Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Οι νέοι Αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Η Ελένη Τσακιρίδου, ο Γιώργος Μαρνέλλος και η Αναστασία Αλευριάδου θα είναι οι τρεις νέοι αντιπρυτάνεις του  Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έπειτα από την εισήγηση του Πρύτανη Αντώνη Τουρλιδάκη προς την σύγκλητο που συνεδρίασε πρόσφατα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφαση της Συγκλήτου να δημοσιευτεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.
Η Ελένη Τσακιρίδου καθηγήτρια Εφαρμοσμένης Στατιστικής και Εκπαιδευτικής Έρευνας του τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής, αναλαμβάνει υπεύθυνη των  Ακαδημαϊκών θεμάτων και του προσωπικού και ως πρώτη αναπληρώτρια των καθηκόντων του πρύτανη. Ο Γιώργος Μαρνέλλος αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής αναλαμβάνει την θέση του Αντιπρύτανη με καθήκοντα τα οικονομικά και το Ειδικό Λογαριασμό, ενώ η Αναστασία Αλευριάδου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ειδικής αγωγής του τμήματος Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής θα επιλαμβάνεται των φοιτητικών θεμάτων.
ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου