Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Πτολεμαϊδα: Ξεκινά την Δευτέρα, η Σχολή της Πυροσβεστικής

Ξεκινά την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η λειτουργία της Σχολής Πυροσβεστικής στην Πτολεμαϊδα, με τους πρώτους 93 σπουδαστές,  να αναμένονται από το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή.
Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την εγκατάσταση  των σπουδαστών στον χώρο της πρώην σχολής της δημοτικής αστυνομίας στην Πτολεμαϊδα-  όπου και θα γίνει η εκπαίδευση τους- εξετάστηκαν το μεσημέρι σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης
Παναγιώτη Πλακεντά, παρουσία του Διευθυντή της Σχολής Πυροσβεστικής Ανδρέα Παπαζαχαρία και των εμπλεκομένων φορέων .

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης σημείωσε ότι «απομένουν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες στον χώρο για να είναι όλα έτοιμα», ενώ τα συνεργεία εργάζονται κανονικά όλη αυτή την περίοδο, καθαρίζοντας και τακτοποιώντας όλους τους διαθέσιμους χώρους της Σχολής.
Στη συνάντηση  έγινε και συζήτηση για όλα τα ζητήματα λειτουργίας της Σχολής Πυροσβεστικής στην Πτολεμαϊδα, καθώς και για την δρομολόγηση της οριστικής  αντιμετώπισης του θέματος της σίτισης, ενώ όπως υπογράμμισε ο κ. Πλακεντάς «την Δευτέρα θα γίνει η υποδοχή των σπουδαστών και η τακτοποίηση τους στους κοιτώνες της Σχολής, προκειμένου να προχωρήσει με κανονικούς ρυθμούς το προβλεπόμενο πρόγραμμα της εκπαίδευσης τους»
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας