Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Τζαβάρας (της ΝΔ ) διαφωνεί με το άνοιγμα λογαριασμών των βουλευτών..

Δεν είναι απλός βουλευτής, αλλά κορυφαίο στέλεχος και τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ ο Κώστας Τζαβάρας. Ιδού λοιπόν τι (απίστετο) είπε αναφερόμενος στην πρόταση του Μιχ.  Καρχιμάκη που συμφωνώντας με τις απόψεις του Ιωσήφ Ζησιάδη είπε όλοι οι βουλευτές πρέπει να δώσουν εξουσιοδοτήσεις για το άνοιγμα λογαριασμών τους ακόμη και στην Ελβετία:

"Θα αντισταθούμε σ’ εκείνη τη μορφή του λαϊκισμού που εμφανίζει και μία ανεπανάληπτη επιπολαιότητα, σαν κι αυτή που διάβασα σήμερα από την πλευρά του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όπου απευθυνόμενος στο λαό με συνέντευξή του λέει ότι όλοι οι Βουλευτές πρέπει να ανοίξουν τους λογαριασμούς που έχουν.
Όχι, κύριε Καρχιμάκη. Οι Βουλευτές δεν έχουν καμία τέτοια υποχρέωση. Αυτό που έχει υποχρέωση το κράτος να κάνει είναι να συλλάβει όλους εκείνους που έχουν πλουτίσει παράνομα χρησιμοποιώντας το αξίωμα που τους εμπιστεύτηκε ο λαός". 
http://press-gr.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΑΡΕ ΦΟΥΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ . ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΡΙΟ!!!!!

Το Προφίλ μας