Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Έκκληση προς τους καταναλωτές. ΕΛΕΓΞΤΕ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ

Η πρόσφατη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε και την περιοχή μας, με κύριο χαρακτηριστικό της τον ολικό παγετό, είχε ως αποτέλεσμα να παγώσουν και σωλήνες της ύδρευσης αλλά και υδρόμετρα οικοδομών.

Με τη σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας και το ξεπάγωμα σωλήνων και υδρομέτρων δεν αποκλείεται να υπήρξαν περιπτώσεις διαρροών, οι οποίες δεν είναι εύκολο να γίνουν αντιληπτές αν δεν πραγματοποιηθεί κάποιος έλεγχος.

Γι΄ αυτό η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κοζάνης καλεί όλους τους καταναλωτές να κάνουν τους σχετικούς ελέγχους στις ιδιοκτησίες τους, τους δικούς τους χώρους ευθύνης.

Αν διαπιστώσουν πώς υπάρχει κάποια διαρροή και βρίσκεται εκτός του δικού τους χώρου ευθύνης (της ιδιοκτησίας τους), θα πρέπει να το δηλώσουν στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. στο τηλέφωνο  24610 51534 για να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Αν όμως εντοπίσουν διαρροή που βρίσκεται εντός του δικού τους χώρου ευθύνης (της ιδιοκτησίας τους), τότε πρέπει να καλέσουν υδραυλικό για να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Ο έλεγχος θα πρέπει να γίνει εκτός απ΄ τις οικίες (κατοικημένες και ακατοίκητες), τα επαγγελματικά, τα δημόσια και τα δημοτικά κτίρια, και σε αποθήκες και εγκαταστάσεις που βρίσκονται εκτός των κατοικημένων περιοχών.

Ο παραπάνω έλεγχος είναι σημαντικός γιατί εκτός απ΄ τη συμβολή στην εξοικονόμηση του πολύτιμου για όλους μας νερού, θα συμβάλει έτσι ώστε να μην υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις στους καταναλωτές εξ αιτίας των διαρροών.

Ελπίζοντας πως η έκκληση μας θα βρει την ανάλογη ανταπόκριση σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου