Ο Καιρός: Severna Makedonija

Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση βουλευτή Κοζάνης Γ. Ντζιμάνη με αντιπροσωπεία νέων αγροτών

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Ντζιμάνης Γεώργιος πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 5/9/2016 συνάντηση, με αντιπροσωπεία Νέων Αγροτών του Νομού Κοζάνης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αγροτική παραγωγή του Νομού, τα προβλήματα των Νέων Αγροτών και τις προοπτικές που υπάρχουν.
Επίσης συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με την Οργάνωση των Νέων Αγροτών του Νομού Κοζάνης, όπως και τις ευκαιρίες που εμφανίζονται μέσω των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης της προγραμματικής περιόδου 2014-2020 κυρίως για τους Νέους Αγρότες, των οποίων και αναμένεται να ξεκινήσει η υλοποίηση μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
Τέλος η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από τον κ. Ντζιμάνη σχετικά με την πρόταση της χώρας για τις νέες συνδεδεμένες ενισχύσεις που αφορούν την καλλιέργεια Κρόκου, και στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση των παραγωγών του Νομού, καθώς και την συνδεδεμένη ενίσχυση Μηλοειδών που θα περιλαμβάνει 6 Νομούς της χώρας, μεταξύ των οποίων και την περιοχή Κοζάνης.
ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Βουλευτής Κοζάνης – Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου