Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Γ. Παπαϊορδανίδης: Περιοδεία στα Δ.Δ. του Δήμου Κοζάνης και επίσκεψη στην έκθεση των Κοίλων


Με κατοίκους των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Κοζάνης συναντήθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας. Ο κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε τη Νέα Νικόπολη, το Βατερό, τα Κοίλα, τη Χαραυγή και τη Νέα Καρδιά, συνομίλησε με τους κατοίκους και ανέπτυξε μαζί τους το θέμα του Καλλικράτη, τονίζοντας πως «Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις που ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση, και γι΄ αυτό καταψήφισαν τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ στη Βουλή, και οι δυνάμεις που θέλουν να πάρουμε επιτέλους τις τύχες μας στα δικά μας χέρια, να αποφασίζουμε εμείς για το τι πρέπει να γίνει στον τόπο μας, να καθορίζουμε εμείς το μέλλον του και όχι κάποιοι άλλοι στα γραφεία των Αθηνών.» 
«Εμείς είμαστε μ΄ αυτές τις δυνάμεις,  τόνισε ο κ. Παπαϊορδανίδης. Πιστεύουμε πως η Δυτική Μακεδονία και θέλει και μπορεί να αποφασίσει η ίδια πώς θα πάει μπροστά και είμαστε σίγουροι πως θα το πετύχουμε. Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ένας είναι ο μεγάλος μας στόχος. Να κερδίσουμε για να καταφέρουμε όλοι μαζί, η περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας να βγει ένα ΧΡΟΝΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ απ’ την υπόλοιπη χώρα απ’ την ύφεση. Θέλουμε, μπορούμε και θα το πετύχουμε.»
Ο κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε επίσης και την 26η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση στα Κοίλα Κοζάνης, όπου συνομίλησε με τους εκθέτες και τους εμπόρους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως:     
« Με τα οικονομικά προβλήματα να γονατίζουν τα νοικοκυριά και τους πολίτες να ασφυκτιούν απ΄ το Μνημόνιο, όλοι μας αναζητούμε μια ελπίδα, μια αχτίδα αισιοδοξίας για το αύριο. Δεν θα βρούμε όμως ούτε την ελπίδα, αλλά ούτε και την αισιοδοξία στην άρνηση και την απόρριψη. Ψηφίζουμε για το πώς θέλουμε να γίνει ο τόπος μας τα επόμενα χρόνια.»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις που ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση, και γι΄ αυτό καταψήφισαν τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ στη Βουλή, και οι δυνάμεις που θέλουν να πάρουμε επιτέλους τις τύχες μας στα δικά μας χέρια, να αποφασίζουμε εμείς για το τι πρέπει να γίνει στον τόπο μας, να καθορίζουμε εμείς το μέλλον του και όχι κάποιοι άλλοι στα γραφεία των Αθηνών.»

Τι λες ρε Παπαιορδανίδη τα πιστεύεις αυτά που λες?
Ποιόν Καλλικράτη και χαζά?
Ποιες αποφάσεις από εδώ και όχι από τα γραφεία των Αθηνών?
Αφού οι αποφάσεις παίρνονται από το ΔΝΤ και τον Στρος Καν,και το δικό σου κόμμα τους έδωσε την εξουσία να το κάνουν,θα μας τρελάνεις?

Μην κατεβείτε να τους ψηφίσετε ρε,μας περνάνε για χαζούς,όπου τους βρείτε γιουχάρετε τους,μόνο αυτό αξίζουν όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μην ψηφίζεις ΕΣΥ.
Θα ψηφίσουμε εμείς και για ' σένα. Δεν Πειράζει.
Και θα ψηφίσουμε ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗ.-

Ανώνυμος είπε...

Πιστέψτε με παπαγαλάκια επί πληρωμή των υποψηφίων,ο περισσότερος κόσμος αυτή την φορά δεν σας έχει γραμμένους,σας βλέπει και αηδιάζει,θα σας πάρει και εσάς η μπόρα,κομματόσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΑΚΗ.

Το Προφίλ μας