Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Κοζάνη: Παράσταση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Θεατρικό δρώμενο με τίτλο « AIDS-μικρές αληθινές ιστορίες 2», θα παρουσιάσει σήμερα σήμερα Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 το θεατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «Μαμάτσειο» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Πρόκειται για αληθινές ιστορίες όπως έχουν καταγραφεί από την Πρόεδρο της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων στο Νοσοκομείο Κοζάνης την κα Παστόρε και παρουσιάζονται επί σκηνής σε σκηνοθεσία της Φωτεινής Χατζάρας, με την συμμετοχή νοσηλευτών γιατρών και ερασιτεχνών ηθοποιών.
Όπως δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης η υπεύθυνη του θεατρικού τμήματος του νοσοκομείου Κοζάνης Κατερίνα Μπερντένη, είναι η δεύτερη φορά που το νοσοκομείο, παρουσιάζει ένα θεατρικό θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει για τον θανατηφόρο ιό, καθώς ανάλογη παράσταση πραγματοποιήθηκε το 2008.
Θα δοθούν 2 παραστάσεις, μια στις 11 το πρωί, στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης, για τους μαθητές της β/θμιας Εκπαίδευσης και στις 7 το απόγευμα για το κοινό. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Αθλητισμού - Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης και την συμμετοχή του ΚΕΛΠΝΟ.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας