Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΛΗΞΗ ΤΗΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΠΙΕΝΝΑΛΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ”

Στο Οινοποιείο Vassaltis στον Βουρβούλο Σαντορίνης οι Επιμελητές Γρηγόρης Φράγκος, Χρήστος Παπαγεωργίου και Reiner Schneeberger (Ervare Farroretre), ο Καλλιτεχνικός διευθυντής της Μπιενάλε Σαντορίνης Κυριάκος Παπαδόπουλος και η Πρόεδρος του ΟΑΠΝ κα Φανή Φτάκα – Τσικριτζή παρουσίασαν το έργο της Κιβωτού του Κόσμου,
την εκθεσιακή εμπειρία του πρώτου εικαστικού κύκλου της φετινής διοργάνωσης, το πρόγραμμα προώθησης των καλλιτεχνών για το 2017, την γέννεση της νέας κατηγορίας ψηφιακής τέχνης Immersivia και την προβολή της 7λεπτης ταινίας «Solaris».
Επίσης την απονομή των βραβείων του κοινού, το παράλληλο εικαστικό πρόγραμμα της Μπιενάλε Σαντορίνης για το 2017 με γενικό τίτλο το «Θαυματοπωλείο» και το prοject του Πολιτιστικού Χάρτη Κοζάνης που δημιούργησε το Τμήμα Γραφικών Τεχνών του Ο.Α.Π.Ν. με καθηγητή τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Μπιενάλε Κυριάκο Παπαδόπουλο. 
http://santonews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου