Ο Καιρός: Διακοπή νερού στα Σέρβια. Έπεσε ο Μπιτζινίσιος;

Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων) την 5η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1. Περί έγκριση των όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση του χώρου της εμποροπανήγυρης Σερβίων έτους 2016.
2. Τροποποίηση της αρίθμ. 377/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την αντικατάσταση  μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
3. Τροποποίηση της 136/2016 απόφασης Δ.Σ σχετικά με την αντικατάσταση μελών στην Επιτροπής  Ποιότητας Ζωής
4. Τροποποίηση της 135/2016 απόφασης Δ.Σ σχετικά με την αντικατάσταση μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου στον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού με την επωνυμία Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «Προσχολικής Αγωγής – Παιδείας – Κοινωνικής Μέριμνας»
5. Τροποποίηση της 5/2016 απόφασης Δ.Σ σχετικά με την αντικατάσταση μελών στην  Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
6. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου: «Ανακατασκευή γηπέδου μπάσκετ Δημοτικού Σχολείου στην Τ.Κ. Λιβαδερού».
7. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση και συντήρηση διατηρητέων κτιρίων Δημοτικών Σχολείων οικισμών Παλαιογρατσάνου και Καταφυγίου Δήμου Βελβεντού».
8. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού».
9. Αποδοχή διαφόρων ποσών και κατανομή πιστώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου