Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Με τόσους ερωτικούς συντρόφους έχει «κοιμηθεί» η μέση Ελληνίδα

 Αποκαλυπτικά στοιχεία για την ερωτική συμπεριφορά των Ελλήνων έχει η έρευνα γνωστής εταιρείας προφυλακτικών που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με την έρευνα της Durex, το 38% των Ελληνίδων δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, το 33% έκανε ακόμη και την πρώτη φορά σεξ χωρίς προφυλακτικό. Το 28% των Ελληνίδων που έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις υποστήριξε ότι πήρε το ρίσκο θεωρώντας ότι ο σύντροφος τους δεν ήταν φορέας κάποιου σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος, χωρίς βέβαια να έχει τα απαραίτητα εχέγγυα από το σύντροφό του.

Το 22% των αντρών έχουν απιστήσει, ενώ το ποσοστό για τις γυναίκες είναι στο 9%.Ακόμη, η έρευνα έδειξε πως το 8% των αντρών έχει παράλληλες επαφές με τρεις ή περισσότερες συντρόφους, χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιεί προφυλακτικό!
Όσον αφορά τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων Ελλήνων και Ελληνίδων, ιδού τα αποτελέσματα: Οι Ελληνίδες δήλωσαν ότι είχαν κατά μέσο όρο 10 σεξουαλικούς συντρόφους, ενώ οι Έλληνες κατά μέσο όρο 30 σεξουαλικούς συντρόφους.
www.iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/4/13 14:09

    Μήπως όλοι αυτοί έπρεπε κάπου-κάπου να κατουράνε και λιγάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας