Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

O Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού, πού ήταν απών στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο..., έχει παράπονο που δεν ψηφίστηκε η πρότασή του για σκέπασμα του πανηγυριού...

«Δήλωση του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού για το Πανηγύρι (2017) Σερβίων » (Video www.Live-Avles.tv)
. .
Αθ. Κοσματόπουλος: "Είχαμε κανονίσει με ελάχιστα έξοδα να σκεπάσουμε όλο το πανηγύρι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι αρνήθηκαν να ψηφίσουν αυτό το θέμα, και τώρα αν σε περίπτωση έχουμε βροχές και κρύα θα έχει πρόβλημα το πανηγύρι".

7 σχόλια:

 1. Ανώνυμος24/9/17 23:23

  Οι σύμβουλοί σου δήμαρχε δεν το ψήφισαν. Η παράταξη του Κωνσταντόπουλου είχε αποχωρήσει από το δημοτικό συμβούλιο. Άλλωστε εσύ δεν ήσουν παρών να υποστηρίξεις την πρότασή σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος25/9/17 15:38

  ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕ... ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ,ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ,ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ 10 .ΟΟΟ.ΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος26/9/17 07:21

  Πώς να το κάνουμε όλοι οι σύμβουλοι και οι αντιδήμαρχοι που δεν είναι Σερβιώτες ζορίζονται γιατί τα Σέρβια ήταν είναι και θα είναι το κέντρο του Δήμου, έχουν τέτοιο ζόρι που από κακία δεν ψηφίζουνε τίποτα και με την ευκαιρία φέρτε πίσω τις κλεμμένες μεταλλικές παράγκες της εμποροπανήγυρης τις οποίες κλέβετε συστηματικά μετά από το τελείωμα των πτήσεων των αιωροπτεριστών στην Καστανιά. Δήμαρχε στείλε τον εισαγγελέα τον όλα τα μαντριά που έχουνε γεμίσει με κλεμμένες μεταλλικές παράγκες να δούμε θα ψηφίσουνε ή δεν θα ψηφίσουνε στα δημοτικά συμβούλια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος26/9/17 10:08

  Με τέτοια παιδική χαρά!!!που είναι το δημοτικό συμβούλιο,τι να σου κάνει ο δήμαρχος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος26/9/17 11:19

  Ο δήμαρχος με την συμπεριφορά του έχει κάνει παιδική χαρά το δημοτικό συμβούλιο. Αν δεν πιστεύεις πήγαινε σε μια συνεδρίαση να δεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος26/9/17 14:00

  Αν είναι έτσι οι δήμαρχοι εμεις είμαστε αστροναύτες!Αυτός μας εμπαίζει όλους και στα δημοτικά συμβουλια όταν εμφανίζεται είναι αραχτός στην καρέκλα και μιλαει στο κινητό ενώ οι σύμβουλοι απευθύνονται σαυτόν.Δηλαδή τους έχει γραμμένους ΜΕ ΛΊΓΑ ΛΌΓΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος26/9/17 20:38

  Πολλές μπαράγκες μετατράπικαν σε κοινοκωμειο, άλλες εξαφανιστικαν σε φανους της Καστανιας και του Πλατανορεματος, που παλια οι μπαράγκες φτανανε μεχρι τον φούρνο του Αλβανού και τώρα φτανουνε δεν φτάνουνε μεχρι το Στρατόπεδο. Αλλα που να τα θυμαστε σαμε ειστε απο τα Σερβια? και αλλες τοσες ειναι σπαζμενες στην αποθηκη του Δημου ...... μεγαλο και διαχρονικο το χαλι στον Δημο και συνεχίζετε

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας