Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Εργασίες διευθέτησης των ομβρίων υδάτων στο Γεωπάρκο των Μπουχαριών και αποκατάστασης αγροτικών δρόμων της περιοχής

Τα καλά να λέγονται και να …γράφονται!
Βέβαια πάλι θα αναφερθούμε σε αυτονόητα, πάλι θα τονίσουμε ότι στην γενικότερα εγκαταλειμμένη περιοχή των Καμβουνίων, οποιαδήποτε μικρή παρέμβαση της πολιτείας θα αποτελεί …είδηση.Έτσι δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας:
- Στην διευθέτηση των ομβρίων υδάτων στο χώρο εισόδου του Γεωπάρκου των «Μπουχαριών», όπου με φρεάτια και υπόγειους αγωγούς, οδήγησαν τα νερά εκτός της λεκάνης του Γεωπάρκου, που σημειωτέον έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην υποδομή του περιπατητικού διαδρόμου (διάβρωση βάσεων στήριξης), με επαπειλούμενο κίνδυνο ακόμη και για του γεωλογικούς σχηματισμούς.
Επιπλέον έγινε μια καλή προσπάθεια διευθέτησης του χώρου προσέγγισης και στάθμευσης των οχημάτων, με διάνοιξη και επίστρωση του χώρου με αμμοχάλικο.
-   Ευχάριστη έκπληξη -επί το έργον- η αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων στο Μικρόβαλτο που ήταν σχεδόν απροσπέλαστοι από τα οχήματα (ανατολικά μέχρι το Λιβάδι και τον Αϊλιά και ΒΔ από τον Αγιο-Σωτήρα μέχρι το Κλίμα), όπου για πρώτη φορά -από ανέκαθεν-, διαπιστώσαμε τόσο επιμελημένη εργασία (γκρέιντερ, μερίμνη της Περιφέρειας…).
Γ.Μ./mikrovalto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου