Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Έκτακτη σύσκεψη για τον αγώνα Βελβεντού - Τιτάν Σερβίων. Φόβοι Επεισοδίων!

Από το kozanimedia.gr
Σύσκεψη όλων των φορέων ενόψει του αγώνα-τοπικού ντέρμπι μεταξύ Βελβεντού και Τιτάνα Σερβίων, για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί απόψε, στις 8 το βράδυ, στα γραφεία της Ένωσης!
Το παιχνίδι-φωτιά έχει περισσότερο χαρακτήρα γοήτρου και όχι τόσο βαθμολογική σημασία, όμως μετά τις…παρεκτροπές φιλάθλων (και όχι μόνο) στο πρώτο παιχνίδι στα Σέρβια, η ΕΠΣ Κοζάνης (που είχε και την πρωτοβουλία της σύσκεψης) ανησυχεί για επεισόδια το μεσημέρι του Σαββάτου.
Παρούσα θα είναι η Αστυνομία, αλλά και οι διοικήσεις των δυο ομάδων.
Να σημειωθεί πως λόγω και των όσων έχουν συμβεί με τον «Καλλικράτη» υπάρχει ένταση ανάμεσα στους φιλάθλους του Βελβεντού και των Σερβίων, με τους τελευταίους, στον πρώτο γύρο, να θυμίζουν με συνθήματα τα της…διοικητικής μεταρρύθμισης στους τότε φιλοξενούμενους.

63 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά βρε παιδια.!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Dimos Servion!!!!! Dimos Servion !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΙΜΑ
ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ .
ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Ανώνυμος είπε...

Kαμία σχέση δεν έχει ένα αθλητικό γεγονός με τα αυτοδιοικητικά θέματα. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ δύο ομάδων, έχει σχέση μόνο με το πρωτάθλημα που αγωνίζονται και το γόητρο της κάθεμιας εξ αυτών. Οι όποιες διαφορετικές αντιλήψεις στα αυτοδιοικητικά αφορούν το σύνολο της κοινωνικής δομής κάθε τοπικής κοινωνίας όπως αυτές των Σερβίων και του Βελβεντού.
Επομένως, κανένα πρόβλημα της αυτοδιοίκησης δεν θα λυθεί στο γήπεδο, και ειδικότερα στον αγώνα του Σαββάτου. Γι' αυτό και οι δύο αμάδες ας κοιτάξουν το καθαρώς αγωνιστικό κομμάτι που θα πρέπει να παρουσιάσουν στους φιλάθλους τους και ας αφήσουν τα θέματα που λύνονται σε άλλες αίθουσες για "τους αρμόδιους".
Σκοπός του κάθε αγωνιζόμενου σε ερασιτεχνικά πλαίσια είναι να απολαμβάνει αυτό που αγαπά, δηλαδή το παιχνίδι. Αυτό λοιπόν ας πράξουν οι 22 αγωνιζόμενοι μεθαύριο στο γήπεδο. Παπαγάλοι εκατέρωθεν ειδικά τώρα δεν χρειάζονται.

Ζορμπάς Μιλτιάδης

Ανώνυμος είπε...

Νικος ζηκος οε οε οε

ενας βελβεντινος είπε...

οσο και να προσπαθειτε να αποπροσανατπλισετε την κοινωνια του βελβεντου δεν θα τα καταφερετε.ο στοχος ειναι ενας και μοναδικος.ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.το σαββατο θα γινει ενας ακομα αγωνας για το τοπικο πρωταθλημα.τιποτα παραπανω,τιποτα λιγοτερο.

Ανώνυμος είπε...

katarxas o agwnas diskolo na pragmatopoiithei vasi kairikwn fainomenwn kai mallon pame gia anavoli tou agwna. alla opote kai na ginei o agwnas tha eimaste paron gia na stirixoume ton titan opws kanoume edw kai xronia. ayta ta peri epeisodiwn einai mpourdes.

Ανώνυμος είπε...

Φωναξτε τον Κοκολιο ρε παιδια να ηρεμησει τα πνευματα.....αυτος ξερει !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΩΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΩΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΛΟΥΖΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ Κ.Τ.Λ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ (ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ.)ΕΥΧΗ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

A TOYS AGROIKOYS,ETOIMAZOYNE PALI TA GNWSTA E?ME YBREIS,MPLOYZES ME KATSIKES KLP.REZILIKIA PRAGMATA.GELAEI O KOSMOS...

Νίκος Γκατζάρας είπε...

Η [αντιπαλότητα] υπήρχε και πολύ πριν τον Καλλικράτη αλλά μεταξύ φιλάθλων δεν θυμάμαι να γινόταν επεισόδια. Τις διαφορές μας τις λύναμε μέσα στο γήπεδο και το βράδυ γλεντούσαμε στο βελβεντό. Έτσι πορευτήκαμε τόσα χρόνια, το να θέλουμε να δώσουμε άλλη διάσταση μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουμε στις δύο κοινωνίες.

Ανώνυμος είπε...

8.04 εχεις δικαιο..Το Δ.Σ του ΤΙΤΑΝ ειναι δικοι του ανθρωποι γιατι αυτος τους διορισε επομενως μπορει κ'να τους κουμανταρει οποτε η μια πλευρα ειναι τακτοποιημενη...ας φροντισει κ'καποιος αλλος την αλλη πλευρα κ'ολα θαναι ενταξει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό. Ας πρυτανεύσει εκατέρωθεν η λογική, ή ο καιρός.
-Ο καλαμάρης-

Ανώνυμος είπε...

"BATIMETALOS"..EGO LEO DEN THA GINI TIPOTA APOLUTOS.THA YPARXEI MIA ENTASI KAI THA MEINOUNE TA PRAGMATA EKEI. STA SERVIA STO TELOS OLOI EFUGAN AGALIASMENOI KOSMOS KAI PAIKTES. TI THA GINI??LOIPON THA SKOTOTHOUME?
""BATIMETALOS""

Ανώνυμος είπε...

@9:41
"Τις διαφορές μας τις λύναμε μέσα στο γήπεδο και το βράδυ γλεντούσαμε στο βελβεντό."
Τα πράγματα όμως τώρα έχουν αλλάξει. Αυτά που στο παρελθόν τα ακούγαμε από μικρούς και από χαζούς τώρα έγιναν κίνημα (του 97% σύμφωνα με τους Βελβεντινούς). Έτσι δεν θα ξαναγλεντήσουμε ποτέ στο Βελβεντό.

Ανώνυμος είπε...

12:24
Αγαπητέ Βελβεντινέ,
μήπως πρέπει να σκεφτείτε για άλλη μια φορά αν το σύνθημα σας «ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ» είναι αντιφατικό; Μήπως το ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και ανεξάρτητο δεν πάνε μαζί;

Ανώνυμος είπε...

Ston proto giro mas tin pesate kanonika. Emis omos diaferoume apo esas. tha sas filoksenisoume opos prepi. exoume kratisi loukanika apo ton ai thanasi na sas kerasoume. ta megalitera!

Ανώνυμος είπε...

2:35
Αποκλείεται, τα μεγαλύτερα τα κρατάνε για τους ίδιους. Άλλωστε σύμφωνα με τα δικά σας γκάλοπ έχετε βγάλει ποσοστό 70-30 (Σε διαβεβαιώνω ότι από Βελβεντινό το άκουσα το ποστό και δεν φέρω καμιά ευθύνη για την αλήθεια ή όχι)

Ανώνυμος είπε...

SKYLI POY GAYGIZEI MHN TO FOVASE.1000 SERVIWTES 8A EIMASTE EKEI APSHFWNTAS TO KRYO.KI OPOIOS 8ELEI AS KOYNH8EI!
TITANARA GERA!!!!

Ανώνυμος είπε...

pos tha mazeftite re? 1000 serviwre den yparxoun oute sta servia.

Ανώνυμος είπε...

Enan servioti na do kai tha sas paradexto.
Mono logia iste mono theoria! sas to afierono!

Ανώνυμος είπε...

tsoy re ZHNO!

Ανώνυμος είπε...

-''BARIMETALOS-;; SIMERA THA KERDISEI O 'TITAN'KAI THA KERASOUME STO BELBENTO MIA TOULOUMBA KAI DUO LOUKOUMADES -'BARIMETALOS''

Ανώνυμος είπε...

4:11 tha prepei na eides toulaxiston 100-150 atoma.i kanw lathos? oson afora tin paideia sas se ena agwna pou diakopike 4-5 fores xwris logo petontas sto laitzman mpoukalia,xionompales kai krotides kai dfen xerw kaiegw ti allo. kerdisate 3-2 se ena adiaforo vathmologika agwna. alla apo oti katalavate oi serviwtes den kolwnoun alla dinoun panta vrontero paron, alloi kathontan edw sta servia san papies otan mazeutike kosmos kai meta.

Ανώνυμος είπε...

tou xronou na erthete perisoteroi. 5 golakia den einai kai liga na kouvalisete piso sto xwrio sas.

Ανώνυμος είπε...

ai-vres σε ενόχλησε η αλήθεια και δεν έβγαλες το σχόλιο μου. Εάν νομίζεις ότι είναι ψέματα (ότι 10-12 χρονών παιδάκια πετάξαν τόσα αντικείμενα που ούτε στο ΟΑΚΑ δεν πετάν τόσα) μπορείς να ρωτήσεις τους Αντιδημάρχους κ Μπάκανο και κ.Παναγιωτούλα. Η Μ.Κ.Ο. βέβαια απούσα.

Ανώνυμος είπε...

6:12 koitaxte na swtheite prwta kai meta vlepoume to posa tha sas rixoume.

Ανώνυμος είπε...

5 mpikan 3 metrisan

Ανώνυμος είπε...

6:12 ας μην συγκρίνουμε καλύτερα τις δύο ομάδες υπάρχει χαώδες διαφορά.στο ποδόσφαιρο είστε πολύ πίσω εδώ και χρόνια σαν βελβεντό.καμία σχέση οι δύο ομάδες.

Ανώνυμος είπε...

6:43 ama katargithike apo tous kanonismous to ofaint simfwnw.alla den ipirxe to kinitro apo ton an ipirxe tha trwgate 5-6.

Ανώνυμος είπε...

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Το παιχνίδι κύλισε ομαλότατα, πρόβλημα δεν υπήρξε και στην κερκίδα, το Βελβεντό έπαιξε καλύτερα στο β' ημίχρονο και το σκορ ήρθε 3-2. Ούτε εντάσεις χρειάζονται ούτε τίποτα. Ο καθένας κοιτά την επόμενη μέρα στην ομάδα του.

Ανώνυμος είπε...

GIATI DEN DHMOSEYETE TO SXOLIO MOY?
EPANALAMVANW:
EINAI ALH8EIA OTI ENAS KYRIOS APO TO VELVENTO EPITE8HKE KAI PHGE NA DEIREI ENA PAIDAKI 14 XRONWN APO TA SERVIA?

Ανώνυμος είπε...

5:39
Τι λες; Μήπως δεν είδες καλά; Οι πολιτισμένοι Βελβεντινοί να κάνουν τέτοια πράγματα; Απαπα! Κάποιο λάθος θα κάνεις

ενας βελβεντινος είπε...

τις χιονομπαλες που τις βρηκαμε?μηπως εχουμε μηχανημα για τεχνητο χιονι και δεν το ξερω?

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ, ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ 1 ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, τόσο για το Βελβεντό όσο για τον Τιτάνα. Πολύ ωραία σε εκτέλεση το πρώτο γκολ του Βελβεντού, το δεύτερο του Τιτάνα και το τρίτο και νικητήριο του Βελβεντού. Και δύο ακυρωθέντα γκολ για το Βελβεντό λόγω οφσάιντ που έπρεπε να μετρήσουν. Κατά τα άλλα ήταν ένα ματς με πολλές ψηλές μπαλιές (γιόμες), πολλή δύναμη, πολύ πάθος και βεβαίως στο τέλος περισσότερο πάθος για τους γηπεδούχους. Όλα κύλισαν ομαλά.
Μερικοί θέλουν να το ανάγουν αλλιώς το θέμα. Και από Σερβιώτες άκουσα σε πηγαδάκια ειρωνικά σχόλια άσχετα με το ματς και σχετικά με τα δημοτικά. Δυστυχώς σε παιδεία ποδοσφαιρική είμαστε ΟΛΟΙ πολύ πίσω. Αλλά ήταν μια μεγάλη νίκη γοήτρου, είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι. Δεν μειώνεται η αξία της, ακριβώς γιατί το συγκεκριμένο ματς αποτελεί το τοπικό el classico.
-Ο καλαμάρης-

Ανώνυμος είπε...

Ti matheno! 3-2! kala elega xtes gia megalo loukaniko apo ton ai thanasi!
ante ke tou xronoy re serviotes!
pelateeeeeeeeeeees

Ανώνυμος είπε...

TELIKA TO BELBENTO EINAI I KALITERI OMADA TOU DIMOU SERVIWN- VELVENTOU!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στους παικτες του Βελβεντου!
Προς Καλαμαρη
Η τοπικη κοινωνια του Βελβεντου ασφαλως και δεν πηγε σημερα στο γηπεδο για τον αγωνα.Μπερδεψε τους αγωνες και εμφανιστηκε συσσωμη,με ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,με πανο και μπλουζες να βροντοφωναξουν κατα των Σερβιωτων!
Η παραβατικη συμπεριφορα και η πορωση μικρων παιδιων νομιζω οτι θα πρεπει ναπροβληματισει εσας που γραφετε εδω επωνυμα, δασκαλους και καθηγητες.Το σημερινο "φαινομενο"του"φιλαθλου" κοινου των 10-14 χρονων με τα υβριστικα-χυδαια συνθηματα,με τις κροτιδες και τα αυγα μονο θλιψη και ανησυχιες μπορει να γεννησει.
Επικειται η οχι στην ελλειψη ΓΕΝΙΚΗΣ και οχι ποδοσφαιρικης ΠΑΙΔΕΙΑΣ τετοιου ειδους παραβατικης συμπεριφορας?
Ειναι θεμα ΑΡΧΩΝ και ΑΞΙΩΝ οπως οσεβασμος,ο αθλητισμος,η ψυχαγωγια και η αυτοπειθαρχια η οχι?
Θα πρεπει λοιπον ολοι εσεις που "κοπτεστε" για την αναβαθμιση της κοινωνιας σας,να εξετασετε απο που πηγαζουν ολα αυτα(προφανως απο το στενο κοινωνικο περιβαλλον).
Να γινεται πηγη εκφρασηςαξιων που πρεπει να κατακταει το ατομο απο μικρη ηλικια καιειναι απαραιτητες για την ειρηνικη συνυπαρξη ειτε στο γηπεδο,ειτε στην ευρυτερη κοινωνια.

Ανώνυμος είπε...

@7.13
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

@12.09
1. POIOS SOU EIPE FILE MOU OTI STO GIPEDO DEN PREPEI NA PIGENOUN GYNAIKES KAI PAIDIA
2. STA SERVIA DEN FONAZETE SYNTHIMATA ENANTIWN TWN ANTIPALWN SAS. MIPWS DE VRIZETE XYDAIA?
3. STO VELVENTO LES OTI VRIZAN PAIDIA ETWN 14. SOU YPENTHIMIZW OTI STA SERVIA EVRIZAN PAIDIA ETWV 14 24 34 44 54 64....
4. STO VELVENTO DEN MPIKE KANENAS PROEDROS KAI KANENAS DIMARHOS STO GIPEDO NA PIASEI KANENA PAIXTI APO TO LAIMO.
5. TA AVGA SIMERA DEN SOU ARESAN. OI PETRES KAI TA MPOUKALIA PRIN 2 MINES DE SE PIRAKSAN?
6. MILAS GIA PARAVATIKI SYMPERIFORA 14XRONWN VELVENTINWN. I PARAVATIKI SYNPERIFORA TWN SYNPOLITWN SOU, OLWN TWN ILIKIWN, STA SERVIA (SYNPERILAMVANOMENOU TOU DIMARXOU KOKOLIOU)DEN SE PROVLMATISE?
7."Δυστυχώς σε παιδεία ποδοσφαιρική είμαστε ΟΛΟΙ πολύ πίσω" EIPE O KALAMARIS. DEN KSEXORISE KANENAN. ESY GIATI KANEIS TOSO EPILEKTIKI KRITIKI?
8. OI K. MPAKANOS KAI PANAGIWTOULAS KAI OLOI OI KALOI FILOI APO SERVIA PANTA KALODEXOUMENOI.
9. KALA MIALA!!!!

Ανώνυμος είπε...

12:09
Ξαναλέω, όλα κύλησαν ομαλά. Προφανώς πλανάσαι οικτρά μιλώντας σε δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο ("Θα πρεπει λοιπον ολοι εσεις που "κοπτεστε" για την αναβαθμιση της κοινωνιας σας,να εξετασετε απο που πηγαζουν ολα αυτα(προφανως απο το στενο κοινωνικο περιβαλλον)."). Θέτεις λάθος θέμα "γενικής παιδείας" σε ποδοσφαιρικό αγώνα el classico, αλλά δεν κάνεις το ίδιο και για τα γεγονότα του πρώτου γύρου όπου μέλη του Δ.Σ. της ομάδας σου μπούκαραν στο γήπεδο και ήρθαν στα χέρια με παίκτες. Προφανώς εκεί η "γενική" και η ποδοσφαιρική παιδεία είναι ή άρτια ή υπεράνω κριτικής.
Επαναλαμβάνω, σήμερα όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς επεισόδια.
-Ο καλαμάρης-

ενας βελβεντινος είπε...

σιγουρα δεν εγιναν ολα 100% οπως επρεπε.δε θα συγκρινω τι εγινε στο 10 ματς και τι στο 20.τα περισσοτερα συγχαρητηρια αξιζουν στους παιχτες των 2 ομαδων.καταφεραν να μην επιρρεαστουν απο το παθος της κερκιδας και να μην μεταφερουν καθολου ενταση στην κερκιδα.οσο για τα πανο,αποτελουν το κυριο μεσο εκφρασης της απογοητευσης μιας ολοκληρης κοινωνιας απεναντι σ,ενα κρατος που θεωρει οτι την προδωσε.αντικατοπτριζουν το κυριο καθημερινο θεμα συζητησης ολοκληρης της κοινωνιας.ουσιαστικα αποτελουν κομματι της καθημερινοτητας της.

Ανώνυμος είπε...

Καλαμάρη μόνο ομαλά δεν κύλησαν όλα.
Εάν δεν σε προβληματίζει ότι το 96% τον μικρών παιδιών προέβησαν σε τόσες παραβατικές πράξεις (Δεκάδες αυγά, τουλάχιστον εκατό κροτίδες, βεγγαλικά και μπουκάλια) τότε καληνύχτα (καλαμάρη). Στο επόμενο Δ.Σ. να ερωτηθούν οι κ.Μπάκανος και κ.Παναγιωτούλας ώστε να πουν τη γνώμη τους για τα όσα τραγικά έγιναν σε ένα el classico γεμάτο μίσος για τα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

1:55 μ.μ. δεν συμφωνώ να πετάνε ΚΑΝΕΝΑ αντικείμενο μέσα, αλλά όπως λέει ο 1:17 π.μ. όταν αυτά είναι απτη μια πέτρες και απτην άλλη αυγά, όταν δήμαρχος και μέλος Δ.Σ. (θεσμικοί) μπουκάρουν στο γήπεδο απτη μια (!) και απτη άλλη δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο, όταν τα συνθήματα στο γήπεδο των Σερβίων ήταν καθαρά "καλλικρατικά" και προκλητικά, τότε στη ρεβάνς όλων αυτών ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΟΜΑΛΑ. Και άσε την προπαγάνδα περί παραβατικής συμπεριφοράς επιλεκτικά ΜΟΝΟ στα Βελβεντινά παιδιά. Βρισιές στο γήπεδο αν θες μα μην ακούς, θα πρέπει να αλλάξεις όχι χώρα, πλανήτη ή σύμπαν. Ξανά συγχαρητήρια στους παίχτες του Βελβεντού και καλή συνέχεια τόσο στην ομάδα του Βελβεντού όσο και στην ομάδα του Τιτάνα.
-Ο καλαμάρης-

Ανώνυμος είπε...

WRAIA OLA AYTA ME TA MIKRA PAIDIA,GIATI DEN APANTAEI KAPOIOS OMWS STO ERWTHMA POY AIWREITAI APO XTES.EPITE8HKE KAPOIOS KYRIOS APO TO VELVENTO SE ENA PAIDAKI 14 XRONWN APO TA SERVIA NAI H OXI?

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον διαβάζεις ότι θες έγραψα εγώ (1:55) για βρισιές εγώ γράφω για αντικείμενα που πετάζαν αυτά τα παιδιά για 2 ώρες.
Οσο για πέτρες στον πρώτο αγώνα ήταν μία πέτρα που κακώς πετάχθηκε σε έναν προκλητικότατο παίχτη του Βελβεντού. Κάτι που επαναλήφθηκε από παίχτη του Βελβεντού στο 3 γκολ χθες πανηγυρίζοντας με βρισιές μπροστά στον κόσμο που ήταν από τα Σέρβια.
Αυτά για όσα δεν μπορείς να δεις.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο Πιλιτισμός σας που φοβόσασταν να μην σας τον πάρουμε αν ερχόσασταν στα Σέρβια. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.
ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ- ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ

chemical brother είπε...

agapitoi simpolites kai sindimotes velventinoi!!!
extes sto gipedo sas apodeiksate peritrana gia alli mia fora,oti eiste 100 xronia piso.sto gipedo sas extes ipirxan ginekes kai antres pou vrizane kai eixan kai ta paidia tous mazi,dustixos paidia sayto to kratos den tha apoktisoume pote.i sumperifora sas pros emas tha mporouse na itan polu kaliteri alla blepete eseis paizate gia to politiko goitro kai oxi gia podosfairiko.parola ayta,to na vlepeis sto gipedo anthrwpous megalous ilikiaka alla mikrous sto mualo,kai na vrizoun tous serviwtes,tous serviwtes san anthrwpous den itan kai to kalutero.apla to komikotragiko itan oti mas evrizan kai polla mikra paidia xwris na kseroun ti einai oi serviwtes,gt akousa merika pou anarotiontousan!
gia tin istoria tou agwna,na pw pws pio polu mou fanike oti ekane xavale o titanas, kai apo tis kiniseis tou diatiti,fanike ena sproksimo pros tin omada sas!!
akomi na prosthesw gia to sunthima pou fonazate pros tin omada mas : TITAN SERVIWN P@@@@NA BALKANIWN,makari na eimastan giati tha paizame me tin dynamo Zagkreb,tin lefski sofias,ton erythro astera..kai alles megales omades,kai oxi me ena dithen galatiko xwrio.

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΛΒΕΝΤΟ - σέρβια 3-2!
Αυτό τα λεέι όλα!
Τέλος!
Να μη μιλήσει κανείς άλλος από εδώ και στο εξής και να λήξει η κουβέντα!
Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=rG_U-Pphpwk

Ανώνυμος είπε...

@3.08 paikste me aftes tis omades kai meis tha sas danisoume to gipedo giati ksereis oles oi kales omades tha arnithoun na paiksoun stin alana twn serviwn.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=gu8H5AU8hkA

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η αλήθεια είναι ότι ναι αυτός είναι ο πολιτισμός του Βελβεντού. Ναι επιτέθηκε ο μπαμπάς του σκόρερ του 3ου γκολ σε πιτσιρικάδες. Ναι ατελείωτο μίσος από Βελβεντινούς σε κόσμο που ήταν από όλα τα χωριά τις περιοχής. Μήπως η Ε.Π.Σ. Κοζάνης θα πρέπει να ρωτήσει τον Διαιτητή Τζούνα που ήταν παρόν στο γήπεδο και είδε όλα τα κωμικοτραγικά εάν ο αγώνας (πολλές φορές μάλιστα) έπρεπε να διακοπή. Αυτές είναι αλήθειες για τον χθεσινό αγώνα που γυρίζουν τον κόσμο 40 χρόνια πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Καλαμάρη θα απαντήσεις στα δυο σχόλια που γίναν 2:34 30-1-2011.

Ανώνυμος είπε...

Θυμίζω ότι σε "φιλικό" αγώνα μεταξύ Αιανής-Λιβαδερού πριν 4 μήνες περίπου έπεσε ξύλο. Να θυμίσω ότι σε περιφερειακά πρωταθλήματα πέφτει το ξύλο της αρκούδας σε ημερήσια διάταξη. ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΛΗΣΑΝ ΟΜΑΛΑ. Και επιτέλους, είπα ότι ΟΛΟΙ μας σε ποδοσφαιρική παιδεία είμαστε πολύ πίσω, αλλά αφού θέλετε σύγκριση, πέτρες με αυγά, δήμαρχος και πρόεδρος να μπουκάρει μέσα, ε με τα δεδομένα ΚΑΙ των δυο αγώνων σε ποδοσφαιρική παιδεία είστε ΑΙΩΝΕΣ πίσω, ΠΑΝΤΑ μέσα σε ένα κλίμα "μεταξύ τυφλών ο μονόφθαλμος". Τελεία και παύλα.
-Ο καλαμάρης-

Ανώνυμος είπε...

Φρασεις-λεξεις του τυπου ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ-ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΟΜΑΛΑ-ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΟΙΚΤΡΑ-ΤΕΛΟΣ καθε αλλο παρα ψυχραιμες και δημοκρατικες προσωπικοτητες φανερωνουν.
Θα ηθελα να ηξερα πως θα το παρουσιαζανε το θεκα οι κυριοι αν σε γεννομενο ελεγχο εφαρμοζοτανε ο νομος περι αθλητισμου, κροτιδων,παιδικων αθυρματων κλπ.
Πως θα αντιδρουσαν οι γονεις και οι παππουδες για την παραβατικοτητα ΤΟΥΣ (των 34,44...64ετων)?
Δεν γνωριζουν οτι η λανθασμενη χρηση τους μπορει να προκαλεσει ακομη και τον θανατο?
Αυτα περι ΓΕΝΙΚΗΣ παιδειας και του οτι ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΟΜΑΛΑ.
@11.26
Η καθημερινοτητα και τα οποια προβληματα πρεπει να αποβαλλονται απο τους φιλαθλους για να μπορουν να απολαμβανουν εναν αγωνα-γιορτη!
Εσεις ταυτισατε αγωνα και καθημερινοτητα εκφραζοντας τα με αβυσαλαιο ΜΙΣΟΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ai-vres γιατι δεν το δημοσιευεις?
Τι γραφω που σε προβληματιζει?

Ανώνυμος είπε...

ai-vres δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν θέλεις να γράφονται αλήθειες για όσα τραγικά έγιναν στον χθεσινό αγώνα;
Τα γεγονότα είναι τα εξής: επί δυο ώρες οι Βελβεντινοί (κυρίως τα 12χρονα)πέταγαν μέσα στο γήπεδο αντικείμενα που δεν πετάν σε ντέρμπι Α' Εθνικής! Ναι ο πατέρας του σκόρερ του 3ου γκολ του Βελβεντού επιτέθηκε σε μικρούς Σερβιώτες.
Ναι τα γεγονότα τα έχει δει ο διαιτητής Τζούνας παρακαλώ να μας πει εάν υπάρχει έστω και μία περίπτωση αυτός ο αγώνας να έχει τελειώσει;

Ανώνυμος είπε...

Πεντε κομματοσκυλα του Βελβεντου, με τις ενεργειες τους,λογω προσωπικων τους συμφεροντων εξακολουθουν να δυναμιτιζουν τις σχεσεις Σερβιωτων και Βελβενδινων και να παρασερνουν την κοινωνια του Βελβενδου σε επικινδυνα μονοπατια!
Φιλοι του Βελβενδου απομονωστε τους και κοιταξτε μπροστα! Εχουμε πολλα κοινα προβληματα να αντιμετωπισουμε στο παρον και στο μελλον!
Συγχαρητηρια, για την νικη της ομαδας σας!
Ενας Σερβιωτης.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 6.27 ονομάτισε τα "5 κομματόσκυλα" για να μάθει ο κόσμος του Βελβεντού ποιους να μην ακούει και να παρασέρνεται σε επικίνδυνα μονοπάτια, και να κοιτάξει μπροστά στα "κοινά προβλήματα".

Ανώνυμος είπε...

7.03 ολος ο κοσμος τους γνωριζει!
Δεν εκανα την τοποθετηση μου με σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα και ουτε εχω διαθεση να χαλασω το κλιμα του μπλογκ, ουτε να ριξω το επιπεδο του!Ειμαι ενας απλος πολιτης, που αγαπαει τον τοπο του και θελει την προοδο του!
Αν συμφωνεις, οτι η ολη κατασταση, δεν βγαζει αρνητικοτητα και δεν οδηγει τον τοπο σε στασιμοτητα, εισαι αξιος της μοιρας σου, που χαραξαν αλλοι για σενα!

ai-vreS είπε...

Παιδιά τα σχόλια έρχονται το ένα πάνω στο άλλο. Θα μας συγχωρήσετε την καθυστέρηση

Το Προφίλ μας