Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Επιχειρεί να βγει κι από πάνω ο ανύπαρκτος Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού για τη διάλυση παιδικών σταθμών και Δημοτικού Ωδείου! Διαβάστε το δελτίο τύπου του δήμου που ρίχνει την ευθύνη στο δημοτικό συμβούλιο και στους υπαλλήλους!

Δήμος Σερβίων–Βελβεντού: Απάντηση για τα ζητήματα του ΝΠΔΔ
Είχαμε επισημάνει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι ορισμένοι αγνοούν τον τρόπο λειτουργίας ενός Νομικού Προσώπου όπως επίσης και την προσπάθειά τους να μην επιλύονται σοβαρά ζητήματα όπως το θέμα που προέκυψε με την λειτουργία των Παιδικών Σταθμών.
Η συζήτηση στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα του ΝΠΔΔ «Προσχολικής Αγωγής-Παιδείας-Κοινωνικής Μέριμνας» του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού επιβεβαίωσε τα παραπάνω καθώς παρότι ο Δήμαρχος Σερβίων- Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος εξασφάλισε την άμεση ενίσχυση-χρηματοδότηση του ΝΠΔΔ με το ποσό των 71χιλ. ευρώ το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε μέρος αυτού του ποσού (25χιλ.) να κατευθυνθεί προς την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου σε μία περίοδο που θα έπρεπε όλοι να επιδιώκουν την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών που προσφέρει το ΝΠΔΔ όπως είναι μεταξύ άλλων και οι Παιδικοί Σταθμοί.
Με την συγκεκριμένη χρηματοδότηση θα καλύπτονταν σχεδόν το ποσό που έχει προϋπολογιστεί για την λειτουργία του ΝΠΔΔ μέχρι και τον μήνα που διανύουμε για το 2018. Ζητούμενο βέβαια για ακόμη μία φορά το χρηματικό ποσό που εξασφαλίστηκε να κατευθυνθεί εκεί που πρέπει με ορθή διαχείριση και σύνεση.
Στο ίδιο πλαίσιο της άγνοιας κινούνται και όσοι καταγγέλλουν την αδυναμία λειτουργία του Ωδείου Σερβίων χωρίς να γνωρίζουν την πραγματικότητα. Ίσως διότι κανείς δεν τους ενημέρωσε, τουλάχιστον από το ΝΠΔΔ, ότι η πρόσληψη Καλλιτεχνικού Διευθυντή δεν προχώρησε γιατί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ προέβλεψε ότι το χρηματικό κόστος της συγκεκριμένης θέσης θα επιβάρυνε τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του δήμου κάτι βέβαια που είναι αδύνατον να ισχύσει σύμφωνα και με τον Ν4483/17 που ορίζει ότι οι συγκεκριμένες συμβάσεις καλύπτονται από την καταβολή αντιτίμου.
Είναι προφανές λοιπόν ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για τα παιδιά και την νεολαία και ποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά τα θέματα που προέκυψαν.

 

Σχόλιο ai-vreS: Προφανώς ο συντάκτης/-κτρια του κειμένου δεν παρευρίσκονταν στο επίμαχο Δημοτικό  Συμβούλιο και δεν ενημερώνεται! Τα λεγόμενά του/της είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Στην προσπάθειά του/της να προστατέψει τον Δήμαρχο εφευρίσκει γεγονότα.... έναν Δήμαρχο που δεν έχει συναίσθηση της κατάστασης και ζει στο δικό του κόσμο...


Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού! Για πρώτη φορά στα χρονικά έκλεισαν οι παιδικοί σταθμοί και το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων! 

Ουδέποτε και επί θητείας κανενός Δημάρχου έως τώρα ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΣΕΡΒΙΩΝ. 


Αθανάσιος Κοσματόπουλος: ο Δήμαρχος που έκλεισε τους παιδικούς σταθμούς σε όλο το Δήμο Σερβίων και το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων! 




7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιο ΝΠΔΔ λέει αφού παραιτήθηκαν όλοι οι αιρετοί. Μόνο ο Χαραλαμπίδης έμεινε και η υπάλληλος του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

καλα αλλα ακουτε; δυο παραιτηθηκαν και πηραν αλλοι την θεση τους ο ζυγουρης και η ιωανιδου

το ξερει ο γιατρος οτι το ωδειο χρειαζεται επισκευη στην στεγη και ανηκει στον δημο;
το ξερει οτι τα λεφτα που λεει οτι δινει στους παιδικους ειναι απο αυτα που ηδη τους χρωσταει απο περσι;

αληθευει κατι που ακουστηκε στο δημοτικο συμβουλιο οτι οι υπαληλοι της επιχειρησης ειναι απληρωτοι; ζυγουρη αυτα θα κανεις τα μπαταχτσιλικια και σαν βουλευτης;

Ανώνυμος είπε...

ai-vres αυτη την φώτο την παω με χιλια, για να βλεπουνε ποιος υποστηρίζει τι, τι να κανουμε εχουμε και τισ αδυναμιες μας. ο Δήμαρχοσ την βρισκει με τον Σώρρα, ο Προην προσπαθουσε να σηκωσει τον ηλιο στα Σερβια αποδομοντας ολικα τον δήμο απο Δημόσιες Υπηρεσίες, και τώρα ξαφνικά τουσ έπιασε ο πονος για τα Σέρβια. τον Τρελο πεστετον οτι θελετε και δικαιο εχετε γιατι δεν εκανε τιποτα ενα μονο δεν μπορειτε να τον κατηγορησετε οτι καταχαστικε δημοσιο χρημα και συνήθως οποιος γαυγίζει συνέχεια σημαινει πως ειναι νυστικος.

Ανώνυμος είπε...

ti tis niazi tis kiries poy kanoyn koymanto sto dimo gia to odio ke gia toys pedikoys staumoys;

Ανώνυμος είπε...

5:46 Γιατί,ποιός σου είπε ότι θα είναι βουλευτής;Ευσεβείς πόθοι είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Ο ΑΛΙΜΟΝΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταχράστηκε λεφτα ο Αλίμονος; Και το υπηρεσιακό αμάξι του Δήμου που το έκανε δικό του τι είναι; Τα ταξιδια στο Διαβαλακανικο καθε τόσο και στην Πτολεμαιδα στα μπαράκια τι είναι; Δεν είναι κατάχρηση; Και πόσα δεν ξέρουμε; Ο Μιχελάκης δεν τα βλέπει αυτά;.

Το Προφίλ μας