Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη Γιάννη Βλατή στο Δημαρχείο Αιανής

Τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ του Νομού Κοζάνης κ. Γιάννη Βλατή δέχθηκε στο Δημαρχείο Αιανής τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010 ο Δήμαρχος Αιανής Γιώργος Τζέλλος . Ο κ Βλατής, που την προηγούμενη ημέρα ξαναβρέθηκε στην Αιανή και παρακολούθησε τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, ζήτησε από το Δήμαρχο να ενημερωθεί αναλυτικότερα για μια σειρά εκκρεμούσες υποθέσεις του Δήμου Αιανής , που σχετίζονται με αποφάσεις υπηρεσιακών παραγόντων σε επίπεδο Υπουργείων , προκειμένου να συμβάλει , όπως δήλωσε και ο ίδιος στην προώθηση της αντιμετώπισης των. Ειδικότερα ενημερώθηκε κυρίως για τις εξής υποθέσεις : 
1. Πολεοδομική επέκταση της Αιανής, που εκκρεμεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος από τον Αύγουστο του 2006 . 

2. Μελέτη Γεωλογικής Καταλληλότητας στα πλαίσια έγκρισης της Πολεοδομικής Ρύθμισης για τον καθορισμό του Χώρου του Κτιρίου Πολλαπλών Χρήσεων στο Τ.Δ. Κτενίου, που εκκρεμεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος από το 2008. 3. Πολεοδομική και περιβαλλοντική αδειοδότηση του Αθλητικού Κέντρου Αιανής, που εκκρεμεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος από το 2008. 4. Αρδευτικό Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου για την άρδευση 13.000 στρεμμάτων της ευρύτερης περιοχής των Δήμων Αιανής και Ελίμειας από τα νερά της νέας λίμνης του Ιλαρίωνα . Η μελέτη του έργου , την ευθύνη της οποίας έχει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης , δεν έχει ακόμα εκπονηθεί, παρά το γεγονός ότι είχε εξαγγελθεί από το ΥΠ.ΑΑ.Τ, η ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «Αλ.Μπαλτατζής». 
Γραφείο Τύπου Δήμου Αιανής

52 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΝ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ;

Ανώνυμος είπε...

...δίπλα στην Παναγία της Αιανής...!

Ανώνυμος είπε...

ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΤΕΝΙ;

ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΣ 15 ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΗΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ;

ΑΠΑΝΤΑ, ΔΗΜΑΡΧΕ!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους κ. βουλευτές βοηθήστε μας.Αξιοποιήστε τον Δήμαρχο που με τόσα εμπόδια από καλοταισμένους πλήν αχόρταγους προσπαθή σχεδόν μόνος του. Δήμαρχε σε στηρίζουμε αλλά φρόντισε να απάλλαγεις από βαρίδια που είναι τυφλωμένα από ιδιοτέλεια εμπάθεια και εγωισμό.Αν η Αιανή χάσει το τρένο της ανάπτυξης τώρα που οδηγός είναι ο κ. Τζέλος πολύ φοβάμαι οτι θα περάσουμε πολλά χρόνια στο σταθμό περιμένοντας. Οσο για το πολιτιστικό κέντρο είναι απολύτως απαραίτητο
και ευχής έργων θα ήταν να γινόταν φαραωνικό,νομίζω τα παιδιά μας το αξίζουν και τους το χρωστάμε, αλλά διαφωνώ κάθετα με το χοροταξικό, δίπλα απο την Παναγία θα θυμίζει γαμπρό με κουστούμι και αθλητικά παπούτσια όπου κουστούμι φυσικά η Παναγία μας.Δήμαρχε ξανασκέψου το,κάνε αποκέντρωση για να μη σε βλασφημούν όσοι δε βρίσκουν πάρκινκ, όσοι γείτονες ενοχλούνται απο διάφορες μουσικές θεατρικές και άλλες εκδηλώσεις που θα προκαλούν ηχωρύπανση όσοι επαγγελματίες θα πρέπει να έχουν άμεση πρόσβαση και τόσα άλλα.Αυτόν τον μπαζότοπο μετέτρεψε των σε πράσινο σε λίγα χρόνια θα το έχουμε πολύ ανάγκη.

Με τιμή.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΦΙΛΕ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 10.21 Μ.Μ...... ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ????? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?????? ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΖΗΤΑΣ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΛΑ ΜΑΖΙ,,, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ,, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑ//

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΑΝΗΣ

"Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Δήμου, πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αιανής στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Αυγούστου 2009.

Καταρχάς εγκρίθηκε το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αιανής, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. για την εκπόνηση της μελέτης του έργου «Πολιτιστικό Κέντρο Αιανής».

Στην εισήγηση του ο Δήμαρχος Αιανής Γιώργος Τζέλλος αναφέρθηκε στη αναγκαιότητα του έργου και τόνισε χαρακτηριστικά πως «Η κοινωνία της Αιανής, όπως έκανε την περίοδο 1988-1996 και εκπλήρωσε το χρέος της προς την ιστορία του τόπου και ειδικά προς την προϊστορική και κλασικής περίοδο, θέτοντας ως στόχο την κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου, καλείται τώρα να αγωνιστεί για έναν νέο στόχο που θα εκπληρώνει το χρέος προς την μετέπειτα περίοδο και τις ανάγκες του σήμερα. Ο πολιτισμός μας , με τα ιδιαιτέρα τοπικά χαρακτηριστικά, είναι το μεγάλο μας συγκριτικό πλεονέκτημα και οφείλουμε να τον αξιοποιήσουμε ».
Το «Πολιτιστικό Κέντρο Αιανής» σχεδιάζεται να στεγάσει τις πολιτιστικές λειτουργίες του Δήμου, όπως δημοτική βιβλιοθήκη, πινακοθήκη, έκθεση βυζαντινών εικόνων και λαογραφικής συλλογής, ωδείο, αίθουσες εκδηλώσεων, εργαστήρια θεάτρου , χορού , ζωγραφικής και αγιογραφίας, αλλά και την χρόνια και επιτακτική ανάγκη λειτουργίας των πολιτιστικών συλλόγων και κοινωνικών φορέων της περιοχής. Το έργο αυτό θα αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι της αναβάθμισης του ιστορικού κέντρου της Αιανής , η οποία σχεδιάζεται να συνεχιστεί και πέραν του κέντρου.. Η θέση, όπου θα κτισθεί το Πολιτιστικό Κέντρο, είναι λίγα μόλις μέτρα και βόρεια της Βυζαντινής (11ος αιώνας) εκκλησίας της Παναγίας στην Πλατεία της Αιανής σε δημοτικό οικόπεδο, που απέκτησε ο Δήμος το 2008 από το Υπουργείο Υγείας..

Το κτίριο, του οποίου η αρχιτεκτονική, θα παραπέμπει στα «Μακεδονικά» κτίρια της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονικής γης, σε συνδυασμό με το βραβευμένο πάρκο, στην έκθεση POLIS 2007 της Θεσσαλονίκης, ως το ομορφότερο πάρκο της Ελλάδας, θα αποτελέσει αντικειμενικά ένα πανέμορφο στολίδι, που θα ταξιδεύει τον καθένα μας από το χθες, στο σήμερα και το αύριο.

Το συνολικό εμβαδόν του διώροφου κτιρίου θα είναι 1.130 τμ και το κόστος προϋπολογίζεται να ανέρθει στα 2.380.000,00 €.

Η μελέτη-που η δαπάνη της είναι εξασφαλισμένη από το πρόγραμμα «Θησέας»- θα παραδοθεί από την ΑΝΚΟ ΑΕ σε έξι περίπου μήνες και η Δημοτική Αρχή ευελπιστεί να εντάξει το έργο στο Ε.Σ.Π.Α."

Ανώνυμος είπε...

NATO ...Η θέση, όπου θα κτισθεί το Πολιτιστικό Κέντρο, είναι λίγα μόλις μέτρα και βόρεια της Βυζαντινής (11ος αιώνας) εκκλησίας της Παναγίας στην Πλατεία της Αιανής ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

Poia Dhmotikh Biblio8hkh 8a stegasei, bre, thn eide kaneis epi 4etias Tzelloy?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 2 Σεπτεμβρίου 2010 11:52 μ.μ.,
Εσύ δεν είδες καμιά προσπάθεια από το Δήμαρχο; Έλα, πες την αλήθεια! Ο άνθρωπος έχει αφιερώσει όλη τη ζωή του, κυριολεκτικά, στην προσπάθεια. 20 ώρες καθημερινά( επειδή είναι και δουλευταράς και δεν κοιμάται παρά μόνο όταν τελειώσει όλες τις δουλειές) προσπαθεί και δουλεύει. Έχει γράψει τόσα κείμενα και τόσα σχόλια που δικαιούται να ζητήσει ένσημα για βαρέα και ανθυγιεινά! Μπορεί να μην έχει κάνει τίποτα από αυτά για τα οποία ψηφίστηκε αλλά αυτό είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια μπροστά στο διαδικτυακό του έργο. Απλά μεγαλοπρεπές!
Ειλικρινά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να πιστεύεις ότι τα γράφει μόνος του! Δεν το χωράει ο νους μου!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

στον 11.25π.μ.
κάτι θα ξέρεις εσυ παραπάνω!μάλλον σου τα κολούν αυτά τα ένσημα αφού και εσύ είσαι ώρες ατελείωτες στο διαδίκτυο.
όσο για το νου σου..είναι μικρός και δε χωράει τίποτα, παρα μόνο τη βλακεία σου.Μην απορείς λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ξεχνάς όμως πάλι. Εγώ πληρώνομαι για τη δουλειά μου και αν δε δουλέψω δε θα πληρωθώ. Συνεπώς, δικαιούμαι να ξοδεύω όπως θέλω το χρόνο μου. Το ίδιο δικαίωμα το στερούνται αυτοί που πληρώνονται από μένα και από τους υπόλοιπους Έλληνες, δε νομίζεις; Εκτός αν, επειδή εκπλήρωσαν ήδη το ουσιαστικό έργο τους (Καλλικράτης) και για να κρατιούνται σε εγρήγορση αφοσιώνονται στη διαδικτυακή τρομοκρατία. Σ'αυτή την περίπτωση πάω πάσο.
Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια σου και την παρούσα απάντηση μου είναι ενδεικτικά του μεγέθους των μυαλών μας, πιθανότατα και έτερων ανατομικών μας οργάνων!

Ανώνυμος είπε...

είναι τυχαία η χρονική στιγμή της επίσκεψης;

Ανώνυμος είπε...

oxi ta fidia tora kourniazoun ke dagkonoun tin aniksi NTOUUUUUUUUUUUUU pistevo na min to kopsete ke auto euxaristo NTOUUUUUUUU

Ανώνυμος είπε...

μαλλον ο βλατης αναζητει καινουργια "πατριδα"

Ανώνυμος είπε...

Ton efekse i apoxorisi tou Koykoulopoulou. Adiazei mia karekla.

Ανώνυμος είπε...

ne ola ta sala opo pera to potami i eani 8a ta masi 6 36 Ntouuuuuuuuuuuuuuu ine paratsoukli

Ανώνυμος είπε...

Μ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ κ. Νtou.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ "ΞΕΧΩΡΙΑΤΙΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΚΡΙΜΑ....

Ανώνυμος είπε...

...και ύστερα ξυπνήσατε...σιγά τα αυγά...!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε φωτεινά μυαλά! Ποιοι είστε, οι ILLUMINATI;
Αφού εσείς έχετε "ξεχωριατιστεί" και είστε για τις μεγαλουπόλεις και τα μεγαλεία γιατί δε μας αφήνετε στην ησυχία μας; Πηγαίνετε να φωτίσετε κανέναν άλλο εκεί στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα και αδειάστε μας τη γωνιά. Εμείς είμαστε περήφανοι για την Αιανή γι'αυτό που είναι και όχι γι'αυτό που θέλετε να την κάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Τι νομίζεις ότι είναι η Αιανή βρε φίλε?Τίποτα!Σαν τους illuminati που ενώ όλοι θεωρούν ότι είναι κάτι μεγάλο τελικά συμφέροντα κρυβόντουσαν απο πίσω. Κάτι τέτοιο ισχύει και για την Αιανή!

Ανώνυμος είπε...

pou ine ta ergatous gia tin eani. ianergia. erimosi tis eanis.ta a8litika kentra. ke pola erga kanane i morfomeni mas kourasane NTOUUUUUUUUUUUUUUU

Ανώνυμος είπε...

Εσείς τους βγάλατε όμως...ή μήπως όχι

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά, εμείς σας βγάλαμε. Εμείς το θυμόμαστε, εσείς το έχετε ξεχάσει. Άλλωστε, αν ξέραμε πόσο μορφωμένοι και δουλευταράδες είστε θα ψηφίζαμε και με τα δυο χέρια....αλλά τότε θα έβγαιναν άκυρες οι εκλογές! Έτσι εξηγούνται όλα. Γι'αυτό βρε μπαγάσηδες μας το κρατούσατε κρυφό; Για να μην έχουμε εξάρσεις ενθουσιασμού;
Μα καλά, πόσα χρόνια μπροστά είστε από μας τους χωριάτες;

Ανώνυμος είπε...

Η Αιανή θα μπορούσε να είναι χρόνια μπροστά, Βολευεται όμως στο πίσω και στο τίποτα..

Ανώνυμος είπε...

ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ. ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ-ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ή ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ .

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΙΑΝΗ:
1.ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΉ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ

2.ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ. ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.( ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ Η ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ), ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

3.ΕΔΡΑ ΤΗΣ Λ΄ ΕΚΠΑ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.
ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΝ κ. Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΑΙΑΝΑΙΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ;

4.ΟΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ.

5.ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ. ΒΡΑΒΕΙΟ 2007. ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ. ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

6.ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ. ΛΑΖΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ; ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΤΕ! ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ;

7.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ. ΣΙΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ, ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ, ΤΟΜΑΖΟΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ, ΜΑΚΡΗ(ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ).ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΗΘΙΚΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΌΠΩΣ Η κ. ΣΤΕΛΛΑ Η ΓΚΟΥΡΤΖΙΟΥΜΗ.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΧΑΝΤΖΙΑΡΑ Ν.

8.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ ΤΟ 1912 ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.

9.ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ(ΘΕΑΤΡΑ-ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ). ΑΛΛΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΚΑΜΑΡΙ.

10.ΣΤΟΥΣ 2.100 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΜΑΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΩΣ ΟΙ 530 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΡΙΤΟ ΚΛΠ ΤΕΚΝΟ.

11.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΙΑΝΗ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ .

12.ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΙΑΝΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
13.Η ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

14.ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. ΔΩΡΕΑΝ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ. ΑΛΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 400 ΚΑΙ 500 ΕΥΡΩ. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ. ΑΛΛΟ Ο ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ, ΑΛΛΟ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.

15.ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ; ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

16.ΔΥΟ ΕΙΣΟΔΟΙ ΑΠΟ ΡΥΜΝΙΟ -ΧΡΩΜΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ.

17.ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ, ΠΙΤΣΑΡΙΑ, ΓΥΡΑΔΙΚΑ-ΟΥΖΕΡΙ ΚΛΠ, ΚΑΦΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.. ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΛΠ ΚΛΠ......

18.ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ.
ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΙΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ.
ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

19.ΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΖΗΛΕΥΤΗ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ!

20.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ. ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ , ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ , ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΓΕΛΟΥΝ, ΠΟΥ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.
ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΟΦΟΥΣ ΡΑΧΗ, ΑΗΛΙΑΣ, ΑΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΠΟΥΡΝΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΜΝΗ , ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΙΝΟ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ. ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

21.ΚΑΠΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ.
ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ.

22.ΜΙΚΡΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ. ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ.

23.ΣΤΟΧΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΙΛΑΡΙΩΝΑ, ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΑΓΩΝΑΣ- ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

24.ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΛΠ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΧΟΡΌ Η ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ.

25.ΑΙΑΝΗ: ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΔΡΑ. ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.
ΤΩΡΑ Η ΑΙΑΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ. ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.
ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ , ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΛΙΓΟΙ ΓΑΜΟΙ, ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΝΕΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ. ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΖΗΤΩ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΩ Η ΑΙΑΝΗ ΜΑΣ.
ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ

ΑΙΑΝΗ: ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο φίλε για την καταγραφή της κατάστασης. Χωρίς να είμαι από την Αιανή, ζω σε αυτή τα τελευταία χρόνια και συμφωνώ μαζί σου σε όλα όσα ανάφερες. Θα προσθέσω όμως κάτι ακομα όχι και τόσο ευχάριστο. Υπάρχουν άνθρωποι (λίγοι ευτυχώς) κακά κείμενα που μπαίνουν εμπόδιο σε όποια πρόοδο. Έχει τρομερές δυνατότητες εξέλιξης η Αιανή αρκεί να το καταλάβουν και να το συνειδητοποιήσουν οι κατοικοί της. Μπράβο φίλε για τα λόγια σου...!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 2.20 Μ.Μ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ........ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ??? ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ......ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ......ΣΤΟ ΚΑΛΟ....

Ανώνυμος είπε...

Οι μάγισσες άρχισαν πάλι...!

Ανώνυμος είπε...

Διορθώνω:
Οι κακές μάγισσες άρχισαν πάλι....!

Ανώνυμος είπε...

5 Σεπτεμβρίου 2010 10:25 μ.μ.

στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα....

Ανώνυμος είπε...

Καλές μάγισσες δεν υπάρχουν! Αλλά ποιος τις υπολογίζει? Τα πράγματα μιλάνε απο μόνα τους και οποιος δεν βλέπει, δεν ακούει, αυτός χάνει!

Ανώνυμος είπε...

6 Σεπτεμβρίου 2010 4:43 μ.μ.

...επαυξάνω!

Ανώνυμος είπε...

Καλές μάγισσες υπάρχουν και μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σε πείσει! Άλλωστε και στις κακές μάγισσες υπάρχουν εξάρσεις καλοσύνης, καθώς η μάχη καλού και κακού είναι αέναη και συνεχής. Η μάχη αυτή λαμβάνει χώρα σε όλους τους ανθρώπους και η επικρατούσα κατάσταση χαρακτηρίζει την συμπεριφορά τους ανά περίσταση!
Σε όλους; Μάλλον όχι! Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να μην υπάρχουν γκρι ζώνες αλλά το απόλυτο μαύρο. Εμείς οι Δημότες Αιανής είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε αυτή την περίπτωση τα τελευταία 4 χρόνια. Άλλωστε, πως αλλιώς, εκτός από πλήρη επικράτηση του κακού, μπορείς να χαρακτηρίσεις την αυταρχικότητα, την αλαζονεία, την υπεροψία, το συγκεντρωτισμό, τον εμπαιγμό, την αδιαφάνεια, το ψέμα, την απαξίωση, τη συκοφαντία και πολλά πολλά άλλα;

Και καλά θα κάνεις να υπολογίζεις τις μάγισσες και να βασίζεσαι σε αυτές γιατί η μόνη σου ελπίδα να ξαναεκλεγείς είναι κανένα μαγικό κόλπο.
Οι μάσκες έπεσαν και τα ψέματα τελείωσαν!

Υ.Γ.:
5 Σεπτεμβρίου 2010 10:25 μ.μ.
6 Σεπτεμβρίου 2010 4:43 μ.μ.
6 Σεπτεμβρίου 2010 5:46 μ.μ.
Συμφωνώ και επαυξάνω και γω στην ουσία των σχολίων σας, αλλά διαφωνώ με την παροιμία περί κουφού. Το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών θα είναι τόσο εκκωφαντικό που θα το ακούσουν μέχρι και οι κουφοί!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 9:09 μ.μ και ρωτώ γιατί η ανάρτηση αυτή έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου?Μπορείς να δώσεις δημόσια την απάντηση.

ai-vreS είπε...

Αν θέλετε χρησιμοποιήστε ψευδώνυμα για να σας ξεχωρίζουμε. Ειλικρινά μας έχετε κουράσει οι δυο σας...

Ανώνυμος είπε...

Άσχετη χιουμοριστική παρατήρηση προς τους διαχειριστές του ιστολογίου για να ελαφρύνουμε λίγο και το κλίμα.
Είναι λίγο βασανιστικό το σχόλιο "Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου." για την περιέργια όλων των άλλων αναγνωστών. Δε φαντάζομαι ότι υπάρχει αναγνώστης που να μην είναι περίεργος να μάθει ποιο είναι το σχόλιο που προκαλεί αυτή την ένταση. Δεν θα ήταν προτιμότερο να μην δημοσιεύεται καν, αν έτσι το κρίνετε, από το να δημοσιεύεται και μετά να διαγράφεται και να μένουμε όλοι με την απορία;
Φιλικά!

ai-vreS είπε...

Ναι αλλά όταν δεν δημοσιεύεται καν μας κατηγορούν για ... κυβέρνηση Τσολάκογλου και για ... Μακαρθισμό :-)

Ανώνυμος είπε...

"...την αυταρχικότητα, την αλαζονεία, την υπεροψία, το συγκεντρωτισμό, τον εμπαιγμό, την αδιαφάνεια, το ψέμα, την απαξίωση, τη συκοφαντία και πολλά πολλά άλλα;..." Ευτυχώς όλα αυτά δεν χαρακτηρίζουν τους κατοίκους της Αιανής (εκτός ίσως της υπεροψίας), χαρακτηρίζουν δυστυχώς την δημοτική αρχή (τουλάχιστον 3, 4 ανθρώπους). Εύχομαι το αποτέλεσμα των εκλογών να μην είναι απογοητευτικό, για το καλό της Αιανής. Δεν είναι δα και τοσο δύσκολο να ξαναβγούν αν κατέβουν. Οι μάσκες έπεσαν, τα μάτια όμως είναι ανοικτά?

Προς ai-vres, σε άλλη ανάρτηση υπήρχαν πολλά υβριστικά σχόλια, ακόμα και απο το blog. Δεν θα έπρεπε και εκει να καταργηθούν?

Κάπου παραπάνω υπάρχει αναφορά στο πάρκο της Αιανής. Αλήθεια ποια "καλόπαιδα" της Αιανής έκαναν τους βανδαλισμούς στο πάρκο το Σαββατοκύριακο που πέρασε? Τι έγινε, τους καλύπτουμε αυτούς? Αλλά ξέρω, κανείς δεν είδε, κανείς δεν άκουσε τίποτα! Όλοι κουφοί!

ai-vreS είπε...

Ποιο ακριβώς σχόλιο σε ενόχλησε; Το κατεβάζουμε πάραυτα.

Ανώνυμος είπε...

Κάποια σχόλια που υπάρχουν στην ανάρτηση "Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ για τις 13 περιφέρειες της χώρας". Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χαρακτηρίζουν καν 3,4 άτομα από τη δημοτική αρχή. Αυτούς και όλους τους προηγούμενους που απέτυχαν αν θέλεις να τους κρίνεις μπορείς να τους προσάψεις απλά ανεπάρκεια. Είτε λόγω ανικανότητας είτε λόγω αφέλειας και κουτοπονηριάς. Οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί, όμως, ταιριάζουν σε ένα και μόνο πρόσωπο.......το γνωστό!
Εξαρτάται από τι θεωρείς απογοητευτικό αποτέλεσμα.
Δεν είναι δα και τόσο εύκολο να ξαναβγεί αν κατέβει γιατί όντως τα μάτια είναι πλέον ορθάνοιχτα.

Ανώνυμος είπε...

Το να ξαναβγεί απο τον κόσμο της Αιανής εννοώ!

Ανώνυμος είπε...

Τότε συμφωνούμε απόλυτα! Αν το αποτέλεσμα των εκλογών είναι αυτό τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν και από αυτά που συζητιούνται στις παρέες και στα καφενεία, θεωρώ βάσιμα ότι το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!!! Τόσο που δεν θα έχει μούτρα να ξανακατηφορίσει προς το χωριό!!!!!

Ανώνυμος είπε...

eleos, eiste gelioi ,sas barethikame.
fainetai pleon to epipedo sas....afoy asxoleistai mono me ayto kai ti allazetai se kapoion gnwmi exete tin entupwsi?eiste polu gelasmenoi.
mas kourasate afantasta.
eleos poia,ftanei.

Ανώνυμος είπε...

Τι σε κούρασε ακριβώς 8,23?

Ανώνυμος είπε...

eseis me tis geloiotites sas,pou den kserete me ti na asxolitheite.....eleossssssssssss

Ανώνυμος είπε...

Θα αφήσουμε εσένα τότε να κάνεις κουμάντο, το έχεις άλλωστε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν προσπαθούμε να αλλάξουμε τη γνώμη κανενός. Απλά καταγράφουμε τις εντυπώσεις και τις γνώμες της πλειοψηφίας. Αφού σε κουράσαμε αφάνταστα γιατί δεν σταματάς να ασχολείσαι μαζί μας;
Φτάνει; Συνεχίζεις την αυταρχική και αλαζονική συμπεριφορά σου; Αυτό το ύφος χρησιμοποίησε το εκεί που σε παίρνει και όχι σε μας. Δεν είσαι σε θέση να μας αφαιρέσεις το δικαίωμα στην κριτική. Όσο και αν σε ενοχλεί αυτό.
Όσον αφορά στις γελοιότητες, σκέψου μόνο πως με το που μπήκες στο γραφείο σου, άνοιξες τον υπολογιστή σου και το πρώτο που έκανες ήταν να στείλεις ένα από τα γνωστά, κενά περιεχομένου, σχόλια σου. Κοιτάξου τώρα στον καθρέφτη σου και απάντησε ειλικρινά: Ποιος είναι στ'αλήθεια ο γελοίος της υπόθεσης;

Ανώνυμος είπε...

Δημόσιο ξεσκέπασμα με ονόματα στην πλατεία της Αιανής . Αυτό τους πρέπει τους συκοφάντες.

Το Προφίλ μας