Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Αποσπάσματα απο την 3η Ειδική Συνεδρίαση Δ.Σ Σερβίων-Βελβεντού 2017 (Bίντεο)

Δείτε στο πρώτο απόσπασμα τις ευχές του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλου για τη νέα χρονιά. Ακόμη και την ύστατη στιγμή, στην τρίτη ψηφοφορία για τη ψήφιση του προϋπολογισμού δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη. Αντίθετα, επιμερίζει τις ευθύνες σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους! 
"Θα πρέπει να αναλογιστούμε τι κάναμε μέχρι τώρα, ό,τι παραβλέψεις, ό,τι, το 'να τ' αλλο να τ' αφήσουμε πίσω και όλοι μαζί μπροστά να προχωρήσουμε γιατί περνάμε δυσκολα και όλοι μαζί να 'μαστε μαζί, πάλι οι καιροί είναι δύσκολοι και θά 'χουμε φοβερές αντιξοότητες μπροστά μας πόσω μάλλον αν το δημοτικό συμβούλιο σαν συμβούλιο είναι διαιρεμένο και κατακερματισμένο. Λοιπόν, εγώ σας καλώ όλους, εδώ, όλοι μαζί, να βοηθήσουμε, να βάλουμε πλάτη, να πάει ο τόπος μπροστά. Έχουμε όλες τις προδιαγραφές, έχουμε ένα Δήμο με πάρα πολλά προτερήματα, πάρα πολλές ευκαιρίες και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε στο έπακρο".


.
.
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου