Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ του Αρτέμη Σώρρα στα Σέρβια: η ενημέρωση, ο χαιρετισμός του δημάρχου, ο όρκος… (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ 13:21)

Πραγματοποιήθηκε η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ του Αρτέμη Σώρρα, χωρίς τον Αρτέμη Σώρρα (που δεν μπόρεσε τελικά να παρευρεθεί), στην κατάμεστη (!) αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016. BINTEO από την ενημέρωση (απόσπασμα),















την απονομή αναμνηστικού και το χαιρετισμό του δημάρχου, τον όρκο των νέων μελών... Χωρίς σχολιασμό… mikrovalto.gr .

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως ειναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο ΑΝΟΗΤΟΙ ;;;;;;;; Ανθρωποι καθημερινοί ...τους συναντάς έξω κάθε μέρα...... Μα τόσο ΒΛΑΚΕΣ..... ΚΡΙΜΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και για το Δήμαρχο! Τι να πεί κανείς...Σε στάση προσοχής δίνει τον όρκο των ΒΛΑΜΕΝΩΝ!!!!! ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ !!!

NEWS BURN είπε...

Τελικά μας κυβερνούν ανόητοι δυστυχώς για τον τόπο μας !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρόβατα. μπεεεεεεεεεε που μου ορκίζεστε στον ΔΙΑ και τις ελλανιες δυνάμεις .
Πολύ star wars βλέπετε καμένα .
Ηλίθιοι παγανιστές…

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι ασχολείστε. Αυτοί είναι ποιο ΟΥΦΟ από τα ΟΥΦΟ του Χαρδαβελα

NEWS BURN είπε...

Ρωτήστε έναν από τους ηλίθιους που ορκίστηκαν τη σημαίνει και που αποσκοπεί αυτός ο όρκος που δώσανε, εάν γνωρίζουν έστω και ένας. Λυπάμαι δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ο Δήμαρχος δεν ορκίστηκε να υπηρετεί το Σύνταγμα, τους Νομους και το συμφέρον των πολιτών, οταν ανέλαβε;Τι σόι όρκο δίνει πάλι και μάλιστα ...ενώπιον "των θεών"; Είναι θεσμικό και Πολιτειακό Όργανο, μήπως πρέπει να διερευνηθεί αρμοδίως το θεμα; Και μη χειρότερα....

NEWS BURN είπε...

Τετο δεν θα σε σώσει αγόρι μου ο όρκος στον ο ἀήρ που ήταν το αντίθετο της λέξης "αἰθήρ" (αιθέρας) και σήμαινε τον σκοτεινό και ζοφερό άνεμο ή τον πυκνό αέρα και τη βαριά ατμόσφαιρα, αργότερα όμως χρησιμοποιήθηκε για τον αέρα γενικά (δεν ξέρω κατά πόσο τα γνωρίζεις αυτά αν και δεν το νομίζω) όλοι είμαστε δύσκολα μην ψάχνεις έξω από το σύμπαν ......... εδώ εδώ στην γη στην Ελλάδα στον τόπο σου εδώ !!!!!! Δήμαρχε
Συγκεντρώσου ......... Σοβαρευτείτε έχετε ξεφύγει όλα έχουν μια ημερομηνία λήξεως
έχουνε λήξη προσέξτε..

Ανώνυμος είπε...

Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων της αίθουσας, διακρίνεται ενας ιερέας; Βλέπουμε καλά; Έχει πλάκα να ορκίστηκε και αυτός στους ...θεους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιασε το νοημα ο Σωρρας μαζι με τους παταρεχαμενους του. Θα κανουν ενα κομμα να μαζεψουν 1% απο τους αδαης που τον ακολουθουν,θα χτυπησει μια πλουσια κρατικη αποζημιωση την οποια θα πληρωσουμε εμεις τα κοροιδα και ασε τα θυματα να περιμενουν να τους ξεχρεωσει...

NEWS BURN είπε...

Ο ιερέας όχι δεν ήξερε μόλις τους άκουσε έφυγε σφαίρα

Ανώνυμος είπε...

Τελικά εγώ επειδή ήμουν εκεί και ήμουν και κατά όλων αυτών. Όταν τους άκουσα δεν μπόρεσα και δεν βρήκα τίποτε για να τους κατηγορήσω. Όλοι εσείς που σχολιάζετε και το παίζετε λόγιοι και άντρες αν και εγώ είμαι γυναίκα δεν είδα κανέναν να πάρει μικρόφωνο να πει ότι δίποτε. Τώρα που τελείωσε αρχίζετε να σχολιάζετε σαν αθώες παρθένες που δεν τόλμησαν εκεί να πούνε τίποτε και σχολιάζουν ανώνυμα, ντροπή σας.
Μαρία Καραγιώργου

Ανώνυμος είπε...

Εδώ κολλάει το γαμ***ηκε ο Δίας…. TROOOOOOOOOOOOLLLLLLL . YOLO – S.W.A.G
12:52 μ.μ. + 1 Ακομα γελαω με τα ουφο του χαρδαβελα

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πρώτον το ai-vres για την πολύ ωραία ενημέρωση που μας κάνει για όλα γενικά τα θέματα. Αυτό που εγώ είδα στο δημαρχείο είναι το εξής: κατ’ αρχήν γέμισε και οι περισσότεροι ήταν όρθιοι. Φαινόμενο που δεν έγινε από κανένα πολιτικό πρόσωπο και κόμμα τα τελευταία χρόνια. Ούτε το ΚΚΕ που έχει πολύ καλή οργάνωση δεν θα μπορέσει να γεμίσει το δημαρχείο με όσο κόσμο και να φέρει, γιατί ο κόσμος πλέον δεν συμμετέχει και τους έχει γραμμένους όλους. Αυτοί που το διοργάνωσαν αυτό δεν τους γνωρίζω αλλά γνωρίζω ότι εκείνη την ημέρα έδωσαν λίγο ζωή στα είδη σκοτωμένα μαγαζιά με την κατάσταση που επικρατή. Ας τους πούμε βρε παιδιά ένα ευχαριστώ έστω και γι αυτό. Πάντως αυτά που μας είπανε είναι αληθινά για ένα μόνο λόγο. Δεν τους συνέλαβε κανείς και δεν τους κατηγόρησε αν και κατηγορούσαν τους θεσμούς. Πρόεδρο δημοκρατίας υπουργούς κ.ά. αυτό είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να έχεις δίκιο για να το κάνεις. Τώρα για το Σώρρα δεν γνωρίζω πολλά πράγματα αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι αυτός είναι ελεύθερος τους κατηγορεί και σε αυτό συμφωνούμε όλοι, αλλά αυτός δεν μας σκοτώνει κάθε ημέρα αλλά αυτοί που αυτός πολεμάει και εμείς αντί να τους κυνηγάμε μαζί του κυνηγάμε αυτόν που δεν τον γνωρίζουμε κιόλας.
Γεωργία Βασιλειάδου

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοσματόπουλος και ο Τέτος ορκίζονται στο Δία. Κυριε Εισαγγελέα μπορεις να μας πεις αν μπορουν να ασκουν ακομα τα καθηκοντα τους ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που το διοργάνωσαν αυτό εκείνη την ημέρα έδωσαν λίγο ζωή στα σκοτωμένα μαγαζιά με την κατάσταση που επικρατή. Ας πούμε βρε παιδιά κι ένα ευχαριστώ έστω γι αυτό. Πάντως αυτά που μας είπανε είναι αληθινά για ένα μόνο λόγο. Δεν τους κατηγόρησε κανείς αν και κατηγορούσαν τους θεσμούς. Πρόεδρο δημοκρατίας υπουργούς αυτό είναι πολύ σοβαρό για να το κάνεις. Τώρα για το Σώρρα δεν γνωρίζω πολλά πράγματα αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι αυτός είναι ελεύθερος τους κατηγορεί και αυτοί δεν απαντούν αλλά αυτός δεν μας σκοτώνει κάθε ημέρα αλλά αυτοί και εμείς αντί να τους κυνηγάμε κυνηγάμε αυτόν που δεν τον γνωρίζουμε κιόλας.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΟΥΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σου εύχομαι την απάντηση να σου τη δώση ο ΔΙΑΣ μιας και τον γάμησες. Από σήμερα και πέρα ότι θα συμβαίνει στην ζωή σου να ξέρεις εσύ το προκάλεσες και όχι ο ΔΙΑΣ. Αν και η λέξη ΓΟΝΙ-ΔΙΑ λέει την καταγωγή μας και λέξη ΠΑΙ-ΔΙΑ μας λέει τινος παιδια είμαστε. Τελικά εσει δεν είσαι παιδί του αλλιώς θα ήξερες. ΕΣΥ ΑΠΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΞΕΛΗΞΗ ΑΡΑ ΖΩΟ
ΣΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιος είσαι και δεν με απασχολεί να μάθω. χεστικα τελείως για αιρετικούς δωδεκαθεηστες και μην φάσκεις και αντιφασκεις στις απαντήσεις σου δείχνει το επίπεδο σου. Τις απειλές και τις κατάρες βαλτες εκεί που ξέρεις ηλίθιε όπως και τον θεό σου . και αν δεν το κατάλαβες ανόητε για να το εμπεδώσεις ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΑΣ.
Δεν εχω να φοβηθώ κανέναν άθεο γιατί είμαι χριστιανός ορθόδοξος. Παραδέχτηκες ότι πιστεύετε στο δωδεκάθεο και αυτό φτάνει, έτσι για να πέσουν οι μάσκες, χωρίς να παριστάνετε τους σωτήρες.
Αν είμαι εξέλιξη ενός ζώου εσύ είσαι απλά ένα κενό ,ούτε καν ζώο, τα ζώα έχουν λογική ενώ εσείς όχι. Διαβάσατε πέντε μαλακιες του Λιακόπουλου και την είδατε παντογνώστες… αλλά έτσι γίνεται όταν το μορφωτικό επίπεδο δεν υπάρχει….
Πήγαινε πιες τώρα το ενεργειακό σου νερό που σε κάνει υπερήρωα φαντασμένε.
Άντε γεια superman

Ανώνυμος είπε...

'Ενα ακόμη νέο μόρφωμα-συνδυασμός ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η επί ένα χρόνο ΜΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας από τους χθεσινούς "αγανακτισμένους" και πρωτοστατούντες του κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", δεν δίδαξε τίποτε κάποιους, που παραμένουν αδιόρθωτοι. Αλλοίμονο!

Ανώνυμος είπε...

Ένας τύπος λέει οτι έχει 600 δις σε ομόλογα τα οποία όμως δεν αγοράζει κανένας ουτε με ενα ευρώ. Εν τω μεταξύ δεν πληρώνει ουτε τα νοικνοικια των γραφείων και ποτε μα ποτε δεν έχουν δηλωθεί τα λεφτά σε κανένα περιουσιολογιο. Τα "χαρτιά" έχουν αξία όταν κάποιος τα αγοράζει και δεν υπάρχει κανεις. Τα περί δια είναι νεο φρούτο πριν εξι χρόνια ο σωρρας τοπαιζε χριστιανό Ταλιμπάν είδε όμως οτι αυτά τα πρόβατα έχουν τσομπανη

Ανώνυμος είπε...

Τον Δια που τον ειδατε βρε παιδια ακουσα ολη την ομιλια δεν ακουσα κανεναν να το αναφερει.Απο που προκυπτει ο Διας ; Μηπως απο την Ελληνικη σημαια που εβαλαν οι ανθρωποι στο Γραφειο;Τι θελατε να βαλουν καμια Τουρκικη μηπως;

Ανώνυμος είπε...

Την καλημέρα μου στο ai-vres.
Παλληκάρια μου εγώ είμαι 46 χρονών και ήμουν μαζί με τον παπαλέξη εκείνη την ημέρα στο χώρο του δημαρχείου. Αυτό που είδα είναι ότι και στο Χριστό να ορκιζόντουσαν πάλι οι ίδιοι θα είχαν φύγει. Ο Χριστός ήταν η ασπίδα τους για να μην ορκιστούν. Απλός δεν είναι Έλληνες. Θα μπορούσαν να καθίσουν χωρίς να ορκιστούν. Τάχα οι άλλοι που ορκίζονται το τηρούν στην βουλή το τηρούν, αυτοί του λάχιστον είχαν και αν παραβούν τον όρκο τους τι θα πάθουν. Δέστε που ορκίζονται στη βουλή.
Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ο Όρκος της εξοχ. του Προέδρου της Δημοκρατίας μας (άρθρο 33 παρ 2 Συντάγματος):
“........Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού............”
ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΦΑΝΗΣΜΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΟΥΜΕ.
Που είδατε μέσα στον όρκο να έχουν τηρήσει κάτι όλο παράβαση είναι αλλά αυτοί δεν έχουν αν παραβούν τον όρκο τους τι να πάθουν γι αυτό μας κάνουν όλα αυτά. Που υπεράσπισαν την εθνική ανεξαρτησία την παραδώσαν που προστατεύσαν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και που υπηρέτησαν το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού που; ο Χριστιανός είναι στο βίο όχι στο όνομα. Λόγος άνευ βίου σιωπά. Βίος άνευ λόγου βοά, την καλημέρα μου σε όλους και πάλι. Ένας απλός χριστιανός άνευ βίου και άνευ λόγου γιατί είναι πολύ δύσκολο να έχεις βίο υπέρ των ανθρώπων και ο παράδεισός μας κερδίζεται από έργα προς άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που σήμερα αποθεωνουν τον Σωρρα είναι οι ίδιοι που θα τον βρίζουν, όταν θα συνεχίσουν να τους κυνηγούν τα χρέη τους. Γιατί αντί να σκεφτούν πως μπορούν να λύσουν οι ίδιοι τα προβλήματα τους περιμένουν και πάλι έναν σωτήρα.

Ανώνυμος είπε...

"Ο Χριστός ήταν η ασπίδα τους για να μην ορκιστούν. Απλός δεν είναι Έλληνες. Θα μπορούσαν να καθίσουν χωρίς να ορκιστούν."


τι διαβαζουμε ! 46 χρονων λεει και παει να ακουσει τον σωρρα που εχει 600 δις αρχικα σε ομολογα της τραπεζας ανατολης μετα καπου βρισκονται και τωρα τους βαζει να ορκιζονται σε θους ή θεο δεν εχει σημασια! και ψηφιζει και εχει λογο!
ο ορκος του σωρρα απλα λειτουργει σαν "ιερο βαρος" σαν δεσμος στα ζωα που τον ακουνε, νιωθουν μελη μιας πεφωτισμενης ομαδας.
τι ζουμε!

Ανώνυμος είπε...

Κατ’ αρχήν ρε ζώο δεν έχει ομόλογα της τράπεζας της ανατολής ζώο ανώνυμο 26 Ιανουαρίου 2016 -8:07 π.μ. ζώο. Είναι μετοχές της τράπεζας της ανατολής που είναι Ελληνικές και όχι εβραϊκές που τους υπηρετείς εσύ βρε ζώο και δεν είναι πλέον δικές του γιατί της 8 σου της έχει είδη δώσει ζώο είναι δικές μας των κυρίαρχων Ελλήνων και όχι υπηκόων ζώο και τα 600 είναι ομόλογα χρέους της Αμερικής προς εμάς ζώο γιατί μας τα έχει είδη δώσει ζώο εβραϊκό Δαρβίνε. Και εμάς μην μας λες ζώα τους Έλληνες ζώο γιατί εμείς έχουμε έλευση και είμαστε κατ εικόνα Θεού ζώο. Και όταν σε λέω ζώο ζώον δεν σε βρίζω απλός λέω αυτό που λέτε εσείς ότι έχετε καταγωγή ότι δηλαδή κατάγεστε από τον πίθηκο θεωρία του Δαρβίνου σας ζώα εγώ απλός διαφημίζω την καταγωγή σας. Εμείς οι Έλληνες άνθρωποι είμαστε δημιουργία Θεού κατ’ εικόνα του γι αυτό είχαμε αγάλματα με ανθρώπινη μορφή και όχι ζώου ζώο κατάλαβες. Άντε ανέβα στο δέντρο σου τώρα. Την καλησπέρα μου στο ai-vres καλή συνέχεια να έχει κι ας με συγχωρήσει λίγο για τον λόγο μου. Πάντως δεν τον έβρισα απλός είπα την καταγωγή του
Σάκης Σερβιώτης

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σουξε τελικα ο Σωρρας βρε παιδια ,αλλα μην ξεχνατε ο εχθρος μας δεν ειναι ο Σωρρας αλλοι ειναι οι εχθροι,για καλμαρετε λιγο και κοιταξτε πως θα ξεμπερδεψουμε με αυτους που μας εφεραν σε αυτα τα χαλια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Σάκης ο σερβιωτης είναι έλληνας κατ εικόνα του θεου. Είναι απο έλευση. Ο σωρρας έχει μετοχές τράπεζας που δεν υπάρχει και είναι και ειναι ομολογα χρέους ηπα προς εμας.αλλά δεν έχει λεφτά να πληρώσει ενα ενοίκιο. Συγχαρητήρια σε όσους του λέτε ακόμα καλημερα. Υγ πεντε ξερω που πιστεύουν αυτές τις καλαμιές και οι πεντε είναι και νεοναζί χρυσαυγιτες. Τυχαίο;

Ανώνυμος είπε...

Εσυ τι εισαι για πες μας ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΠΟΤΑΜΙ ΧΑ Τι στην ευχη εισαι για πες μας να καμαρωσουμε περιμενω.

Ανώνυμος είπε...

παρακαλω να δημοσιευετε αποψεις αυτου του σακη σερβιωτη συχνοτερα.λεφτα δεν εχουμε εξω δεν βγαινουμε μαζευομαστε διαβαζουμε αυτα που γραφει πινουμε καμια μπυρα και γελαμε

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρέπεστε βρε αθεόφοβοι λίγο; Ξεφτιλίσατε και τον ορθόδοξο όρκο. Να σας πιάσει ο εισαγγελέας πρέπει. Και οι δημοσιογραφοι τι κανουν; Που κυτούν; Που είναι οι αναλύσεις σας κύριε Βακρατσά κυριε Αγραφιώτη κυριε Κουταβά κυρία Μαρκοπούλου κύριε Πλιάτσο κύριε Πιτσιάβα κύριε Μουτίδη κύριε Σαμαρά και όλοι εσείς οι δημοσιογράφοι που κάνετε την τρίχα τριχιά αν συμβεί κάτι ασήμαντο. Γλύψτε τον κύριο Κοσματόπουλο καλά. Από κάτω μέχρι πάνω. Τέτοια κατάντια ζούμε από το δημοσιογραφικό επιτελείο της περιοχής.

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/837070/article/epikairothta/ellada/apo-e8noswthras-kratoymenos-o-art-swrras

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ,,,,ΜΠΗΚΑΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ 25 Ιανουαρίου 2016 - 6:52 μ.μ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ:
""ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΡΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ !!!! ΚΑΙ Ο ΟΘΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΛΕΤΗ-ΣΧΙΝΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ (ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΣΑ ΖΩΩΩΟΟΟΟΝΝΝΝ) ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 5 ΤΟΥ 1844 ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ - ΓΑΜΩΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΜΤΑ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ,Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ,ΤΟΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.....ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΤΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΚΕΝΤΗΤΟΥΣ....

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΓΑΜΩΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΓΑΜΩΠΑΠΑΣ ΣΑΣ : ΑΓΙΟΣ ΑΓΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΣΑΒΒΑΟΘ !!!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΖΩΩΩΟΝΝ;;;;;ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΟΘ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΜΩΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟΜΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ,ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ....ΖΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΖΩΩΩΩΟΟΟΝΝΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΩΣ Ο ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΜΩΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟ (ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ;;;;;)
ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ,ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΩΝ ΓΑΜΩΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΙ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ...Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΕΛΑΖΕΤΕ ΖΩΑ .... ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΑΧΧΧΧΧ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΒΡΕ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ !!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !

Το Προφίλ μας