Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Οπλοστάσια στην Κοζάνη και την Κρήτη Αρκετά για ένα μίνι…πόλεμο

από ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Με  όλα τα απαραίτητα για να  ξεκινήσει έναν μίνι… πόλεμο  είχε φροντίσει να εφοδιαστεί  ένας 46χρονος Έλληνας που συνελήφθη στα Σέρβια Κοζάνης! Μάλιστα, είχε μοιράσει το οπλοστάσιό του, το οποίο έκρυβε στο σπίτι του και στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του αδελφού του!Οι  αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που είχαν πληροφορίες για τον παράνομο οπλισμό, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και ανακάλυψαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν είχε άδειες, ένα αεροβόλο, μία βαλλίστρα, 78 φυσίγγια, μία θήκη πυροβόλου όπλου και δύο μαχαίρια με μήκος λάμας 9,5 και 8,5 εκατοστών. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Στο Ρέθυμνο, οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 21χρονου κατέσχεσαν ένα περίστροφο διαμετρήματος των 7,62 χιλιοστών, μία κυνηγετική καραμπίνα που είχε υποστεί μετατροπές στο μήκος της κάνης και φυσιγγιοθήκη, ένα κυνηγετικό τυφέκιο των 9 χιλιοστών, ένα μονόκαννο κυνηγετικό των 12 χιλιοστών και ένα πλαστικό κοντάκιο καραμπίνας.

Για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και εκρηκτικών και περί βεγγαλικών συνελήφθη και ένας 52χρονος στην περιοχή της Φαιστού στην Κρήτη. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μεσαράς που έκαναν έφοδο στο σπίτι και την αποθήκη του, βρήκαν περισσότερες από 2.300 κροτίδες, 16 βεγγαλικά θαλάσσης, ένα φλόμπερ με 20 φυσίγγια, πέντε πυροκροτητές, αρκετά μέτρα βραδύκαυστο φυτίλι και τρεις... ξιφολόγχες!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τον οπλισμό! Μας δουλέυει το Πρώτο Θέμα;

Το Προφίλ μας