Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: Καλή Ανάσταση!

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης 2017 – Πανηγυρική Συναυλία Λήξης

Το Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης (ΔΣΜΚ) υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Διονύση Μαλλούχου, ολοκλήρωσε τον κύκλο του και αποχαιρέτησε μαθητές και ακροατές με την πανηγυρική συναυλία λήξης της ορχήστρας του Σεμιναρίου.
Η ορχήστρα υπό τη Διεύθυνση του πιανίστα και συνθέτη Παναγιώτη Δημόπουλου ενθουσίασε και συγκίνησε τους ακροατές με την καταπληκτική απόδοσή της.
Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης που είχε την οργανωτική ευθύνη του ΔΣΜΚ, θέλει να ευχαριστήσει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Σεμιναρίου, κ. Διονύση Μαλλούχο, όλους τους συνεργάτες και εθελοντές, τους χορηγούς και όσους βοήθησαν στην παραγωγή και προώθηση των εκπαιδευτικών δράσεων και του παράλληλου φεστιβάλ του Σεμιναρίου με συναυλίες ανοικτές για ακροατές, φίλους της μουσικής της πόλης.
 Το ΔΣΜΚ είναι ένας ιστορικός, σημαντικός θεσμός της πόλης, διεθνούς χαρακτήρα και ευχόμαστε να συνεχισθεί και να εξελιχθεί δυναμικά σε ένα φορέα μουσικής παιδείας και πολιτισμού για την πόλη της Κοζάνης. Η αποδοχή του θεσμού από το μουσικόφιλο κοινό της πόλης υπήρξε συγκινητική. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης θα συνεχίσει τη συνεργασία του με πολιτιστικούς φορείς της πόλης και της περιφέρειας εκπληρώνοντας τον περιφερειακό ρόλο του, ως κέντρο πολιτισμού. Δε λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν!
Κοζάνη και Μουσική. Ιστορία και προοπτική.Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης, 20-31 Αυγούστου: 12 ημέρες μουσικής, 15 συναυλίες,  10 διαφορετικοί χώροι διεξαγωγής δράσεων, 5 διαλέξεις, 2 διαγωνισμοί, μαθήματα, εργαστήρια, ηχογραφήσεις.
Παραγωγή ΔΣΜΚ: ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Διονύσης Μαλλούχος
Τηλεφωνικό Κέντρο: 24610-24062
e-mail: seminaria.dipethekozanis@gmail.com
Χορηγοί:
Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης (σεμινάριο και συναυλία 30ης Αυγούστου), Πιάνα Γιαννακίδη (χορηγία πιάνου συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης), ΕΡΤ (χορηγός επικοινωνίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας