Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Στο τελικό στάδιο υλοποίησης ο Μικρός Υδροηλεκτρικός Σταθμός στο Ρέμα Λάφιστα του Βελβεντού

Τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας της εγκατάστασης ηλεκτρογεννήτριας με τους απαραίτητους αυτοματισμούς και ρυθμίσεις για τον Μικρό Υδροηλεκτρικό Σταθμό στο Ρέμα Λάφιστα, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, στη γενική συνέλευση του ΤΟΕΒ Βελβεντού, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.
Ο Μικρός Υδροηλεκτρικός Σταθμός ισχύος 1,9MW βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης, με το συνολικό κόστος των συμβατικών εργασιών να ανέρχεται σε 1.050.000,00€ (χωρίς Φ.Π.Α.). Έχει υλοποιηθεί το 60% του φυσικού αντικειμένου και πληρώθηκαν οι σχετικές δαπάνες ύψους 517.00,00€ (χωρίς ΦΠΑ). Απομένει πλέον η εγκατάσταση της ηλεκτρογεννήτριας ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία του.
«Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανταποκρινόμενη στο χρόνιο αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΟΕΒ Βελβεντού αλλά και του συνόλου  της κοινωνίας του Βελβεντού, οφείλει και θα χρηματοδοτήσει το έργο ώστε να τεθεί επιτέλους σε λειτουργία ο Υδροηλεκτρικός Σταθμός που θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στους παραγωγούς αλλά και στην περιοχή» τόνισε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

3 σχόλια:

  1. Καλά ήρθε ο Κος Περιφερειάρχης και ΔΕΝ πήγε ο Δήμαρχος και κάποιος Αντιδήμαρχος ;;;;; ή δε βλέπω καλά στις φωτογραφίες ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρα τα λες...οι αλλοι ειναι μονο για καρεκλα...ας δουν ποιοι πηγαν κ ποιοι οχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai o Kostadopoulos den xortase tis domates pou tou petaxane kai theli kai rodakina tora. Mateotis Mateotiton .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου