Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Μια συγγνώμη δεν παίζει;

Του Γιώργου Προκοπάκη
Ο δήθεν σοβαρός του εθνολαϊκισμού τα μάζεψε όλα σαν κοτούλα. Να ζητήσει συγγνώμη προφανώς δεν το συζητάμε. Από πού κι ως πού ο ογκόλιθος της λαϊκιστικής παπαρολογίας Δραγασάκης να ζητήσει συγγνώμη;
Μια μαλακία έλεγε - ο ίδιος, με τη φοβερή γραμμή - το 2012 την εποχή του PSI. Moratorium ήθελε ο λαϊκιστής από τους δανειστές και σε τρία χρόνια θα τους λέγαμε πόσο κούρεμα θέλουμε. Αυτές τις μαλακίες έλεγε αυτό το πράμα. Δική του η γραμμή και δήθεν ψαγμένη. Παπάρια μάντολες.

Ανακάλυψε επί τέλους πως και οι δανειστές μας είναι υπερχρεωμένοι, έχουν κοινοβούλια και δεν πρόκειται να ελαφρύνουν σοβαρά το χρέος. Βρεγμένη γάτα το χρυσό μου.
Όταν επί χρόνια έλεγαν αυτά οι της άλλης πλευράς ήταν δοσίλογοι, γερμανοτσολιάδες, η αγαπούλα του ο Καμμένος "στα τέσσερα" τους έβλεπε. Ποιός είναι ο δοσίλογος Δραγασάκη μου;
Χάθηκε ο κόσμος βρε άχρηστε να το μάθεις τρεις μήνες νωρίτερα; Να γλυτώσουμε τα πενήντα τόσα δις πρόσθετου χρέους που μας φόρτωσε για να κάθεται να λέει σαχλαμάρες τώρα;
Όποια ελάφρυνση πάρει τελικά η Ελλάδα θα είναι λιγότερη από το πρόσθετο βάρος στο χρέος που μας έφερε αυτός ο ανίκανος με την παρέα του.
Δεν του θυμίζει κανείς πως τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, προεκλογικά, ο σανός που πλάσαρε ήταν: καθαρίζουμε Οκτώβριο (του 2015 ντε) με την αξιολόγηση και τον Φεβρουάριο (πριν επτά μήνες ντε) ξεκινάμε τη μείωση του χρέους. Τώρα, η βρεγμένη γάτα, χωρίς να ντρέπεται, μιλάει για το 2018 και θα είναι μικρή η ελάφρυνση του χρέους.
Το έγκλημα είναι πως περάσαμε τόσα χρόνια αυτή την απίστευτη ταλαιπωρία μόνο και μόνο για να κάθονται σε καρέκλες ανύπαρκτοι σαν το Δραγασάκη.
Τώρα ο υπερήφανος αριστερός Δραγασάκης τραγουδάει τη δική του βερσιόν του σουξέ του Χατζηγιάννη (επίκαιρος μιας και εξ αιτίας του κατέρρευσε και το φοβερό πλάνο πάταξης φοροδιαφυγής από τους αλμπάνηδες):
πόδια ψηλά κι όλα τα κάνω
για να κάθομαι στην καρέκλα επάνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας