Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Δυο εισιτήρια για το πανευρωπαϊκό νέων έως 21 ετών, στη Μολδαβία, πήραν οι αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης- Χρυσό μετάλλιο ο Αποστόλης Τεληκωστόγλου από τα Σέρβια

Από το kozanimedia.gr
 Το Σαββατοκύριακο 30 – 31 Μαρτίου 2013 η ομάδα της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης βρέθηκε στην Αθήνα όπου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων, ηλικίας 16 έως 21 ετών, του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo, το οποίο τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό. Η τετραμελής αποστολή της Μακεδονικής Δύναμης κατάφερε να αποσπάσει δύο χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο, φέρνοντας έτσι τον σύλλογό της στην 2η θέση της γενικής κατάταξης του πρωταθλήματος.
Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι : Τεληκωστόγλου Αποστόλης του Κωνσταντίνου, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία – 80 κιλά, ο οποίος την περσινή χρονιά κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την αγωνιστική του κατάσταση.

Χασιώτης Θεόδωρος του Ιωάννη, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία +87 κιλά, ο οποίος έχει ήδη διεθνή διάκριση από το 2009 με το χάλκινο Πανευρωπαϊκό εφήβων και 5η Πανευρωπαϊκή θέση νέων το 2012, συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Τέλος, ο Τσιφτσής Γεώργιος του Ευαγγέλου κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -54 κιλά.
     Όσο για την ιστορία, σχετικά με τη γενική κατάταξη των συλλόγων, η Μακεδονική Δύναμη επί 10 χρόνια πρωταγωνιστεί στις κατηγορίες παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων, ανδρών – γυναικών και κατακτά την πρώτη ή δεύτερη θέση, δείγμα της ξεχωριστής και διαρκούς προσπάθειας που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια.
Από αυτή τη διοργάνωση οι πρώτες θέσεις της κάθε κατηγορίας βάρους θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα της χώρας μας, όπου θα ταξιδέψει στις 18 με 21 Απριλίου στη Μολδαβία που θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές του για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους και εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας