Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Habemus προϋπολογισμόν

160 ψήφοι υπέρ  και 139 ψήφοι κατά σε σύνολο 299 βουλευτών (και ο Αβραμόπουλος σε διακοπές...) ήταν το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας για τον πρώτο προϋπολογισμό της κυβέρνησης. Ενδιαφέρουσα αν και σε κόσμιους - για να πούμε την αλήθεια συναινετικούς- τόνους ήταν η αντιπαράθεση πρωθυπουργού - αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα κόμματα της αριστεράς κινήθηκαν στους γνώριμους δρόμους, ενώ η ομιλία Καρατζαφέρη μας προκάλεσε χασμουρητό, μέχρι το σημείο που αναφέρθηκε στην Καστοριά: θα κουβαλήσω στην πλάτη μου αρκούδα στο βάρος του Πάγκαλου, από την Καστοριά μέχρι εδώ αν μέσα σε τέσσερα χρόνια τα καταφέρει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με το έλλειμα, είπε, και αρνήθηκε δικαιώματα στα παιδιά των μεταναστών.  


Σχόλιο ai-vreS: τα πνευματικά δικαιώματα του τίτλου ανήκουν σε αγαπητή φίλη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tετοια ωρα αντι να συζητατε τη...συνενωση με τον αγαπητο σας Δήμο Βελβεντού, σχολιαζετε τον προϋπολογισμό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Και τον αξιότιμο Καρατζαφέρη; Δηλαδή στην ομιλία της Παπαρήγα δεν ροχαλιζατε;;;;;;; (καλα, μονο ο Πάγκαλος έγραψε...)

Π.Π.

ai-vreS είπε...

Και το έκανε μέσα σε 8 λεπτά!!! (Στην Παπαρήγα έπεσε ζάπινγκ, γνωστή η ομιλία της).
Τα παιδία παίζουν trivial ... οι μεγαλύτεροι τελειώνουν το Chivas...

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

"Habemus προϋπολογισμόν" του κράτους. Στο Δήμο Σερβίων, ρε παιδιά, θα ψηφίσουμε προϋπολογισμό φέτος ή όλα είναι στον αυτόματο;;;;;; Ακόμα δε μας έχει δοθεί ούτε η πρόσκληση για συνεδρίαση, ούτε τα στοιχεία.

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Αν και άσχετο με την ανάρτηση, παρακολούθησα σήμερα στο δελτίο ειδήσεων τοπικών καναλιών την έναρξη λειτουργίας του σφαγείου Σερβίων, ένα έργο το οποίο θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί πολύ ενωρίτερα. Ωστόσο, για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, η λειτουργία του σφαγείου είναι πολύ σημαντική για τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας και ένα έργο που πιστώνεται στη σημερινή δημοτική αρχή και στο δήμαρχο Δ. Κοκολιό.

Ανώνυμος είπε...

Kαι αν τα καταφέρει ο Γιώργος τι θα πει μετά ο Καρατζαφύρερ :"Σιγά μην υπάρχουν αρκούδες στα κιλά του Πάγκαλου.Ολες είναι πιο ελαφριές από τον Θόδωρο"

Υ.Σ.Στην ..άνα ...ιές

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί παίζατε trivial;;;;;;;;;;;;;;;; Eμείς πάντως κερδίσαμε...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ....
---------------------
Είναι η ''πρώτη φορά'', που ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης, αναγνωρίζει δημόσια, την συμβολή του δημάρχου κκ Κοκολιού στην κατασκευή και λειτουργία του Σφαγείου Σερβίων.
Αυτό δείχνει οτι το Προγραμματικό Εργο της Δημοτικής Αρχής υλοποιείται ''κατά κόρον'' και επιβραβεύεται το δημιουργικό της έργο απο την κοινή γνώμη της περιοχής μας, που αναγνωρίζει την πρόοδο που εχει συντελεσθεί τα τελευταία έτη στην ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου μας....

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο έργο. Αν το μοιραστε σε 7 χρόνια της μεγαλής δημοτικής μας αρχής θα δείτε πόσο πέφτει το χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

Ενω ΑΝ ήσουν εσύ 12.02 Δημοτικός Αρχων, θα εκανες το εργο σε 7 μήνες!!!
χα χα χα χα χα....

Ανώνυμος είπε...

Για τα σφαγεία δείτε και την ανάρτηση της Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας. Υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες "οικολογικές" φωτογραφίες

Το Προφίλ μας