Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Μνηστήρας για τη θέση του Δημάρχου Κοζάνης ο Κυριάκος Μιχαηλίδης


από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Συγχρόνως προτείνει στη ΝΔ ανάδειξη των υποψηφίων δημάρχων για τους διευρυμένους δήμους από τη βάση
Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για το δημαρχιακό αξίωμα του νέου διευρυμένου δήμου Κοζάνης, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Δ. Υψηλάντη Κυριάκος Μιχαηλίδης. Ο επί οκτώ χρόνια δήμαρχος, έθεσε ως προϋπόθεση για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι των δήμων που θα προκύψουν από τον Καποδίστρια, να εκλεγούν από τη βάση. Γι' αυτό πρότεινε να στηθούν κάλπες. Αυτή είναι άλλωστε η πρότασή του προς το κόμμα του, τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την προχτεσινή πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κοζάνης για τις συνενώσεις δήμων και κοινοτήτων.
Ο Κ. Μιχαηλίδης βρέθηκε προχτές βράδυ στο δείπνο της ΑΝΚΟ προς τους δημοσιογράφους, όπου έκανε σχετική δήλωση:«Όλοι όσοι ασχολούνται με την πολιτική μπορεί αν έχουν φιλοδοξίες, Κι? εγώ που είμαι οκτώ χρόνια δήμαρχος έχω φιλοδοξίες. Θεωρώ ότι η φιλοδοξία είναι κάτι που το δικαιούνται όλοι οι πολίτες που. Με αφορμή του γεγονότος ότι χτες συνεδρίασε η ΝΟΔΕ Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, για τον νέο Καποδίστρια, θέλω να καταθέσω την πρότασή μου που είναι ότι ο υποψήφιος δήμαρχος πρέπει να εκλεγεί από τη βάση. Είναι μια διαδικασία που έχει γίνει και έχει αποτελέσματα. Αυτήν τη διαδικασία θα στηρίξω προσωπικά, γιατί θεωρώ ότι οι όποιοι δήμοι δημιουργηθούν με τον νέο Καποδίστρια, όλοι οι υποψήφιοι των δήμων αυτών πρέπει αν εκλεγούν από τη βάση. Σε μια τέτοια διαδικασία που με βρίσκει σύμφωνο, είμαι κι εγώ διαθέσιμος.Αρκεί να στηθούν κάλπες και να ψηφίσει ο κόσμος για το ποιον θέλει στη θέση του υποψήφιου δημάρχου».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας κέρδιζε πρώτα τον Μαυροματίδη και μετά να κοιτούσε για Δήμαρχος Κοζάνης. Πρέπει να ξέρουν τα ορια τους κάποιοι.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Re mipos na katebi ypopsifios dimarxos sto dimo servion?

Ανώνυμος είπε...

ENA DIMO NA KANOYME MONO GIAUTON (ME EIDIKO NOMO). ALLA NA MIN TO XANADOUME PALI NA MAS ZALIZEI KAI XVRIS ANTIPALOUS GIA NA MIN TON KERDIZOUN...

Ανώνυμος είπε...

POU PAS VRE KYRIAKO? TO XWRAFI EINAI SPARMENO.

Το Προφίλ μας