Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΕΡΒΙΩΝ: Οι ημερομηνίες αιτήσεων και δημοπρασιών

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ:
Η ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού θα γίνει και φέτος sστον καθορισμένο χώρο της πόλης των Σερβίων «ΓΗΠΕΔΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑ» από 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και 1 Οκτωβρίου 2018.
 Η δημοπρασία για το Λούνα Παρκ θα γίνει στο χώρο της εμποροπανήγυρης την 18η Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00.
 Για τις θέσεις των πωλητών και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα κατατεθούν
αιτήσεις και δικαιολογητικά σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό της εμποροπανήγυρης και τη σχετική πρόσκληση συμμετοχής, μέχρι τις 17/09/2018.
 Πληροφορίες στα τηλέφωνα 24643 50117 (κ. Πιτένης Θεόδωρος) και για τις θέσεις στο τηλέφωνο 24645 00406 (κ. Γκαραβέλα Βασιλική)


18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε Κοσμαδόπουλε και Κωνσταντόπουλε, να επιτρέψετε την Κοζάνη να κλέψει πάλι τις ημερομηνίες και να αρχίσει το δικό της πανηγύρι που το ονόμασε και εννιάμερο κλεμμένη ονομασία από την ονομασία της εμποροπανήγυρης των Σερβίων. Πώς να σας νοιάξει όμως για τα Σέρβια αφού είστε ξένοι με τον τόπο αυτό. Στην Κοζάνη τρώτε πίνετε και κοιμάστε αλλά τα μεγαλεία τα θέλετε στα Σέρβια. Βάλτε κάτω το Βασιλικό διάταγμα που κατοχυρώνει νομικά και θεσμικά τις ημερομηνίες διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης των Σερβίων και στείλτε το στον Εισαγγελία για να δούμε ποιος θα τολμήσει από την Κοζάνη να παραβιάσει. Αλλά ξέχασα και οι δύο σας φοβάστε μην δυσαρεστήσετε τους Κοζανίτες φίλους σας. Σαν δε ντρέπεστε !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντόπουλος πού κολλάει; Στην αντιπολίτευση είναι και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Γιατί έχεις μια μανία με τον Κωνσταντόπουλο;

Ανώνυμος είπε...

πραγματι θα ειναι ωραιο να ξεκινησει να ασχολειτε ο εισαγγελλεας με τον δημο μας! θαχει δουλεια για 10 χρονια!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίοι είστε. Κόβετε όλα τα σχόλια που λένε αλήθειες για τον Ελευθερίου και αφήνετε όλη τη λάσπη προς τον Κωνσταντόπουλο. Και όχι μόνο...

Ανώνυμος είπε...

Και ο Κωνσταντόπουλος δεν συγκρούστηκε με τους Κοζανήτες και ο Κοσμαδόπουλος, ο μόνος που πάτησε πόδι ήταν ο Κοκολιός και ο Τσιγκώιδας.

Ανώνυμος είπε...

Τον βλέπεις και στον ύπνο σου τον Κωνσταντόπουλο έτσι; Εμμονή έχεις πάθει μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Αγαπητέ 3:09.
Είναι φανερή η αγωνία σου να αποδομήσεις την θητεία Κωνσταντόπουλου, επειδή θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και θέλεις να προωθήσεις την υποψηφιότητα την δική σου ή του ανθρώπου με τον οποίο συντάσσεσαι.
Επειδή λοιπόν δεν έχεις να μου προσάψεις τίποτα μεμπτό από την θητεία μου ως δήμαρχος, επικαλείσαι ως "τεράστιο" επιχείρημα το γεγονός ότι κοιμάμαι στην Κοζάνη, ενώ γνωρίζεις ότι κατά την διάρκεια της θητείας μου, όλες τις μέρες της εβδομάδας και όλες τις μέρες του χρόνου είχα συνεχή παρουσία στον δήμο μέχρι αργά το βράδυ, δουλεύοντας για τους πολίτες και συμμετέχοντας στα δρώμενα του δήμου, σε αντίθεση με άλλους που κοιμούνται μεν στην περιοχή αλλά είναι εξαφανισμένοι από τα κοινωνικά δρώμενα. Συμπερασματικά τίμησα με το παραπάνω την εντολή των πολιτών με σεβασμό και εκτίμηση προς αυτούς. Εκτός αν θέλεις δήμαρχο ο οποίος θα κοιμάται στην περιοχή αλλά "θα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου".
Όσον αφορά την εμποροπανήγυρη, όταν το 2013 συνέπεσαν ημερολογιακά η δική μας εμπροπανήγυρη με της Κοζάνης, κάναμε παρέμβαση και η εμποροπανήγυρη της Κοζάνης δεν ξεκίνησε το Σάββατο όπως είχαν προγραμματίσει αλλά την Κυριακή το βράδυ, δυσαρεστώντας προφανώς συναδέλφους αυτοδιοικητικούς. Δεν το αφήσαμε λοιπόν στην τύχη του.
Όπως επίσης γνωρίζεις από το 2014 δεν είμαστε εμείς η δημοτική αρχή.
Απευθύνσου λοιπόν στον δήμαρχό σου για να σου δώσει απάντηση. Γιατί είναι βέβαιο ότι την δεύτερη Κυριακή τουλάχιστον, τον ψήφισες. Και πως να το καταπιείς τώρα το μεγάλο σου λάθος; Μας βάζεις στο ίδιο τσουβάλι γιατί έτσι σε συμφέρει. Ε, δεν είμαστε ίδιοι και αυτό το γνωρίζεις πολύ καλά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωνσταντόπουλε χαίρομαι πραγματικά που παρεμβαίνετε αλλά περισσότερο χαίρομαι που από τα γραφόμενα σας είστε ειλικρινείς:
Α) Στο γεγονός ότι επιμένετε να πείσετε τους Σερβιώτες ότι εάν εκλεγείτε θα κοιμάστε στην Κοζάνη. Μου θυμίζετε τους μνημονιακούς πολιτικούς που προσπαθούν να μας πούνε πως το μνημόνιο είναι η μόνη σωτηρία.
Β) Στο γεγονός που εσείς ο ίδιο αναφέρετε πως επί θητεία σας το πανηγύρι της Κοζάνης ξεκίνησα ημέρα Κυριακή όταν το Βασιλικό διάταγμα απαγορεύει ρητά στις ημέρες διεξαγωγής την Σερβιώτικης Εμποροπανήγυρης να ξεκινούνε άλλα πανηγύρια μη νομικά και θεσμικά κατοχυρωμένα από την πολιτεία.
Τώρα ως προς το θέμα της διαχείρισης σας επί δημαρχεία σας καλά που ανέλαβε άλλος δήμαρχος και με προσφυγή σε δικαστήρια λυθήκανε πολλές οικονομικές ατασθαλίες σας. Υπάρχουνε καταδικαστικές αποφάσεις για τον δήμο που κλίθηκε ο νέος δήμαρχος να πληρώσει και το γνωρίζετε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Το που κοιμόταν η που θα κοιμηθεί ο Κωνσταντόπουλος είναι το θέμα;;;;Τι πράγματα είναι αυτά;Δηλαδη έχει καμιά σχέση ο Κωνσταντόπουλος με τον Κοσματοπουλο;;;Η νυχταμε τη μέρα!!!!Ο μεν πρώτος κύριος εργατικοςμε λογική ο δε δεύτερος ανίκανος ταβερνιάρης και ότι χειρότερο υπάρχει μη τα απαριθμήσω τώρα!Άντε τώρα μη τρελλαθουμε!!

Ανώνυμος είπε...

Και οι δύο είναι άγνωστοι για τα Σέρβια το κατάλαβες αυτό ή παριστάνεις τον αφελή? Το ότι ο λαός τον καταψήφησε τον Κωνσταντόπουλο που ήταν μέρα με την νύχτα όπως λες το έχεις καταλάβει εδώ και 4,5 χρόνια? Τώρα εγώ έχω εμμονές? Όσο για την οικονομική του διαχείριση κάτσε και θα δεις προεκλογικά. Τα Σέρβια δεν θα ξανά επιτρέψουν να αναλάβει άσχετος και ξένος με τον τόπο Δήμαρχος. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε το Δημαρχιακό τζιπάκι να ανεβοκατεβαίνει πρωί μεσημέρι απόγευμα Σέρβια Κοζάνη εδώ και 6 χρόνια και επί Κωνσταντόπουλου και τώρα με τον Κσμαδόπουλο, γιατί υπάρχει λόγος? Αυτοκίνητα δικά τους δεν έχουνε?

Ανώνυμος είπε...

Ότι ναναι!!!Μια που θα κοιμηθεί, μια το τζιπακι είναι άγνωστος στον τόπο μας τι ειείν αυτά; Σημασία έχει να ειναε γνωστός στο τόπο σου; δηλαδή εγώ που δεν είμαι από Σέρβια αλλά από άλλο χωριό τι πρεπρέ να πω να βγει δήμαρχος από το δικό μου χωριο;;;Δεν είμαστε καλά!!! Εμείς λέμε ότι καμία σχέση δεν έχει ο Κωνσταντόπουλος με τον σημερινό ακατανομαστο που ίσως μη πω σιγουσί ψήφισες και εσύ μόνο και μόνο να μη βγει ο Κωνσταντόπουλος!Με τις υγείες μας λοιπον!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι άγνωστος για τα Σέρβια ο Κωνσταντόπουλος; Πας καλά ρε 5.18; Τρία χρόνια Δήμαρχος ήταν στα Σέρβια και μάλιστα πολύ πετυχημένος Δήμαρχος. Αυτός συμμάζεψε τα ασυμμάζευτα που άφησαν όλοι οι προηγούμενοι που δεν ήξεραν την τύφλα τους. Είσαι και εσύ μ' αυτούς που μας έφεραν τον γιατρό; Να τον χαίρεστε τον γιατρό σας και τις ειδικές συνεργάτισσές του που κάνουν κουμάντο.

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Προς Ανώνυμο 12 Σεπτεμβρίου 1:38 και

Για την εμποροπανήγυρη θέλω να σε ενημερώσω ότι έχει αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και δεν ισχύει το Βασιλικό Διάταγμα. Λόγοι δεοντολογίας επιβάλλουν η εμποροπανήγυρη της Κοζάνης να μην συμπίπτει με αυτή των Σερβίων. Και στην προκειμένη περίπτωση αυτό έκανα, επισήμανα δηλαδή στους συναδέλφους της Κοζάνης την ηθική τους υποχρέωση. Και σεβάστηκαν την άποψή μας.
Είναι γνωστό επίσης από τότε που είμαστε μικρά παιδιά, ότι την Κυριακή το βράδυ πολλοί από τους εκθέτες έλυναν τα αντίσκηνά τους και μεταφέρονταν στην Κοζάνη. Άρα και σ’ αυτό λες ψέματα.
Όσον αφορά το δεύτερο μέρος του σχολίου σου περί «οικονομικών ατασθαλιών» κατά την διάρκεια της θητείας μου, θα πρέπει άμεσα να ανακαλέσεις και να ζητήσεις δημόσια συγνώμη. Αν δεν το κάνεις είμαι υποχρεωμένος να προσφύγω εγώ στον εισαγγελέα.

Προς Ανώνυμο 12 Σεπτεμβρίου 5:18

Λες ψέματα συνειδητά. Γνωρίζεις πολύ καλά ή αν δεν το γνωρίζεις οφείλεις να το γνωρίζεις πριν σχολιάσεις μ’ αυτόν τον τρόπο, ότι το αυτοκίνητό μου καθημερινά μετά τις 8.0 το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ ήταν παρκαρισμένο μπροστά στο δημαρχείο. Οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο του δήμου προς Κοζάνη ή εντός του δήμου γινόταν για υπηρεσιακούς λόγους μόνο και όχι για προσωπική χρήση.
Αφήνεις όμως υπονοούμενα για οικονομική κακοδιαχείριση. Αν έχεις στοιχεία να πας στον εισαγγελέα. Ζητώ αμέσως να ανακαλέσεις τις εκφράσεις σου και να ζητήσεις δημόσια συγνώμη, άλλως είμαι υποχρεωμένος να προσφύγω εγώ στον εισαγγελέα.

Προς aivres

Δεν μπορείτε να αφήνετε να δημοσιεύονται σχόλια συκοφαντικά προς το άτομό μου. Σε θέματα τιμής και υπόληψης θα είμαι κάθετος. Όποιος έχει στοιχεία για οικονομικές ατασθαλίες να πάει στον εισαγγελέα.
Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αφήνει να αιωρούνται σκιές πάνω από το άτομό μου και πάνω από τους συνεργάτες μου αλλά και τους υπαλλήλους.
Ζητώ λοιπόν τα στοιχεία των δύο σχολιαστών που αναφέρω παραπάνω για να κινήσω την διαδικασία υπεράσπισης της τιμής και της υπόληψής μου.

Επιφυλάσσομαι και για το blog σας για την διεκδίκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός μου.

Ανώνυμος είπε...

Τρία χρόνια δήμαρχος, τέσσερα χρόνια δημοτικός σύμβουλος (2003-2006). τέσσερα χρόνια νομαρχιακός σύμβουλος, έξη χρόνια εξατάξιο γυμνάσιο. Άγνωστος στα Σέρβια; Ας γελάσω. Εκτός κι αν εσύ δεν τον γνωρίζεις μιας και δεν ζεις στα Σέρβια, μόνο κοιμάσαι.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε φίλε τι μας λες, αν κοιμάται κάποιος στα Σέρβια παίρνει έξτρα μπόνους iq.
Για σύνελθε μην σας πετάξουμε στην Β εθνική.

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνίδι που παίχτηκε και έχασε ο Κωνσταντόπουλος τις εκλογές το ξερουμε και το ξερεξέκαι εσύ φίλε και σιγουρα είσαι και εσύ ένας από αυτούς που βοήθησαν να βγει δημαρχος ο σημερινός !!!Κανονικα θα επρεπε να ντρέπεσαι για την καταντια του τόπου αφού είσαι και εσυ υπευθυνος!Άσε τη λάσπη !Σε πειράζει που κοιμάται ο Κωνσταντόπουλος !Πας καλά;

ai-vreS είπε...

Ο σχολιαστής που κατηγορεί τον κ. Κωνσταντόπουλο προφανώς δεν είναι από τα Σέρβια. Γιατί αν ήταν από τα Σέρβια θα ήξερε ότι δεν υπάρχει καμία υπόνοια για οικονομική παρατυπία στη διαχείρισή του. Το αντίθετο μάλιστα, όλοι του αναγνωρίζουν - σ' αυτόν και στους δημοτικούς του συμβούλους και ιδαίτερα σε όσους κατείχαν θέσεις ευθύνης- ότι στη διάρκεια της θητείας του τα οικονομικά μπήκαν σε τάξη και δεν υπήρχε σπατάλη.
Τον Κωνσταντόπουλο μπορείς να τον κατηγορήσεις για άλλα πράγματα π.χ. ότι δεν παέι στο καφενείο, ότι δεν παίζει μπιρίμπα και ότι δεν χαιρετάει. Αυτά του προσάπτουν στα Σέρβια. Οικονομική κακοδιαχείριση δεν καταλογίστηκε από κανέναν. Ούτε καν από τη σημερινή δημοτική αρχή.
Προφανώς ο σχολιαστής που το κάνει αυτό ή δεν είναι από τα Σέρβια ή έχει προφανή σκοπιμότητα...

κ. Κωνσταντόπουλε,
από τούδε και στο εξής κακόβουλα σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.
Η καλόπιστη και τεκμηριωμένη κριτική όμως θα περνάει.



ai-vreS

Το Προφίλ μας