Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι με τον Μανώλη Χατζημανώλη τη Δευτέρα 10/10/2016

Τη Δευτέρα 10  Οκτωβρίου 2016, στις 8:30μμ στην Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη, η MusicArt-Νέο Ωδείο Κοζάνης σε συνδιοργάνωση με την Επτακ της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης πραγματοποιεί συναυλία με τίτλο "Το όνειρο είναι μια στιγμή..." με μουσική, τραγούδια και κείμενα του Μάνου Χατζιδάκι.
Πρόκειται για μία υψηλής ευαισθησίας εκδήλωση αφιερωμένη στον Μάνο Χατζιδάκι στην οποία συμμετέχουν η χορωδία, η ορχήστρα, τα φωνητικά και τα οργανικά σύνολα της MusicArt-Νέου Ωδείου Κοζάνης
Στο τραγούδι ο Μανώλης Χατζημανώλης, στην κιθάρα ο Στέλιος Καραγιαννίδης και στη διεύθυνση της χορωδίας & της ορχήστρας η Μαρία Καραγιάννη.
Οι συντελεστές της παράστασης υπόσχονται μια βραδιά στην οποία η μουσική του Χατζιδάκι, ευφάνταστη, μελωδικά αστείρευτη, βαθιά ερωτική και πρωτοποριακή, θα σας ταξιδέψει σε κόσμους όμορφα διαφορετικούς.
Με το "βαλς των χαμένων ονείρων" να οδηγεί στον "Κεμάλ", την "Περιμπανού" να συμπληρώνεται από "το χαμόγελο της Τζοκόντας" το "Είμαι αητός χωρίς φτερά" να χορεύεται δίπλα στον "Τσάμικο" και την ιστορία του "κυρ-Αντώνη" να ακούγεται δίπλα στα "παιδιά του Πειραιά" η ξεχωριστή αυτή βραδιά ελπίζουμε να αποτελέσει κάτι διαφορετικά όμορφο στην καθημερινότητά μας.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου