Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Eπιμορφωτική ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα ΕΠΑΛ

Η ΔΔΕ Κοζάνης  με τις υπεύθυνες των Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων Κοζάνης και Φλώρινας, Βλαχάβα Ευανθία και Μπαφίτη Άννα αντίστοιχα,  πραγματοποίησε στις  7-10-2016 στο 1Ο ΕΠΑΛ ΚΟΖΑΝΗΣ, ώρα 12-14.30, επιμορφωτική ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα ΕΠΑΛ με θέμα: «ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ».
Η επιμόρφωση αφορούσε στις αλλαγές στην Επαγγελματική Εκπαίδευση, που εφαρμόζονται την τρέχουσα σχολική χρονιά, και οι εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν  από τη Δ/ντρια Δ/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης Δρ Βόντσα Βασιλική, για τα αντίστοιχα διοικητικά θέματα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε θεωρητικό σεμινάριο για τη διαχείριση κρίσεων στη σχολική κοινότητα και την ενεργοποίηση των μαθητών για την επίλυσή τους. Ακολούθησε βιωματικό σεμινάριο με τους εκπαιδευτικούς σχετικά με την εκπαίδευση μαθητών που θα αναλάβουν το ρόλο του διαμεσολαβητή. Το θεωρητικό μοντέλο και την προσομοίωση παρουσίασαν η κ. Βλαχάβα Ευανθία, Υπεύθυνη ΣΣΝ Κοζάνης, και η κ. Μπαφίτη Άννα, Υπεύθυνη ΣΣΝ Φλώρινας.
                                                                               Από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου