Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Κυρώθηκαν οι πρώτοι δασικοί χάρτες στην Ιστορία του ελληνικού Κράτους

Aπό το Capital.gr:
Την κύρωση των πρώτων δασικών χαρτών ανακοίνωσε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ο υπουργός περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Για πρώτη φορά από τη σύσταση του ελληνικού κράτους κυρώνονται οι δασικοί χάρτες στην Ανθεία του Έβρου, Ξηριάς στην Καβάλα και Λεχαινών Ηλείας. Ο τελευταίος έχει μερικώς κυρωθεί από το γενικό γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης και αναμένεται να εξεταστούν εντός ολίγων ημερών οι υποβληθείσες ενστάσεις από την επιτροπή αντιρρήσεων.

Ο γενικός γραμματέας δασών, Γ. Αμοργιανιώτης προανήγγειλε ότι στις αρχές του 2012 θα κυρωθούν οι δασικοί χάρτες στη Δροσιά, Σταμάτα, Φυλή και Κηφισιά. Αναφερθείς ο κ. Παπακωνσταντίνου στην τροπολογία που προβλέπει τη δόμηση σε δασικές εκτάσεις για επενδύσεις μεγάλου μεγέθους, διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση τέθηκε σε ισχύ προκειμένου να διευκολυνθεί η πραγματοποίηση επενδυτικών πρωτοβουλιών ήπιας μορφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας