασκάλους τους καθηγητές και τους γονείς καλή σχολική χρονιά, κουράγιο και υπομονή!
Στα παιδιά, τους μαθητές μας, εκτός από τις ευχές μου για καλή σχολική χρονιά, τους εύχομαι και τους προτρέπω να τη χαρούν, να διασκεδάσουν τη μαθητική ζωή και τη μάθηση.

Είναι ένα αναγκαίο σκαλοπάτι στη ζωή τους και είναι δικό τους.
θα είναι η δική τους ανάμνηση.
Φώτης Ζυγούρης
Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Σερβίων-Βελβεντού

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δικη σου αναμνηση θα ειναι οτι καποτε ησουν δημοτικος συμβουλος και δεν θα ξαναεισαι...και καποτε ησουν υποψηφιος με νδ και δεν θα ξαναεισαι...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ρε Ζυγούρη ασε,μή ασχολείσαι μ'αυτόν τον κόσμο δεν σου πάει.Πρόκειται για έναν κόσμο αγνό,καθαρό γεμάτος όνειρα και προσδοκίες.Εσύ τι σχέση εχεις μ'ολα αυτά;Κοίταξε να βολευτείς με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο όπως κάνεις μια ζωή και ασε τους μικρούς και την νεολαία να ονειρεύονται εναν κόσμο διαφορετικό,το αξίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον ανώνυμο 8:39 Φώτη λυπάμαι αλλά πάντα το συμφέρον σου κοίταζες και μια ζωή αυτό θα κάνεις άσε λοιπόν τα παιδιά και τους γονείς τους ήσυχους και κάτι ακόμα κρίμα που σε γνωρίζω από τα σχολικά μας χρόνια και σε υποστήριξα πολλές φορές τώρα κοίτα να βουλευτής πάλι και άσε εμάς όπως κάνεις τόσα χρόνια άλλωστε έρχονται ΕΚΛΟΓΕΣ ξέρεις εσύ!!!

Ανώνυμος είπε...

σοοστοσσσσσσσσ

Το Προφίλ μας