Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

ΑΗΣ Καρδιάς:Εξειδικευμένο συνεργείο για την Τηλεθέρμανση-Εκτίμηση ζημιάς στην 4η μονάδα

Σε μία εβδομάδα αναμένεται να είναι γνωστό το ακριβές μέγεθος της ζημίας στην 4η μονάδα του ΑΗΣ Καρδιάς , η οποία τροφοδοτεί την Τηλεθέρμανση Πτολεμαϊδας και  αντιμετωπίζει μεγάλης έκτασης  βλάβη.
Αυτό έκανε γνωστό μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Διευθυντής του ΑΗΣ  Καρδιάς Βασίλης Τσίγκας, προσθέτοντας ότι «εξειδικευμένο συνεργείο για τους στροβίλους, εργάζεται από την περασμένη Παρασκευή στην μονάδα της ΔΕΗ, προκειμένου να ελέγξει κομμάτι-κομμάτι τον στρόβιλο».

Ο κ. Τσίγκας σημείωσε επίσης ότι θα χρειαστεί αργότερα και η βοήθεια από τον κατασκευαστή του στροβίλου για την 4η μονάδα του ΑΗΣ Καρδιάς και ανέφερε ότι από την ΔΕΗ και τους εργαζόμενους γίνεται ότι είναι δυνατό προκειμένου να παραμείνει σε καλή λειτουργία η 3η μονάδα του σταθμού που τροφοδοτεί τώρα την Τηλεθέρμανση, ενώ παράλληλα παρέχονται και μεγάλες ποσότητες πετρελαίου για την στήριξη του συστήματος της τηλεθέρμανσης στους κατοίκους της Πτολεμαϊδας.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου