Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Σερβίων-Βελβεντού με τους προέδρους των τοπικών Συμβουλίων στα Σέρβια

Εξαιρετικά χρήσιμη και στοχευμένη η χθεσινή συνάντηση του Δ.Σ του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού με τους Προέδρους όλων των τοπικών Συμβουλίων και με αρκετά παραλειπόμενα...
Θεωρούμε ότι από την αρχή φάνηκαν οι διαθέσεις όλων. Κάποιων για προσφορά και δουλειά και άλλων για διχασμό και επιμονή σε άκαιρα θέματα. Εξαιρετική η δουλειά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστου Ελευθερίου. Δίκαιος και παρεμβατικός όπου χρειαζόταν, κράτησε ορθά τις ισορροπίες.
Ο Δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος ήταν ενωτικός, σαφής, επεξηγηματικός και πάνω από όλα σύννομος. Στις προκλήσεις απάντησε με ψυχραιμία και στις διχαστικές κορόνες με πνεύμα συνεργασίας.
"Ο Δήμος δεν είναι τα Σέρβια. Αυτό πρέπει να γίνει σαφές. Η έδρα του Δήμου, η καρδιά, είναι τα Σέρβια. Ο Δήμος εκτείνεται από τα Λεύκαρα και το Βαθύλακκο ως το Λιβαδερό, από την Ελάτη ως το Βελβεντό μέχρι το Καταφύγι. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣ. Κι εμείς τους βλέπουμε όλους με τον ίδιο τρόπο. Προφανώς τα Σέρβια έχουν ένα κομβικό και κρίσιμο ρόλο και, ναι, είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε το ρόλο τους, και όχι μόνον αυτό, αλλά να τον αναδείξουμε τον ρόλο της έδρας, γιατί είναι και μια ιστορική πόλη και μέσα από την ανάδειξη της ιστορικής πόλης έχει και όλη η περιοχή όφελος. Έτσι θα κάνουμε.
Αλλά να μας κατηγορείτε ότι έχουμε υποσχεθεί να κάνουμε (σ.σ. Δ.Σ) στο Βελβεντό είναι από τα ανήκουστα. Όχι μόνο στο Βελβεντό. Έχουμε υποσχεθεί και μία συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου σε κάθε Δημοτική Ενότητα, μία στο Τρανόβαλτο και μία στο Λιβαδερό".

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O νέος δήμαρχος δεν μπορεί να παράγει έργο και ιδέες, τώρα που διοικεί.Νομίζει οτι είναι ακόμα στην προεκλογική περίοδο και όλα γύρω του, του φαίνονται ανάποδα.Μίζερος σε λόγο και διατύπωση, προσπαθεί να δείξει στύλ στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.Καλά του τάψαλλε ο Παπαδόπουλος, που τον εβαλε στην θέση του.Μάλιστα ο νέος δήμαρχος, ανταπάντησε για...σκληρή αντιπολίτευση!!!δηλ τι θέλει;
Οτι λέει, η αντιπολίτευση να λέει..ΝΑΙ!
Aκόμα ο δήμαρχος δεν κατάλαβε τον θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης;
Ο Μακρυγιάννης είναι πολύ άτονος και γραφικός.Δεν εχει πυγμή ο λόγος του και οταν μιλάει λές και μιλάει σαν...κότα!!!
Ξέχασε ο Μακρυγιάννης τι ελεγε πρεκλογικά για το νέο δήμαρχο...Τώρα στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ''ικετεύει'' το δήμαρχο να τον...ακούει!!!!! Δεν κάνει για αντιπολίτευση!
Η μόνη ισχυρή φωνή είναι ο Παπαδόπουλος...
και το απέδειξε...
Μπράβο του...
-Χ-

ai-vreS είπε...

-Χ- να την κόψεις την πρωινή για σε χαλάει....

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε και καινοτομία στο Αι-βρέστον! Μπήκε και το Εορτολόγιο!!! Α,και κάτι ξεχωριστό.Το σάιτ του δήμου Σερβίων το εβαλαν πρώτο-πρώτο στην λίστα, λές και είναι το καλύερο σε ενημέρωση.Στην λίστα δεν ισχύει...Αλφαβητική σειρά;
-X-

ai-vreS είπε...

χαχαχα Χαιρόμαστε πολύ που ανεβάζεις την επισκεψιμότητά μας με τις πολλές φορές που μπαίνεις στο blog μας.
Στη λίστα προφανώς και δεν ισχύει αλφαβητική σειρά.

Και για άλλη μία φορά: Θα ρωτήσουμε τη γάτα πού θα βάλουμε τα ψάρια.... χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Χάρηκα και εγω για την συνεργασία μας...
Και βέβαια θα ρωτήσεις την γάτα...
Θα ρωτήσεις τους πολίτες,που τόσο καιρό σας στήριξαν σε επισκεψιμότητα και εδω και καιρό, εχουν φύγει ολοι...
Τα κλικ μετράτε για υψηλή επισκεψιμότητα;
Επίσης, στην λίστα εχετε
--- Πλατανόρεμα σαιτ >> Δεν λειτουργεί, γιατί δεν το καταργείτε;

Προχτες ειχατε ενα μπλογκ Αμπαριαν και το καταργησατε.Αυτοι μπλογκατζηδες Βλαχαβας, γκουτζομητρος, δεν βαζουν τιποτε.το ιδιο και το επιζω-ελπιζω.μπλογκ της πλακας.

Ανώνυμος είπε...

Προς κύριον -Χ-
α) Έχετε εμφανώς πολύ ελέυθερο χρόνο, πλεον. Καιρός ήταν.
β)Φιλική συμβουλή. Βρείτε όπως όλος ο κόσμος επάγγελμα. Λέμε τώρα...
γ)Την αντιπολίτευση ο επικεφαλής σας δεν την ασκεί καλά ακόμη αλλά στο πέρασμα των χρόνων θα τη μάθει, δεδομένου ότι πάντα εκεί θα βρίσκεται.
δ) Ευχαριστούμε για τη διασκέδαση που παρέχετε σε εμάς τους απλούς αναγνώστες.
ε) Συνεχίστε το έργο σας, καλό είναι να υπάρχετε ώστε να μην ξεχνάμε με ποιούς είχαμε να κάνουμε τα τελευταία 8 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ai-vreS είπε...

Ρε 3.20 μαζί το έχουμε το blog; Χαχαχαχαχα Άσε μας να κάνουμε αυτό που εμείς θέλουμε. Έτσι φασιστικά λειτουργούσες την προηγούμενη οκταετία;

Υ.Γ. Η επισκεψιμότητα στα ιστολόγια μετριέται με πολλούς τρόπους: με τα μοναδικά IPs, με την ανάγνωση επιμέρους σελίδων, με τα κλικ, με τα backlinks, με την αλλότρια αναφορά σε μας κλπ. κλπ.
Μαθήματα γι'αυτό και για άλλα πολλά παραδίδονται εντός.
Θα σου είναι χρήσιμα τώρα που δεν έχεις τίποτις άλλο... χεχεχε και ασχολείσαι όλη μέρα με μας...

Ανώνυμος είπε...

Προσπάθησες αλλά δεν τα κατάφερες άγνωστε -Χ-. Τι το ήθελες αυτό με τον Παπαδόπουλο? ΜΌΝΟ ένας μπορούσε να κάνει μιά τέτοια αναφορά προς το πρόσωπο του τρίτου σε σειρά υποψήφιου. Ο νοών νοείτο..

Ανώνυμος είπε...

Noειτω ρε βλαχαδερό....νοείτω...

Το Προφίλ μας