Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, στα Σέρβια, να στηρίξει ένα συνδυασμό που θα κερδίσει το δήμο Σερβίων – Βελβεντού

από το στήλη η Χύτρα του Kozan.gr
Αγάπιος Γαβριηλίδης (υποδιοικητής της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας), Χιονία Ανδρεάδου (δημοτική υπάλληλος),  Πολυδεύκης Λιάκος, Χρήστος Ελευθερίου & Βασίλης Κωνσταντόπουλος είναι τα ονόματα που «έπεσαν» στο τραπέζι της συζήτησης, την περασμένη Κυριακή 16/9, στη συνεδρίαση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σερβίων – Βελβενδού. Αυτό που ειπώθηκε, ξεκάθαρα, παρουσία του συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης, Κώστα Πασσαλίδη, είναι πως, κατόπιν διαβούλευσης και συζήτησης, με όλα τα προαναφερόμενα πρόσωπα, θα στηριχθεί εκείνη η υποψηφιότητα που μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού, το Μάιο του 2019. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ton toto mhn xexasetai ki aytos syriza pasok einai

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΚΤΟΣ Β' ΓΥΡΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

Να τα λέτε όπως είναι.Αυτό που ειπώθηκε είναι οτι στις Δημοτικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ να πάει σε συνεργασίες με τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου.Ποτέ με την δεξιά και τα απομεινάρια της.Η συνέχεια θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Εν ετη 2018 μετά από 9 χρονια κριση ακόμα συζητάμε στο Ελαδισταν για τα κόμματα που εμπλέκονται και ανακατεύονται παντου!!!!! Μνημονιο για τα υπόλοιπα 100 χρόνια μέχρι να βάλουμε μυαλό!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στον Κωνσταντόπουλο να πάτε αυτός προηγήτε σε δημοσκοπίσεις, αυτός θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος μας ....

Ανώνυμος είπε...

Bαλτε όλα τα σχολια ρε ψευτοπροοδευτικοι!!!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας