Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο bazaar από τρία Σχολεία του Δήμου Κοζάνης

Πραγματοποιήθηκε χτες Τρίτη 11/12/12 στις 18.00μ.μ. στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης, Χριστουγεννιάτικο bazaar από τρία Σχολεία του Δήμου Κοζάνης , το 10ο Δ.Σ. Κοζάνης, το Δ.Σ. Καρυδίτσας και το Νηπιαγωγείο Καρυδίτσας. Με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας των δικαιωμάτων των παιδιών όλου του κόσμου, οι Σύλλογοι Διδασκόντων, οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και τα παιδιά των τριών Σχολείων κατασκεύασαν με πολλή αγάπη, χριστουγεννιάτικες κατασκευές , εικόνες, ημερολόγια, κηροπήγια κ.α. με σκοπό τη δημιουργία έκθεσης για τη συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Κοζάνης.
Η μέρα ήταν αφιερωμένη στα παιδιά , τα οποία ζωγράφισαν κάρτες και έγραψαν ευχές με τις οποίες στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τραγούδησαν τραγούδια, διάβασαν κείμενα και ποιήματα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης κ. Ιωάννης Γκαμπούρας, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Κατερίνα Γκουργκούτα, και πλήθος κόσμου.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 13/12/12 από τις 17.00-20.30 μ.μ.
Καλούμε όλους να επισκεφθούν την έκθεση και να ενισχύσουν την προσπάθεια που καταβάλλεται, θέλοντας να δείξουμε πως  ακόμα και στην κρίση μέτρο μας πρέπει να είναι το παιδί και ο άνθρωπος.
 Ευχόμαστε σε όλους Καλές γιορτές και μια ευτυχισμένη νέα χρονιά.
10ο Δ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ- Δ.Σ. ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας