Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Πολιτική Εκδήλωση: “Οι πολιτικές εξελίξεις, οι σχεδιασμοί των ΝΑΤΟ-ΕΕ στα Βαλκάνια και η πρόταση του ΚΚΕ”

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ

“Οι πολιτικές εξελίξεις, οι σχεδιασμοί των ΝΑΤΟ-ΕΕ στα Βαλκάνια και η πρόταση του ΚΚΕ”

Ομιλητής Ζαριανόπουλος Σωτήρης Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:30μμ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η πρόταση σας? Ορφανά του Σόρος και των ΜΚΟ του? Μια ζωή θέλατε την Ελλάδα πολυπολιτισμική χώρα με ανοιχτά σύνορα, μια κοινωνία διεθνοποιημένη και εξαρτημένη από το Αμερικανικό κεφάλαιο, σας αρέσει να υπηρετείτε τους Αμερικάνους και την ΝΤΠ. Πώς να μην σας αρέσει αφού ιδρυτής του ΚΚΕ Ελλάδος ήταν ο Εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια με πρώτο στόχο την δημιουργία του Μακεδονικού κράτους των Εβραίων με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη. Σήμερα αγωνίζεστε για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και έχετε ξεχάσει τον φουκαρά Έλληνα μεροκαματιάρη που σας πληρώνει συνδρομή από το υστέρημα του. Εάν ξέρανε πραγματικά ότι οι απόψεις σας ταυτίζονται με τα σχέδια της ΝΤΠ (Νέας Τάξης Πραγμάτων) θα σας πλακώνανε στις κλοτσιές. Το παίζετε άθεοι αλλά νοιάζεστε για την δημιουργία του μωαμεθανικού τέμενος στην Αθήνα. Αυτοί είστε να σας χαίροντα σαν ορφανά του Σόρος και των ΜΚΟ τους.

ΚΚΕ μια ζωη είπε...

Εσύ 4:22 εχεις παθει κολλημα με τη λεξη "ορφανά".Να σε διαβάσει κάνας παπάς. Μάσα το σανό σου και μην πιανεις στο στομα σου το τιμημενο ΚΚΕ.Ή,οταν το πιανεις,να το πλενεις καλα με Bedatin.

Ανωνυμος είπε...

Κάποιοι νομίζουν ότι είναι καρναβαλια μόνο τις απόκριες.Τον φασίστα που είναι ντυμένος όλο τον χρόνο όπως ο
ανωνυμος 4.22 νομίζει ότι τον κρύβει η μάσκα του βλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Όταν σας έχουνε παπαγαλίσει την λέξη φασίστας να την κολλάτε σε όποιον σας τα λέει χύμα φαίνετε ξεκάθαρα και η έλλειψη επιχειρημάτων. Εάν η λέξη Φασίστας ταυτίζετε με την Λέξη πατριώτης τότε είμαι Φασίστας. Εσείς δεν μας είπατε τι είστε? Όταν λέτε ΝΑΙ στο ξεπούλημα της Μακεδονίας για να κάνετε τα χατίρια στον Θείο Σάμ? Τόσα χρόνια δεν μας αποκαλύπτετε τις πηγές χρηματοδότησης σας, όλα τα άλλα κόμματα τα παίρνανε από τν SIΕMENS εσείς από πού τα παίρνετε? Εβραιοσυονιστική οργάνωση είστε και μιλάτε από πάνω.

Ανωνυμος είπε...

Την μασκα του βλακα μην την βγαλεις μεχρι τις αποκριες. Μετα ετσι και αλλιως ο φασιστας οσες μασκες και να βαλεις δεν κρυβετε. Ο φασιστας εν τω μεταξυ ποτε δεν ειναι πατριωτης εκτος αν μπερδευεις τον Μιχαλαγα με τους πατριωτες και μη μου πεις οτι δεν ητανε φασιστας. Ενα αλλο γνωρισμα του φασιστα επισης ειναι η ανωνυμια εκτος αν η ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ειναι πατριωτικη οργανωση.Οσο για το ξεπουλημα της Μακεδονιας ψαξτο στα φιλαρακια σου του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.Μην μας πεις οτι την Γιουγκοσλαβια την διελυσαν οι κομουνιστες; Τωρα πως αυτοι που την διελυσαν θα δωσουν και την λυση μονο πατριωτες σαν και σενα το ξερουν. Οσο παντως κρυβεσε στην ανωνυμια σου λεγοντας βλακειες θα εισαι φασιστας. Ειπαμε μεχρι το καρναβαλι βλακας και μετα φασιστας

Ανώνυμος είπε...

Την Γιουγκοσλαβία την διέλυσαν τα αδερφάκια σας οι Αμερικάνοι οι οποίοι και τώρα θέλουν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία, το ίδιο θέλετε και εσείς τώρα ποιόν κοροϊδεύετε? Και στο ξαναλέω μάθε τι σημαίνει φασισμός, Φασίστας είναι αυτός που περιορίζει ελευθερίες στους άλλους. Εάν ο Έλληνας Πατριώτης είναι φασίστας στο ξαναλέω είμαι Φασίστας που Αγαπώ την πατρίδα μου. Εσύ τι είσαι? Ορφανό του Σόρος? Και των ΜΚΟ, Τσιράκι της ΝΤΠ και δάχτυλος των Μασονοεβραίων? Του Κεφαλαίου. Ρε ο ιδρυτής σας ήταν εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια, για αυτό τι έχεις να πεις?

Τιμημένο ΚΚΕ είπε...

Τρικυμία εν κρανίω σε σαρώνει 2:30!!!Πω πω μάνα μου,τι θ΄ακούσουμε ακόμα!!! Αμερικάνοι,Σόρος,Μασόνοι,Εβραίοι,συνωμότες και όλο το κακό συναπάντημα πας να το ταυτίσεις με το ΚΚΕ!!!Πες μας ότι τα πιστεύεις αυτά που λες,να μας στείλεις αδιάβαστους!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαγκια τους και καμάρι τους για τον μπεναρογια. Εβραιος ηταν και ο πρώτος νεκρός ελληνας αξιωματικος στην Αλβανία ο μαρδοχαιος φριζης.
Αλλά εσύ τι αγχωνεσαι; πάρε 50 εκ. Δολλαρια πουλώντας ενα ομόλογο του σωρρα και σωθηκες. Δώσε και στον γιατρο που ορκιστηκε στον σωρρα τρια τεσσερα να σωθεί και ο δημος

Ανώνυμος είπε...

3:26 μ.μ.

Θα τα πούμε στα Γουναράδικα !!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό κανετε μια ζωή πολιτικέσ ταμπέλες να κρεμάτε δεν εχώ σχέση με τον Σώρρα αλλά με κάνει εντύπωση που το ΚΚΕ τον κάνει διαφήμίση μήπως τόσα χρόνια τα πέρνετε απο τον Αρτέμη και δεν το λέτε? χααχαχα Ποια ειναι η Θέση σασ για το Μακεδονικό? παιδία του Μπεναρόγια?

Το Προφίλ μας