Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη του Συνδυασμού "Δήμος Κοζάνης Τόπος να Ζείς" στο Δήμο Αιανής

Τον Δήμο Αιανής επισκέφτηκαν μέλη του Συνδυασμού «Δήμος Κοζάνης Τόπος να Ζεις» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, όπου και ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο Αιανής  Γεώργιο Τζέλλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρο Σταθόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Στέργιο Ράπτη για τον πρωτογενή τομέα, τον πολιτισμό, την ανάπτυξη και τον τουρισμό καθώς και για τον βαθμό ετοιμότητας του Δήμου σε επίπεδο μελετών για έργα που είναι προς ένταξη σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα. 

Ο κ. Τζέλλος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν τα μέλη του συνδυασμού και έδωσε τους πέντε άξονες που πρέπει να κινηθεί η αναπτυξιακή πορεία του τόπου και αφορούν στο γενικότερο κομμάτι του πολιτισμού και της ιστορίας με τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού  Μουσείου, στην κατασκευή του αρδευτικού της Βόρειας Ζώνης της Λίμνης Πολυφύτου, στην κατασκευή του κάθετου άξονα Νίκη-Φλώρινα-Κοζάνη-Λάρισα, δρόμος που θα φέρει πιο κοντά στο νέο οδικό χάρτη της χώρας την Αιανή, στην ύδρευση και ηλεκτροδότηση των κτηνοτροφικών μονάδων,  καθώς και στην παραλίμνια ανάπτυξη της περιοχής όπως αυτή θα διαμορφωθεί με την λειτουργία του φράγματος του Ιλαρίωνα.
Τον κ. Ιωαννίδη συνόδευαν η κα. Τάσα Σιώμου, ο κ. Αναστάσιος Γλούμπος, ο κ. Παναγιώτης Καλημέρης και ο κ. Ζιούζιος Αθανάσιος.
Ο Δήμαρχος Αιανής δώρισε στον κ. Ιωαννίδη το βιβλίο «ΑΙΑΝΗ» του αείμνηστου δασκάλου Κ. Σιαμπανόπουλου που επανεκδώθηκε για τρίτη φορά και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογική μάχη της 7ης Νοεμβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας