Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Το επίσημο σάιτ του Ιβάν Σαββίδη!

Την επίσημη προσωπική του ιστοσελίδα εγκαινίασε ο Ιβάν Σαββίδης, την οποία προωθεί και το σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η σελίδα, μάλιστα, είναι διαθέσιμη και στα ελληνικά. Αναλυτικά, το κείμενο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σελίδα του μεγαλομετόχου της ομάδας: "Από σήμερα η ανανεωμένη προσωπική ιστοσελίδα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη www.ivansavvidis.gr έχει τεθεί σε λειτουργία και… ταξιδεύει στο διαδίκτυο «μιλώντας» και στην ελληνική γλώσσα.


Στην προσωπική σελίδα του κ. Σαββίδη ο επισκέπτης μπορεί να αντλήσει πληροφορίες για τη δράση του σε επιχειρηματικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά και να δει τις τελευταίες ειδήσεις, δημοσιεύματα και οπτικοακουστικό υλικό που αφορούν στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παράλληλα στη νέα ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να δει τις απαρέγκλιτες αρχές πάνω στις οποίες έχει χτίσει την προσωπική και επιχειρηματική του διαδρομή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε να καθιερωθεί στην ελίτ των επιχειρηματιών της Ρωσίας και ως ένας δραστήριος στα θέματα απόδημου ελληνισμού ομογενής, με πλήρη αποδοχή των συμπατριωτών του σε ολόκληρο τον κόσμο."

Μπορείτε να δείτε το σάιτ του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στο ivansavvidis.gr

Πηγή: newsit.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KOSMOISTORIKO GEGONOS...XESTHKE H FORADA STO ALWNI!

Το Προφίλ μας