Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Η απάτη Σώρρα και οι ευθύνες κυβέρνησης και Δικαιοσύνης

Τα τελευταία επτά χρόνια, που η Ελλάδα ταλαιπωρείται από μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, έχουν εμφανιστεί διάφοροι «σωτήρες» που προσφέρουν μαγικές λύσεις, οι οποίες υποτίθεται ότι θα μας βγάλουν από τη λιτότητα και θα σβήσουν το δημόσιο χρέος.
Ωστόσο, καμία δεν φτάνει την περίπτωση Αρτέμη Σώρρα, με τα υποτιθέμενα 600 δισ. δολάρια, τα οποία προτίθεται να δωρίσει σε Ελλάδα και Κύπρο για να γλιτώσουν από το χρέος τους.
Ο άγνωστος απατεώνας Σώρρας

Πριν από πέντε χρόνια ακούστηκε για πρώτη φορά η περιβόητη οργάνωση END (End National Debt – Εθνικό Χρέος Τέλος) που θα διέγραφε το εθνικό χρέος. Πρωταγωνιστής ο εκ Πατρών ορμώμενος Αρτέμης Σώρρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Για τον κ. Σώρρα λένε ότι ήταν γκαλερίστας ή υπάλληλος σε γκαλερί. Ο κ. Σώρρας όταν τον ρωτούν τι επαγγέλεται λέει πως φτιάχνει ό,τι στερεό υπάρχει για να χρησιμοποιηθεί για καύσιμο. Δηλαδή, μπορεί να έχει την αποκλειστική πατέντα για να κάνει ένα αεροπλάνο να πετάει επί τρεις μήνες χωρίς να ανεφοδιάζεται!

H απάτη ξεκίνησε στην Αμερική
Ο κ. Σώρρας βρέθηκε στις ΗΠΑ, όπου συνάντησε τον γιατρό Μανώλη Λαμπράκη (που το 1995 είχε καταδικαστεί για φοροδιαφυγή στις ΗΠΑ) -εμπλέκοντας και τον γνωστό ομογενή καθηγητή Θεόδωρο Καρυώτη, στο κύρος του οποίου αρχικά στηρίχτηκαν για να γίνουν γνωστοί- και ίδρυσαν την END. Η Ελλάδα είχε μόλις μπει σε δίνη χρεοκοπίας και ξεκινούσε την υπογραφή των Μνημονίων.
Σώρρας και Λαμπράκης:

Ο Σώρρας ισχυριζόταν αρχικά ότι έχει στην κατοχή του μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, που δημιουργήθηκε -πραγματικά- από την Εθνική Τράπεζα το 1904 με τομέα δραστηριότητας τη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη και την Αλεξάνδρεια. Το 1932 η Τράπεζα της Ανατολής εξαγοράστηκε και συγχωνεύθηκε με την Εθνική Τράπεζα.
Οι Σώρρας - Λαμπράκης ισχυρίζονται ότι οι μετοχές είναι σε χρυσό(!) και τις δίνουν στον καθηγητή Καρυώτη για να τις εκτιμήσει. Αυτός αποφαίνεται ότι κάθε μετοχή αξίζει σήμερα 675 δισ. δολάρια. Οι Σώρρας - Λαμπράκης διατείνονται ότι έχουν στην κατοχή τους 40 τέτοιες μετοχές. Τον Σεπτέμβριο του 2012, ο Καρυώτης αντιλήφθηκε τον ρόλο που παίζουν οι Σώρρας - Λαμπράκης και αποχώρησε, κατηγορώντας τους ότι είναι απατεώνες που έχουν σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή και τους Δωδεκαθεϊστές. Σε δήλωσή του στο «Εθνος», ο καθηγητής ανέφερε την ίδια περίοδο πως ο Σώρρας είπε ότι έχει στη διάθεσή του ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου αξίας 2,8 τρισ. δολαρίων!
Ο Σώρρας ήδη από τότε έβαζε σε εφαρμογή το δεύτερο σχέδιο, ώστε όταν κάποια στιγμή αποκαλυπτόταν η απάτη με τις μετοχές Ανατολής, να έχει εναλλακτική για τους ευκολόπιστους. Η υπόθεση με την Τράπεζα Ανατολής έληξε όταν η Εθνική ανακοίνωσε ότι το 1932, που απορρόφησε την Τράπεζα Ανατολής, έδωσε σε κάθε μέτοχό της 200 δραχμές και η ιστορία τελείωσε εκεί. Αρα, οι σαράντα μετοχές της Ανατολής που ανακάλυψε κάπου ο Σώρρας δεν αξίζουν τίποτα.O Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος πίνει νερό και αλάτι επισφραγίζοντας τον όρκο του πολεμιστήΣχέδιο Β' Σώρρα: Πούλησε τεχνολογία του Απόλλωνα στον Ομπάμα!
Τότε ο Σώρρας έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο Β’ και η μια εξωφρενική και παιδαριώδης εκδοχή διαδέχεται την άλλη. Τον Σεπτέμβριο του 2012 ο Σώρρας παρουσιάστηκε ως νόμιμος κάτοχος έξι χρεωστικών ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου, συνολικού ύψους 600 δισ. δολαρίων, τα οποία θα δώριζαν στο ελληνικό Δημόσιο για αποπληρωμή του χρέους.
Βγήκαν στα ελληνικά κανάλια που τους πρόσφεραν απλόχερα χώρο (πιστεύοντας, ίσως, ότι πρόκειται για ένα φαιδρό θέαμα που «πουλάει») ο κ. Λαμπράκης και ο δικηγόρος του, για να παρουσιάσουν το σωτήριο σχέδιο. Η φρενίτιδα μόλις άρχιζε. Στη συνέχεια διοργάνωσαν εκατοντάδες εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και δημιούργησαν πλήθος τοπικές οργανώσεις της END.
Σε βίντεο στις 15 Σεπτεμβρίου 2012, ο Λαμπράκης «αποκαλύπτει» πού βρήκε τα λεφτά ο πρώην συνεργός του. Λέει μεταξύ άλλων: «Μεταβίβασε (σ.σ.: εννοεί τον Σώρρα) στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία. Τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελληνικό χώρο την εποχή του Ζηνός(!) και του Απόλλωνος. Στις δώδεκα και ένα λεπτό, στις 16 Ιουνίου, προσγειώθηκε στην Αμερική, στην Καλιφόρνια -υπάρχει το βίντεο αν θέλετε να το δείτε στο ίντερνετ- το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε. Κατέβηκε λοιπόν το τελευταίο διαστημόπλοιο, που βρισκόταν στο διάστημα για 17 μήνες (...)».
Για τα πνευματικά δικαιώματα που παραχώρησε ο Σώρρας στη ΝΑSΑ, συνεχίζει ο Λαμπράκης, πήρε ομόλογα. Οι Αμερικανοί, διαβεβαίωνε ο Λαμπράκης, θα κατέβαλλαν το αντίτιμο στις 9 Αυγούστου του 2014. Η πρώτη ημερομηνία ήταν το 2009, αλλά ο πρόεδρος Ομπάμα ανανέωσε τα ομόλογα για πέντε χρόνια ακόμα, επειδή δεν μπορούσε το αμερικανικό δημόσιο να πληρώσει όλο το ποσό το 2009.

ΗΠΑ: Απατεώνας ο Σώρρας, επικοινωνήστε με τις διωκτικές αρχές
Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2014 ο γενικός επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, με έγγραφό του προς την Τράπεζα της Ελλάδος, αναφέρει ότι οι Σώρρας-Λαμπράκης είναι απατεώνες. Το έγγραφο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, το οποίο εστάλη στην Τράπεζα της Ελλάδος, αποκάλυψε το «Εθνος της Κυριακής» και σε αυτό γίνεται λόγος για «προϊόν απάτης» και συνιστάται στην ελληνική πλευρά να «επικοινωνήσει με τις διωκτικές αρχές». Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσαν οι δύο «δωρητές» κατά στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος, αλλά και κατά του «Εθνους», απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ως αβάσιμη.
Το αμερικανικό ΥΠΟΙΚ απάντησε: «Σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα και ότι ΔΕΝ αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών». Μάλιστα συνέστησε στην ΤτΕ να «απευθυνθεί στις διωκτικές αρχές της χώρας της».
Απατεώνας, λοιπόν, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, αλλά, για έναν περίεργο λόγο, η ελληνική πολιτεία και η ελληνική Δικαιοσύνη δεν ασχολήθηκαν τότε με την περίπτωσή του.
Ο Σώρρας και η «Συνέλευσις Ελλήνων»
Τον Οκτώβριο του 2014, οι Λαμπράκης και Σώρρας διαφώνησαν με βαριές αλληλοκατηγορίες. Ο Λαμπράκης ισχυρίστηκε ότι ο Σώρρας δεν έδωσε τα ομόλογα στην END για να εισπράξει αυτή τα υποτιθέμενα δισ. και να τα διαθέσει για την αποπληρωμή του χρέους, επειδή ο Σώρρας ήθελε να κρατήσει τα λεφτά για τον εαυτό του. Από την άλλη, ο Σώρρας κατηγόρησε τον Λαμπράκη ότι τον πρόδωσε και ότι οι άλλες μετοχές της Τράπεζας Ανατολής που έχουν άλλοι φίλοι της END είναι πλαστές και μόνο οι δικές του είναι οι γνήσιες!
Ο δαιμόνιος Σώρρας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει δημιουργήσει νέα οργάνωση, τη «Συνέλευση Ελλήνων». Με τη νέα του οργάνωση ετοιμάζεται για κάθοδο στις εκλογές, αφού υπόσχεται ότι θα δώσει 20.000 ευρώ σε κάθε ψηφοφόρο αν βγει πρωθυπουργός (το είπε δημόσια σε εκδήλωση στη Ρόδο), ενώ υπόσχεται ακόμα ότι θα τους δώσει μέρος των χρημάτων του για «αποπληρωμή και οριστική απαλλαγή από κάθε οφειλή προς τράπεζες, το δημόσιο (ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος, ΦΠΑ, Τέλη Κυκλοφορίας κ.λπ.), εισφορές προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και του δημόσιου χρέους που κατά κεφαλήν μάς αναλογεί»!
Προχωρά όμως και παραπέρα, βρίσκοντας καταχρεωμένους δήμους ανά την επικράτεια, όπου υπόσχεται αποπληρωμή του χρέους τους και επενδύσεις δισ. ευρώ. Για παράδειγμα, στους δημοτικούς συμβούλους του δήμου Σκύδρας του Νομού Πέλλας είπε: «Εσάς σας αναλογούν 4 δισ.»! Ακολουθεί μάλιστα και ολόκληρη τελετουργία, όπου βάζει τον δήμαρχο και τους δημότες να δώσουν τον «όρκο του πολεμιστή», όπου, μεταξύ άλλων ασυναρτησιών, αναφέρει ότι «ορκίζομαι υπακοή στα Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και στον πολέμαρχο και ιερό σκοπό του σχεδίου».
Σε κάθε γειτονιά και επαρχιακή πόλη ο Σώρρας ανοίγει και ένα γραφείο της «Συνελεύσεως Ελλήνων» και το φαινόμενο παίρνει τη μορφή χιονοστιβάδας.
O Σώρρας «ορκίζει» πολίτες-πολεμιστές στη Δωδώνη, στο κοσμικό πυρ:

Ο Σώρρας υπόσχεται να πληρώσει την εφορία όλων των Ελλήνων
Αφού... έλυσε το θέμα του χρέους, ο Αρτέμης Σώρρας υποσχέθηκε το 2016 να πληρώσει και την εφορία όλων των Ελλήνων! Μιλώντας σε εκδήλωση της οργάνωσής του «Ελλήνων Συνέλευσις», στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου υπήρχε λαοθάλασσα, μεταξύ άλλων ο κ. Σώρρας υποστήριξε:
«Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Θα κάνουμε έναν μεγάλο έλεγχο στη χώρα μας. Ολοι οι Ελληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην "Ελλήνων Συνέλευσις" (αστική μη κυβερνητική οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα). Στην Τρίπολη ήδη έχουμε γραφείο και προγραμματίζουμε να λειτουργήσουμε άλλα τρία. Ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας κι ας ενωθούμε».
Μάλιστα, κάλεσε όλους τους Ελληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να… πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από τον λογαριασμό στον οποίο (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα 600 δισ. ευρώ. O ίδιος, μάλιστα, μοιράζει εξώδικα να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι για να μην πληρώσουν εφορία:

Ο όρκος σε καφενείο στη... συμπαντική συνειδητότητα
Το φαινόμενο Σώρρα βρίσκει ωστόσο ακροατήριο, ειδικά στην ελληνική επαρχία, ανθρώπους κουρασμένους από την κρίση και τη συνεχή λιτότητα, οι οποίοι πιστεύουν και πάλι ότι κάποιος θα τους... χαρίσει τα χρέη. Πικρά γέλια έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τις πρώτες ημέρες του 2017 και δείχνει οπαδούς του «σωτήρα» της Ελλάδας Αρτέμη Σώρρα να δίνουν τον όρκο για να ενταχθούν στο μόρφωμα «Ελλήνων Συνέλευσις».
Ο... όρκος έχει λίγο απ’ όλα. Από πολέμαρχους και συμπαντική συνειδητότητα, μέχρι... ενεργό ύδωρ. Και τι θα συμβεί σε όσους παραβούν τον όρκο τους; «Ολος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου θα διαλυθεί» λένε εν χορώ οι υποστηρικτές του Σώρρα.
Το βίντεο έχει τραβηχτεί σε καφενείο της Καβάλας: «Ορκίζομαι στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια, στην ένωση όλων των ιερών ψυχών. Ορκίζομαι ως πολεμιστής στον ιερό σκοπό της ελευθερίας της Ελλάδος, του Ελληνισμού και της ελληνικότητας να υπηρετώ των αλήθεια, την αρμονία. Ορκίζομαι να προστατεύω τους Συνέλληνές μου. Ορκίζομαι να πολεμήσω για την εγκαθίδρυση του Ελληνισμού», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο όρκος.
Στο βίντεο εμφανίζεται και μια γυναίκα που διαβάζει τον όρκο, ενώ μετά από αυτήν επαναλαμβάνουν τα «νέα μέλη».5.000 πολίτες δεν πληρώνουν τα χρέη τους
Οι περισσότεροι πολίτες αντιμετωπίζουν με θυμηδία και αστείρευτο τρολάρισμα στα social media όλο αυτό το παραμύθι, που δεν θα το πίστευαν ούτε μικρά παιδιά. Το φαινόμενο Σώρρα, ωστόσο, αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο, αφού η «Ελλήνων Συνέλευσις» οργανώνεται πλέον ως πολιτικός φορέας σε όλη τη χώρα και προπαγανδίζει απίστευτα ψέματα, υπονομεύει τους πολιτικούς και δημοκρατικούς θεσμούς και ορκίζει Ελληνες πολίτες στο... Δωδεκάθεο.
Το πρόβλημα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις από τη στιγμή που πάνω από 5.000 χιλιάδες πολίτες, πιστεύοντας ότι θα ξεχρεώσουν με το ομόλογο Σώρρα, δεν πληρώνουν τα χρέη τους προς τα δημόσια ταμεία και τις τράπεζες και θα βρεθούν αντιμέτωποι με αυξημένα χρέη και πρόστιμα.
Οι ευθύνες της Δικαιοσύνης
Μεγάλες είναι οι ευθύνες της Δικαιοσύνης. Υπάρχει δικαστική απόφαση του 2013 με την οποία δεν αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει το ομόλογο των 600 δισεκατομμυρίων. Μεγαλύτερο σοκ προκάλεσε η εισαγγελική παραγγελία εις βάρος διοικητή του ΟΑΕΕ γιατί δεν αποδέχεται πληρωμές με το προαναφερθέν ομόλογο Σώρρα. Και το θέμα είναι αν η πολιτεία και η Δικαιοσύνη έχουν την πρόθεση να προστατεύσουν τους πολίτες και τα συμφέροντά τους από απατεώνες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη χρεοκοπία της ελληνικής οικονομίας και την απόγνωση της κρίσης.
Πίσω από τον Σώρρα διακρίνεται το πρώην πρωτοπαλίκαρο, Χρήστος Μπαλαντίνας, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της παιδοψυχιάτρου από τη Λαμία:

6 σχόλια:

 1. http://e-sy.gr
  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΤΗ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ.ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΖΗΜΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άμα είναι απάτη γιατί δεν τον μαζεύουνε μέσα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΧΑΜΠΕΡΙΣΤΑΣ!!!!! ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ!!!! ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. σας λεει οτι εχει 600 δις. το αποδεχεσαι, οκ. νοικιασε λοιπον το σπιτι σου στον σωρρα και παρε ομολογα για ενοικιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Theodoros Karadimos
  Μα δεν είναι απατεώνας. Επειδή ζω στον Καναδά και τυγχάνει να είμαι και πελάτης της Montréal bank δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει στοιχεία σε κανέναν. Ούτε η κυβέρνηση δεν μπορεί να άρει το απόρρητο. Μόνο το rcmp με εισαγγελική άδεια μπορεί, αλλά δεν δημοσιεύεται τίποτα αν δεν αποδειχθούν οι λόγοι που γίνεται η έρευνα. Έχουν κάνει εγκλήματα στην Ελλάδα πάνω σε αυτό το θέμα. Τα άτομα που έχουν ανακατευτεί σε αυτήν την ιστορία, με ψευτοστοιχεία, Κινδυνεύουν να συλληφθούν με διεθνές ένταλμα σύλληψης. Οι καναδικές τράπεζες είναι οι πιο φερέγγυες στον κόσμο. Όσοι ζούμε στην βόρειο Αμερική ξέρουμε ότι τέτοιες υποθέσεις δεν πρόλαβε δις να κάνεις κιχ αν είναι παράνομες. και οι καταπιστευματικοί λογαριασμοί, δεν τους γνώριζε, ούτε ο διευθυντής της τράπεζας που λέμε. Μόνο ο θεματοφύλακας. Και αυτό αποδεικνύεται μόνο από έγγραφα με επίσημες υπογραφές. Τι να πει ο βιβλιοπώλης, που σκότωσε με τις αποφάσεις του 2000 Έλληνες στα Ελληνικά νοσοκομεία, που σύντομα θα κατηγορηθεί επίσημα για σκάνδαλα με Novartis, teνα εταιρίες φαρμακευτικές Ισραηλινών συμφερόντων. Να μην ξεχάσω το ξέκ@λο την τατιάνα, την άλλη του Σκαϊ νύφη του Μητσοτάκη, Χούκλη, που τώρα καταλαβαίνω πως κρατήθηκε τόσα χρόνια, όπως και ο Παπαδάκης. Λυπάμαι πολύ με το χαμηλό επίπεδο Ελλήνων που φοβούνται να αντιδράσουν. Τους λαθραίους τους έφεραν στην Ελλάδα για να τους έχουν για προστασία. Τεράστιες οι προδοσίες των πολιτικών στην Ελλάδα. Είμαι καθαρά κατά ρητής θανατικής ποινής. Όμως αυτοί όπως τα βλέπω, δεν θα περάσουν ούτε από δίκη. Θα τους σφάξει ο όχλος. Τους λυπάμαι αλλά είναι ανθέλληνες και λυμαίνονται την πατρίδα μου επί αιώνες. Έλληνες μην πιστεύετε. Στις αξίες των Ελλήνων δεν υπάρχει πίστη. Μόνο γνώση και λογική.

  Αυτά που γράφω είναι τεκμηριωμένα. Δυο ώρες μίλαγα με τον διευθυντή της τράπεζας μου και ο άνθρωπος κατέληξε να μου πει στο τέλος ότι είναι παράνομο σε 48 ώρες ξεκινάει δίωξη απο το rcmp. Που σημαίνει ότι δεν ανακατεύεται κανείς άλλος και όποιο ΜΜΕ το βγάλει από πληροφορίες την γαμ@σε πατόκορφα. Ο άνθρωπος με λίγα λόγια μου εξήγησε πως λειτουργεί το σύστημα. Είναι αδύνατον να μου πει ψέματα ο άνθρωπος που στα 14 έπλενε πιάτα σε ένα από τα μαγαζιά μου, έγινε μάγειρας, και η μαγειρική τον σπούδασε και σήμερα είναι αυτό που είναι. Αλλά το κυριότερο που μου είπε για τους καταπιστευματικούς λογαριασμούς, είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει κάτι διότι δεν γνωρίζει και ο ίδιος έχει logariasmous katapisteumatikous, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι περιουσιακό στοιχείο της τράπεζας. Οπότε η απάντηση της τράπεζας και αν γίνει λάθος θα είναι ότι εμείς δεν έχουμε τόσα χρήματα και δεν λένε ψέματα. Απλά εννοούν τα δικά τους χρήματα όχι τα καταπιστεύματα. Αυτά τα διαχειρίζεται μόνο ο θεματοφύλακας και οι αποδείξεις είναι μόνο έγγραφα. Τίποτα άλλο,τα έγγραφα λένε την αλήθεια και κανείς άλλος, αυτά για να μην νομίζουν ότι μασάμε κουτόχορτο. Για να καταλάβετε, λέγεται ότι η Μontreal Bank ειδικά στο Τορόντο μπορεί να έχει και 250 τρις σε καταπιστεύματα. Όσο για αυτούς που παρουσιάζουν τους πιο πλούσιους ανθρώπους, προς απογοήτευση τους θα τους πω ότι στο φορμπς είναι οι πιο χρεωμένοι. Για την πλάκα θα σας πω ότι υπάρχουν Έλληνες που ο Γκέιτς είναι μια τρίχα από τα αρ@ιδια τους. Είναι τεράστια τα ποσά που διαχειρίζονται μέσω του επάνω τραπεζικού συστήματος, του οποίου οι κυριότερες οπτικές ίνες περνούσαν μέσα απο τους δίδυμους πύργους. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε πόσα Τρις χάθηκαν εκείνη την ημέρα. Τώρα,νομίζω ότι ο Αρτέμης σίγουρα μόνο με τις μετοχές είναι πολλές φορές τρισεκατομμυριούχος, αλλά αυτά είναι δικά του. Αν θέλει δίνει, αν θέλει δεν δίνει. Είναι δικά του,αυτό όμως που έκανε ανοίγοντας σας τα μάτια και ενώνοντας σας, είναι ήδη πολύ μεγάλο, αν και με το λίγο μυαλό που έχω, πιστεύω ότι έχει πολλούς άσσους που θα βγούν όταν πρέπει την ώρα που πρέπει.....
  08/01/2017 Theodoros Karadimos kanadas

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. κε καραδημο. εαν ζεις στον καναδα, ευτυχως για εμας. αρκετη ηλιθιοτητα εχουμε μαζεψει

  κατα τα λοιπα, ο τυπος που εχει 6 φοορες περισσοτερο πλουτο απο τον γκειτς, ζητα πενταευρα για να ανοιξει γραφεια
  και τα εχει αυτα τα λεφτα γιατι α) πουλησε μετοχες της τραπεζας της ανατολης (και η ΤτΕ διαθετει μετοχες της τραπεζας αυτης που χαρακτηριζει εδω και πενηντα χρονια μηδενικης αξιας) και β) γιατι πουλησε τεχνολογια των αρχαων ελληνων

  οκ. εν τω μεταξυ ας δωσει 5 χιλιαρικα να φτιαξει τα δοντια του και βλεπουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου