Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Aστείο

Ακόμη και σε ένα μη υγιές πολιτικό περιβάλλον, δεν συμβαίνει συχνά ένας πολιτικός να υποστηρίζει κάτι τη μία στιγμή και την άλλη το ακριβώς αντίθετό του. Και εκείνες τις σπάνιες φορές που συμβαίνει, έπεται αυτό που είχε πει κάποτε ο Γεώργιος Παπανδρέου: ο πολιτικός γίνεται χλεύη των αντιπάλων του.
Ο Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε μια τέτοια χλεύη - η επικεφαλής της ΔΗΣΥ χαρακτήρισε την προσπάθεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να ταυτιστεί με τον Ανδρέα Παπανδρέου «κωμική», ο αρχηγός της ΝΔ σχολίασε σκωπτικά ότι «μετά την αγιογραφία στο παρελθόν του Κωνσταντίνου Καραμανλή και τώρα του Ανδρέα Παπανδρέου, ίσως του χρόνου κάνει του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη». Hταν μάλλον η αναμενόμενη αντίδραση σε ένα πολιτικό φαινόμενο που φέρνει στον νου το βικτωριανό μυθιστόρημα «Δρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ» - ή μάλλον μια γκροτέσκα εκδοχή του.
Στους πολίτες, πάλι, μια τέτοια τακτική προκαλεί στην καλύτερη περίπτωση σύγχυση. Ειδικά οι ψηφοφόροι του, ποιον να πιστέψουν; Τον Αλέξη Τσίπρα που υμνεί τον Ανδρέα Παπανδρέου για να σφετεριστεί την κληρονομιά του ή τον Αλέξη Τσίπρα που έριχνε αναθέματα στο «παλιό» και σύμπασα την περίοδο της Μεταπολίτευσης; Τον δόκτορα Τζέκιλ που αναζητά εναγωνίως ιστορικές αναφορές στον ιδρυτή του ΠΑΟΚ ή τον μίστερ Χάιντ που τον βδελύσσεται τόσο ώστε να φτάσει στο σημείο να συνεργαστεί στην κυβέρνηση με έναν συκοφάντη του;
Για ακόμη μία φορά ο Αλέξης Τσίπρας προσφέρει κακές υπηρεσίες στην πολιτική - κατ' επέκταση δε και στη χώρα. Κι αυτό δεν είναι καθόλου αστείο.
TA NEA

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας γλενταει και θα συνεχισει για χρονια ο αλεξης ανυπαρκτοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλέξης μπορεί να συνεχίσει. Εμάς δεν βλέπω να συνεχίζουμε με τον Αλέξη. Θα μας πεθάνει.

Ανώνυμος είπε...

Οι ανύπαρκτοι δεν μας επηρεάζουν. Οι υπαρκτοί ειναι που μας έχουν διαλύσει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε φιλε θα σε πεθανει ο αλεξ; Εισαι κανας συνταξιουχος με 1500 συνταξη χωρις εισφορες; Κανενας που με τον "κοπο" του εκανε 15 σπιτια και του βαλε φορο στα νοικια; Τι εισαι τελος παντων;

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιογραφικός Οργανισμος Μαρινάκη.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε πολλοί όχι ένας. Είμαι επιχειρηματίας που με τα capital control μου έχει δέσει τα χέρια, είμαι αγρότης που με τους φόρους του δουλεύω τζάμπα, είμαι δημόσιος υπάλληλος που με τις περικοπές του δεν μπορώ να ζήσω, είμαι πτυχιούχος και αναγκάζομαι να ξενιτευτω γιατί δεν βρίσκω δουλειά. Θες και άλλα; Μόνο κάτι στραβοί φανατισμένοι δεν τα βλέπουν αυτά. Εγώ είμαι Έλληνας πολίτης που η ζωή μου όχι μόνο δεν έγινε καλύτερη με την πρώτη φορά αριστερά αλλά πολύ χειρότερη.

Ανώνυμος είπε...

Τρομερο σχολιο! Ειδικα εκει που λεει για τις περικοπες στο μισθο του δημοσιου υπαλληλου!!! αλλα και πως λογω τσιπρα ο πτυχιουχος φευγει εξω!!! Οχι οτι τ αλλα δεν ειναι για γελια!! Παντως αυτο με το δημοσιο ξεπερνα καθε φαντασια!!! Προφανως περιμενει το μητσοτακη για να παρει απολ... συγνωμη, αυξηση!!!!!!! αχχαχααχχαχαχαχα ελεοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςς!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παντως επειδη θεωρω πως τοση μαζεμενη χαζομαρα σ εναν ανθρωπο δε μπορει να υπαρξει και πως το σχολιο του 4.51 θυμιζει γραφικο δελτιο του μεγκα γυρω στο 2012 που απευθυνοταν σε καθυστερημενους ειναι σχεδον βεβαιο πως προκειται για σχολιο του διαχειριστη που ζει στον κοσμο του και με κουτοπονηριες νομιζει θα ξεγελασει κανενα αφελη! Προδοθηκε ομως οταν για να βαλει ποικιλια στη χαζομαρα του εβαλε μεσα και το δημοσιο!!! Τα ξυλινα λογια των καψηδων και των πρετεντεραιων τον καρφωσαν!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΛΗ! "είμαι δημόσιος υπάλληλος που με τις περικοπές του δεν μπορώ να ζήσω"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παντως για να στηριζεις σημερα την κυβερνηση Τσιπρα πρεπει να εισαι ειτε βολεμενος ειτε βλαξ. Διαλεξτε κυριοι

Ανώνυμος είπε...

Ναι αφου το πες εσυ ειμαστε ενα απο τα δυο! Εσυ δε μας ειπες τι να ψηφισουμε!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως επιμένω. Καμία διαφορά η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ από τις άλλες. Τον ψηφίσαμε για να δούμε άσπρη μέρα και μας κάνει τα ίδια με τους άλλους. Τις ταμπέλες του στυλ "τα λέει σαν τον Πρετεντέρη" τις αντιλαμβάνομαι ως δικαιολογία από κολημενους συριζαιους που δεν έχουν κάτι άλλο να αντιπαραθεσουν.

Ανώνυμος είπε...

Φιλαρακο, μολις γραψεις ναι σαν τους αλλους ο τσιπρας αλλα μακρια απο πασοκ - νδ για τα επομενα 500 χρονια μαζι σου. Μεχρι τοτε βρες αλλα κοροιδα.

Ανώνυμος είπε...

Μακριά απο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Τσίπρα- ΣΥΡΙΖΑ για τα επόμενα 1000 χρονια!!!!!!!!!!!! Ειναι ακριβώς το ίδιο. Όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ ειναι ο ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο ΤΣΙΠΡΑΣ τωρα απευθύνεται σε προχωρημένους. Άσε μας ρε φίλε που εχει κάνει το ψέμα επάγγελμα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8,28 δεν ειναι ετσι. Το 30 απ το 35% του πασοκ πηγε στο συριζα. Το 5% που εμεινε στο πασοκ ειναι ακριβως αυτοι που μπηκαν σε θεσεις, φαγανε κλπ. Κοιτα γυρω σου και θα καταλαβεις.

Το Προφίλ μας