Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόσκληση στον αγώνα δρόμου "Τρέχοντας για τη Συνεργασία"

Η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π. του ΕΤΠΑ & ΤΣ στην Ελλάδα,
Το Υπουργείο Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης στην Αλβανία και Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία»
σας προσκαλούν να συμμετάσχετε  στον αγώνα δρόμου «Τρέχοντας για τη Συνεργασία», στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας 2016
που οργανώνεται στις 25/09/2016 από Το Διασυνοριακό Πρόγραμμα «Ελλάδα – Αλβανία 2007 – 2013»,
Το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας  Interreg IPA II «Ελλάδα – Αλβανία 2014 – 2020»
& Το Πρόγραμμα Διακρατική Συνεργασίας Interreg V-B  “Balkan-Mediterranean 2014-2020”

Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την Κρυσταλλοπηγή (ΕΛ) και ο τερματισμός θα είναι στη Βίγλιστα (ΑΛ).
Εγγραφές: www.greece-albania.eu
Πληροφορίες: 2310 024074, κα Άννα ΚοκτσίδουTο Διασυνοριακό Πρόγραμμα IPA «Ελλάδα – Αλβανία 2007 – 2013» και το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA «Ελλάδα – Αλβανία 2014 – 2020», καθώς και το Πρόγραμμα Διακρατικής Συνεργασίας Interreg V-BBalkanMediterranean 2014 – 2020” οργανώνουν έναν αγώνα δρόμου με τον τίτλο “Running for cooperation” (Τρέχοντας για τη Συνεργασία) την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου2016, στο πλαίσιο των εορτασμών της Ημέρας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας (EC Day) 2016.  Η απόσταση που θα καλυφθεί είναι περίπου 10 χλμ, με σημείο εκκίνησης την Κρυσταλλοπηγή στην Ελλάδα και με σημείο τερματισμού τη Βίγλιστα (Billisht) στην Αλβανία.
Οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν τα σύνορα σε μια συμβολική επίδειξη των ωφελειών της διασυνοριακής και διακρατικής συνεργασίας.
Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της διοργάνωσης και στοχεύοντας στην ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα, ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα ξεπεράσει τους εκατό (100) αθλητές.
Η Ημέρα Ευρωπαϊκής Συνεργασίας (European Cooperation Day/ EC-Day) είναι μια πρωτοβουλία του δικτύου του Προγράμματος INTERACT, στην οποία συμμετέχουν όλες οι χώρες – μέλη των Προγραμμάτων Εδαφικής Συνεργασίας της ΕΕ, με στόχο την ανάδειξη της σημασίας της συνεργασίας στις διασυνοριακές περιοχές της ΕΕ, τόσο εντός των συνόρων της όσο και εκτός αυτών. Αποτελεί μια γιορτή για τα οφέλη της Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας για τους ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη. Κάθε χρόνο πάνω από 70 Προγράμματα Εδαφικής Συνεργασίας συμμετέχουν στην Ημέρα Ευρωπαϊκής Συνεργασίας, με πάνω από 250 εκδηλώσεις συνολικά.  
Το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Αλβανία» έχει μια ισχυρή φήμη της διοργάνωσης επιτυχημένων αθλητικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ημέρας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας που έχουν χαρακτηριστεί βέλτιστες πρακτικές από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (π.χ. κολυμβητικός μαραθώνιος Κέρκυρα – Xhamil).
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση μας ζητήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου