Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Πρόσκληση συμμετοχής επιχειρηματιών του Βοΐου στο 1ο ΕλληνοΚινεζικό Φόρουμ στο Ζάππειο Μέγαρο

Ο Δήμος Βοΐου θα συμμετέχει στο 1ο ΕλληνοΚινεζικό Φόρουμ (1st Chinese - Greek Forum), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 και ώρα από 12.00 – 18.00, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.
Το Forum συνδιοργανώνεται από την «Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων» σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και το Marathon Foundation. Θέμα του 1ου Forum θα αποτελέσουν οι «Δημιουργικές Βιομηχανίες» (“Creative Industries”) και η στενότερη πολιτιστική και οικονομική συνεργασία μεταξύ των Δήμων και επιχειρηματιών των δύο χωρών.
Στην εκδήλωση θα παραστούν περίπου 100 Δήμαρχοι και Επιχειρηματίες από την Κίνα, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις “Β2Β” (Business to Business) με Έλληνες Δημάρχους και Επιχειρηματίες.
Όσοι  επιχειρηματίες από την περιοχή του Βοΐου ενδιαφέρονται να παραστούν στην εκδήλωση, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και το εταιρικό τους προφίλ, στα ελληνικά και τα αγγλικά, στο Δήμο Βοΐου, στο γραφείο Δημάρχου έως και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 στο e-mail: dimvoiogrty@yahoo.gr
Το αναλυτικό πρόγραμμα του φόρουμ θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα, όταν θα σταλεί επίσημα στο Δήμο.
Για κάθε διευκρίνιση βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας