Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Η πρωινή κατάσταση στο Νομό Κοζάνης μετά τη σφοδρή χιονόπτωση

της Βάσως Σάφη από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ – ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Με αλυσίδες ή τουλάχιστον χιονολάστιχα σε όλο το οδικό δίκτυο του Νομού Κοζάνης πρέπει να κινούνται σήμερα Τετάρτη όλα τα οχήματα, σύμφωνα με πρωινή ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές (Αστυνομία, Τροχαία), ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα σε κάποια περιοχή.

Ειδικότερα, από το πρωί χιονίζει αρκετά σε όλο το νομό και αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες πιθανόν εντός λίγης ώρας να κριθεί και απαραίτητη η χρήση αλυσίδων και στην Εγνατία οδό, γιατί η ποσότητα χιονιού είναι μεγάλη. Σε κάθε περίπτωση η αστυνομία λέει στους οδηγούς να κινούνται απαραίτητα με χιονολάστιχα και όπου χρειαστεί να τοποθετήσουν και αλυσίδες.
Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση του  «Π.Λ.», η αστυνομία δεν επιτρέπει την κίνηση βαρέων οχημάτων (φορτηγά κ.λπ.) προς Γρεβενά και Ιωάννινα για την αποφυγή ατυχημάτων και για λόγους ασφαλείας.
Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα σε κάποιο σημείο του οδικού δικτύου ή κάποιο χωριό και για τους οδηγούς χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Οι φωτογραφίες είναι από περιοχές της πόλης της Κοζάνης πρωί Τετάρτης:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου