Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ο Κατρούγκαλος διόρισε και τις δύο δικηγόρους του γραφείου του!

Έγγραφα- φωτιά για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα του Βήματος σύμφωνα με το οποίο ο κ. Κατρούγκαλος φέρεται να υπέγραφε ιδιωτικά συμφωνητικά με απολυμένους και διαθέσιμους του Δημοσίου ακόμη και στις 27 Ιανουαρίου του 2015, ημέρα δηλαδή που ορκίστηκε υπουργός, αξιώνοντας προμήθεια 12% για τις δικηγορικές του υπηρεσίες, η εφημερίδα Παραπολιτικά αποκαλύπτει έγγραφα σ΄μφωνα με τα οποία ο αναπληρωτής υπουργός προσέλαβε στο υπουργείο ως συμβούλους δικηγόρους - συνεργάτες της εταιρία.

Από τα έγγραφα που αποκαλύπτει το δημοσίευμα, δύο συνεργάτιδες, της δικηγορικής εταιρίας που είχε αναλάβει την υπόθεση με τους απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους τοποθετήθηκαν ως ειδικές σύμβουλοι στο γραφείο του, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Πρόκειται για τις Ανδριανή Ζωμένου και Αγγελική Μηλιάκου, οι οποίες -όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ της 19ης Μαρτίου που δημοσιεύει η εφημερίδα- προσελήφθησαν από τις 27/01/2015 (δηλαδή την πρώτη ημέρα ανάληψης των υπουργικών καθηκόντων του κ. Κατρούγκαλου). 
http://newpost.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν αυτό δεν λέγεται διαπλοκη , τότε ............;
Παντελής Καψής
ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Δηλαδή με βαση τις σημερινές αποκαλύψεις ο κ. Κατρούγκαλος προσέλαβε στο υπουργικό του γραφείο δικηγορινες απο το προηγούμενο δικηγορικό του γραφείο στο οποίο είχε αφήσει τις γνωστες υποθέσεις με δημοσίους υπαλλήλους. Οι κυρίες διατήρησαν την δικηγορική τους ιδιότητα ως σύμβουλοι ταυτόχρονα του υπουργού από τον οποίο εξαρτάται η έκβαση αυτών των υποθέσεων. Καλό!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ στη θέση του θα προσλάμβανα για συνεργάτες μου στο υπουργείο δικηγόρους από το γραφείο του Μπαλτάκου έτσι για να το ευχαριστηθούν οι Πασοκτσήδες

Ανώνυμος είπε...

τελικα η εμμονη των διαπλεκομενων μμε να δημιουργησουν ενα σκανδαλο ειναι μεγαλη..δηλαδη αν δεν παρει ο κατρουγκαλος δικα του ατομα που εμπιστευται ως συνεργατες ,ποιους θα παρει?

Ανώνυμος είπε...

Εχουν ξαμολυθει παπαγαλακια και ρουφιανοι και κατασκευαζουν σκανδαλα. Το καινουργιο ειναι τα σπιτια της πεθερας του βαρουφακη. Ετσι νομιζουν θα κρυφτουν αυτα των αφεντικων τους. Ακομα δεν το πηραν χαμπαρι πως την κυβερνηση τη στηριζει ο λαος και ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ. Νομιζουν ειμαστε ακομη προβατα και φοβομαστε και μασαμε με παραμυθια. Θα ξυπνησετε συντομα ρουφιανακια.

Ανώνυμος είπε...

29 μαρτιου και ο Κατρούγκαλος ειναι ακομα υπουργος ,στον καιρο του αιβρες...ποσο πολυ θελεις αιβρες να βγει σκανδαλο ?
δηλαδη ο βενιζελος σας μεσω Ασεπ επιλεγει τους πολιτικους του συνεργατες?ή ο παπανδρεου σας ακολουθησε αξιοκρατικες διαδικασιες?μαθετε κατι γιατι γινεστε και ρεζιλι..ειναι ισως το μοναδικο τμημα που η κυβερνηση μπορει να χωσει οποιον θελει χωρις να
προηγηθει διαγωνισμος...τα κριτηρια ειναι πολιτικα και οχι βασει προσοντων..ειναι λογικο ο κατρουγκαλος να εχει συνεργατες ανθρωπους που γνωριζει καλα και εμπιστευεται γτ θα εχουν θεση στις πολιτικες αποφασεις!

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ο επικεφαλής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) Σταύρος Ψυχάρης επικοινώνησε σήμερα νωρίς το πρωί με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο και του ζήτησε συγνώμη για τα εναντίον του δημοσιεύματα του Βήματος. «Ο Βασίλης (σ.σ. Χιώτης) παραπλανήθηκε από τις πηγές του», φέρεται να είπε ο κ. Ψυχάρης στον υπουργό προαναγγέλλοντας ότι ο δημοσιογράφος-διευθυντής του «Βήμα fm» θα του τηλεφωνήσει μέσα στην ημέρα για να του ζητήσει κι εκείνος συγνώμη. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της στήλης, ο κ. Ψυχάρης δεσμεύθηκε ότι στο “Βήμα” της ερχόμενης Κυριακής θα γράψει άρθρο με το οποίο θα ζητάει και δημοσίως συγνώμη από τον υπουργό.

Μετά από αυτή τη συνομιλία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της στήλης, ο κ. Κατρούγκαλος πρόκειται να αποσύρει την αγωγή (σ.σ που είχε αποκαλύψει η στήλη) κατά των κυρίων Σταύρου Ψυχάρη, Αντώνη Καρακούση και Βασίλη Χιώτη με την οποία ζητά 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη.


o ΠΑΣΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ "PROTAGONISTES" ΠΟΥ Ο ΑΙΒΡΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ?

ai-vreS είπε...

Καλό Μήνα και σε σένα.

Ανώνυμος είπε...

KAΛΟ ΜΗΝΑ. ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Το Προφίλ μας