Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Τ.Ο.Ε.Β. Σερβίων: Ενημέρωση σχετικά με την κατασκευή πάρκου παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ, στο πλαίσιο του ΝΕΤ METERING ( Video)

.
Πηγή: Live-avles.tv

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλο κουμπαρος και άλλο θεσμικός...εκτός και αν εκπροσωπεί κάτι άλλο...από πότε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης εκπροσωπεί τον Δήμαρχο; Αυτά μόνο στον Δήμο Σερβίων....

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Το πρόβλημα του κόστους άρδευσης του ΤΟΕΒ μας απασχόλησε ιδιαίτερα κατά την περίοδο διοίκησης του δήμου από μας.

Δυστυχώς τότε η νομοθεσία δεν επέτρεπε την κατασκευή μονάδας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος από ΑΠΕ, κάτι που ισχύει σήμερα.
Καλώς σήμερα κατά την άποψή μου ο ΤΟΕΒ Σερβίων προχωρά σε μια τέτοια επένδυση και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι αυτό.

Όμως η πρώτη μεγάλη παρέμβαση για την μείωση του κόστους έγινε με την τοποθέτηση των υδρομετρητών , η οποία μείωσε το κόστος της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος κατά 30%, όπως προέκυψε από την απάντηση του αρμόδιου υπαλλήλου του ΤΟΕΒ κ. Πλιάχα, σε σχετική ερώτηση που του έκανα κατά την διάρκεια της παρουσίασης.
Η τοποθέτηση των μετρητών ολοκληρώθηκε τα έτη 2013-2014 (και όχι κ. Πλιάχα το 2007 όπως από το video φαίνεται ότι είπατε), μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις διάρκειας ενός έτους με τον προμηθευτή του εξοπλισμού, αφού ο ΤΟΕΒ είχε χάσει την υπόθεση και στο εφετείο και έπρεπε να πληρώσει άμεσα 320.000 € αν θυμάμαι καλά, για έναν εξοπλισμό ο οποίος παρέμεινε ανενεργός.
Μετά από αφόρητη πίεση του προμηθευτή συμφωνήθηκε, με πρακτικό που υπέγραψαν ο ΤΟΕΒ και ο προμηθευτής, το κόστος να μειωθεί στα 240.000 € και ότι ο δήμος με την περιφέρεια θα αναλάβουν το κόστος προμήθειας του εξοπλισμού με χρηματοδότηση από τον Τοπικό Πόρο.

Με την δική μας επίσης πίεση συμφωνήθηκε να γίνει επιτροπή βελτίωσης και επανατοποθέτησης του εξοπλισμού, πράγμα το οποίο έγινε, με αποτέλεσμα τελικώς τα υδρόμετρα να επανατοποθετηθούν το 2013 και να επιφέρουν μείωση του κόστους ηλεκτρικού ρεύματος κατά 30%.

Αυτά για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών.

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Ανώνυμος είπε...

Προς 10:28. Ζήτησε κάποιος σχόλιο από εσένα;

Ανώνυμος είπε...

Προς 1.39.Εσείς ζητησατε την ψήφο μας και δεν την πηρατε.Εμείς δεν ζητήσαμε ποτε τίποτα.Το ίδιο θα γίνει και στο μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:29. Τίποτα δεν ήταν αυτό που ζητήσατε. Ήταν αυτό που πήρατε.

Το Προφίλ μας