Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Γιώργος Δακής: Ανακοίνωση Αντιπεριφερειαρχών


Με γνώση, ευθύνη και ευαισθησία για τον τόπο μας πορευόμαστε προς τις περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Στοχεύουμε στη δημιουργική και αναπτυξιακή πορεία της Δυτικής Μακεδονίας.
Επίκεντρο της δράσης μας ο άνθρωπος.
Το όραμά μας γίνεται πράξη, γίνεται δημιουργία, δίνει νέα προοπτική στον τόπο μας.
Η διάθεση για δουλειά δεδομένη και η δύναμη υπαρκτή, με μετρήσιμα αποτελέσματα από τη μέχρι τώρα πορεία μας στην Αυτοδιοίκηση. 
Η παράταξή μας
«Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία», γεννιέται μέσα από τους πολίτες, υπηρετεί τους πολίτες,
αγωνίζεται για τους πολίτες .

Ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνω σήμερα τους υποψήφιους τοπικούς Αντιπεριφερειάρχες. Άξια στελέχη της Αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών με δράση, έργο και απτά αποτελέσματα του καθένα, στο χώρο ευθύνης του.
Είναι επιλογές που σηματοδοτούν τη μεγάλη κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και πρόοδο της Περιφέρειας μας με συνέχεια, συνέπεια, όραμα και συγκεκριμένο σχέδιο για καλύτερες μέρες.


Γεώργιος  Δασταμάνης Yποψήφιος  Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών

Γεννήθηκε το 1957 στο Μικρολίβαδο Γρεβενών. Είναι μόνιμος κάτοικος Γρεβενών. Παντρεμένος με τη Δήμητρα Ράδη, Φαρμακοποιό, πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασε ιατρική στη Μπολόνια Ιταλίας. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως ιατρός οπλίτης.
Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Αγροτικό ιατρείο Κηπουρείου Γρεβενών.
Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας της ακτινοδιαγνωστικής και από το 1996 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ως ειδικός ιατρός Ακτινολόγος με το βαθμό του Διευθυντή.
Διετέλεσε:
-                        Αιρετός Νομαρχιακός Σύμβουλος για δύο τετραετίες (1998-2002 και 2002-2006).
-                        Υπεύθυνος των παιδικών ποδοσφαιρικών τμημάτων του «ΠΥΡΣΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» 2000-2001.
-                        Μέλος του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» το 2007-2008 και το 2008-2009 όπου και προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του ως ιατρός.
-                        Αιρετό μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών 1991 και 1992.
-                        Αιρετός γραμματέας επιστημονικού συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών 2000 και 2001.
-                        Αιρετός εκπρόσωπος των ιατρών στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών 2005 και 2006.
-                        Εκπαιδευτής στα ΤΕΕ (Σχολή Νοσοκόμων) Γρεβενών 1996-1997, 1998-1999 και 1999-2000.

Σαββόπουλος Δημήτριος   Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς
                     
Γεννήθηκε το 1966 στο Καλοχώρι Καστοριάς όπου και μεγάλωσε. Απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ.
     Εποχιακά εργάστηκε ως Γεωπόνος στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, στον ΕΛΓΑ Κοζάνης  και  στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Καστοριάς  από το 1996-2004.
Παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Μιχαηλίδου Σουμέλα και πατέρας δυο παιδιών του Βαγγέλη και του Κυριάκου ηλικίας 11 και 9 χρονών αντίστοιχα .
Η μεγάλη του αγάπη από μικρό παιδί ήταν ο αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο. Διετέλεσε ποδοσφαιριστής στο Καλοχώρι Καστοριάς, στην Αστραπή Μεσοποταμίας, στην Αναγέννηση Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης και στην ΠΑΕ Καστοριάς .
 Υπηρέτησε τη Στρατιωτική  θητεία του ως έφεδρος αξιωματικός. Εργάζεται στο Δήμο Μεσοποταμίας ως Γεωπόνος από το 2004.

Διετέλεσε:
-                      Κοινοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Καλοχωρίου 1995-1998
-                      Δημοτικός Σύμβουλος (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου) στο δήμο Μεσοποταμίας από το 2003 μέχρι το 2004
-                      Νομαρχιακός Σύμβουλος από το 2007 μέχρι και σήμερα.
-                      Αντινομάρχης Καστοριάς  το 2008
-                      Εντεταλμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος υπεύθυνος αγροτικών θεμάτων και Γραμματέας Νομαρχιακού Συμβουλίου 2009-2010
-                      Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Γεωπόνων Νομού Καστοριάς από το 1996 μέχρι και σήμερα.
-                      Μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων Δήμων και Κοινοτήτων 2007-2010.


                        
Γιάννης Σόκουτης Υποψήφιος  Αντιπεριφερειάρχης  Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης
Είναι εκπαιδευτικός – δάσκαλος. Παντρεμένος με την δασκάλα Άννα Κακούλη, έχουν δύο παιδιά την Εύα, χημικό μηχανικό και τον Ιπποκράτη, δασολόγο. Διετέλεσε Αντινομάρχης Κοζάνης την τετραετία 2007-2010,
Δήμαρχος Βελβεντού για δύο τετραετίες 1995-1998 και 1999 -2002, δημοτικός σύμβουλος Βελβεντού την τετραετία 1991-1994. Επίσης Γραμματέας της ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης (1999-2002) και Αντιπρόεδρος της ΑΝΚO Α.Ε. (2000-2002). Υπηρέτησε ως Έφεδρος Αξιωματικός.
Έχει έντονη κοινωνική δράση με συμμετοχή σε συλλόγους και σωματεία, Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Βελβεντού, Γραμματέας Μορφωτικού Oμίλου Βελβεντού, μέλος ΔΣ της ΕΚΑΣΔΥΜ και της Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας.
Έχει δημοσιεύσει σειρά άρθρων στον τοπικό και βορειοελλαδικό τύπο και έχει τιμηθεί με τιμητικές διακρίσεις από τον ΣΕΓΑΣ (με χρυσό μετάλλιο),από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, από την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, από την Ε.Π.Σ. Κοζάνης, από το Σύλλογο Αγίας Κυριακής Νυρεμβέργης, από την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης, από την Ιερά Μητρόπολη Ελλασσώνος και από πολλούς φορείς και συλλόγους.


Δημήτριος Ηλιάδης Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας
                                               
Ο Δημήτριος Ηλιάδης του Ιωάννη και της Μάρθας, το γένος Καραγκιοζίδη, γεννήθηκε το 1954 στο Νέο Καύκασο του Νομού Φλώρινας. Τελειώνοντας τις σπουδές και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις διορίστηκε ως οικονομικός υπάλληλος στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας Φλώρινας. Σήμερα έχει το βαθμό Προϊσταμένου γραφείου ρευστοποίησης και συναλλαγών του ίδιου υποκαταστήματος.
Για πολλά χρόνια ήταν ενεργό μέλος των πολιτιστικών δρώμενων του νομού, όπως της «Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας», του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης», της «Λέσχης Πολιτισμού», του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης και Αθήνας.  Επίσης, υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας της Φλώρινας, στη συνέχεια διαιτητής ποδοσφαίρου της Α΄ Εθνικής κατηγορίας και έπειτα πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Φλώρινας. Σήμερα είναι παρατηρητής  και εκπαιδευτής διαιτησίας ποδοσφαίρου στις εθνικές κατηγορίες.
Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση το 1994, όταν εξελέγη Πρόεδρος του Συμβουλίου περιοχής της Α΄ Εδαφικής Περιφέρειας Φλώρινας. Το 1998 εξελέγη Δήμαρχος στον Καποδιστριακό Δήμο Κάτω Κλεινών, αξίωμα το οποίο ανανέωσε και στις εκλογές του 2002 καθώς και του 2006.
Ταυτόχρονα, από το 1999 έως το 2002 διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Φλώρινας, από το 2003 έως το 2006 απλό μέλος και από το 2007 έως σήμερα είναι  Πρόεδρός της.
            Στη διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος συμμετείχε σε επιτροπές της Περιφερειακής διοίκησης, όπως Περιφερειακό Συμβούλιο, Επιτροπή Παρακολούθησης, Επιτροπή Θησέα, Επιτροπή Τοπικού Πόρου καθώς και στην Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. (Διαχείριση απορριμμάτων Δυτ. Μακεδονίας)  από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Επίσης, είναι μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Φλώρινας (ΑΝ.ΦΛΩ.) και ιδρυτικό μέλος αυτής.
         
 Καθ’ όλη τη διάρκεια της δωδεκαετούς θητείας του είχε ενεργό συμμετοχή σε όλα τα θέματα- αναπτυξιακά και κοινωνικά- που αφορούσαν το νομό της Φλώρινας.
            Ζει μόνιμα στη Φλώρινα και είναι παντρεμένος με τη Δάφνη Παπαδοπούλου, δασκάλα, με την οποία απέκτησαν δύο κόρες, τη Μάρθα, καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας, και την Ελευθερία, φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΩΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΟΚΟΥΤΗ ΧΟΡΙΣ ΑΦΤΟΣ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ..ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ...ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΑΚΗ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΟΚΟΥΤΗ? 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ. ΑΛΛΑ 4 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΑΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ - O KΥΡΙΟΣ ΣΟΚΟΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ
ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Kαι εσύ είσαι ένας υπέροχος γλέιφτης με πολυετή πείρα στο πατόκορφο γλέιψιμο ΗΛΙΘΙΩΝ και μακροχρόνια εγκληματική συνεισφορά στα κοινά...πήγαινε τώρα στον δασκαλάκο μπας και σε διορίσει στην περιφέρεια και άσε τις αξιολγήσεις για άλλους........

ενας βελβεντινος είπε...

95,64% της κοινωνιας του βελβεντου αποφασισε μη συμμετοχη στις εκλογες.ο κ. σοκουτης αν και πολιτης βελβεντου,αν και 2 φορες εκλεγμενος δημαρχος απο την κοινωνια τπυ βελβεντου λειτουργει κοντρα στην αποφαση αυτη.η δημοκρατια και η αρχη της πλειοψηφιας πρεπει να τηρειται και οταν μας βολευει και οταν δε μας βολευει.πανω απ'ολα ειναι θεμα ΗΘΙΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ :
29 Σεπτεμβρίου 2010 9:17 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ :
1. ΧΑΠΙΑ LEXOTANIL ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥ
2. ΛΕΞΙΚΟ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ
3. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ:
1. Κόψε τα tavor. Ο 1.07 είμαι...ξεμαστούρωσε...σε χαλάει
2. Λεξικό πατόκορφου γλυψίματος ( σαρεσε τώρα;;;)...αλλά τί λέω...το γλύψιμο πάντα γλύψιμο είναι...είτε με ει, είτε με υ, είτε με τη βοήθεια λεξικού...είτε χωρίς...συνέχισε θαυμαστή του λεβέντη του δασκαλάκου...
3. Μετά απο 2 πτύχια Πανεπιστημίου ίσως παρακολουθήσω και νυχτερινό μπάς και καταλάβω τον τρόπο που σκέφτεσαι. Αν και στην περίπτωση σου το κρυφό σχολειό θα σου ταίριαζε γάντι ( ξέρεις εσύ...κρυφά κονδύλια...σχολειό...εύκολοι οι συνειρμοί ή θέλεις και βοήθεια;;;;)

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που μ' αρέσει είναι ότι και οι 2 γράφετε ανυπόγραφα. Θα έπρεπε να έχετε το θάρρος να υπογράφετε τις απόψεις σας.

Το Προφίλ μας