Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Φωτογραφική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Εκφραση" Πτολεμαΐδας: δράσεις και έναρξη μαθημάτων


Ένα ιδιαίτερα πολύχρωμο "φωτογραφικό καλοκαίρι", με εκατοντάδες "κλικ" , περιηγήσεις, εικόνες και φωτογραφική αισθητική και φαντασία, ήταν αυτό που πέρασε, για τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας,  του Πολιτιστικού Συλλόγου "Εκφραση" Πτολεμαϊδας.

Με την παρότρυνση του δασκάλου του τμήματος και πανελληνίως γνωστού -και με διακρίσεις- φωτογράφου Κώστα Παπαϊωάννου, καθ΄ όλη  την διάρκεια  του καλοκαιριού, διοργανώθηκαν φωτογραφικές εβδομάδες μεταξύ των μελών της φωτογραφικής ομάδας, με στόχο την εμπέδωση των μαθημάτων της πρώτης χρονιάς και την εξοικείωση με την φωτογραφία και τις τεχνικές της.

Στο πλαίσιο αυτής της δραστηριότητας και μέσα από το σύνολο των "νικητών" όλων των φωτογραφικών εβδομάδων, ως φωτογραφία του Καλοκαιριού, αναδείχθηκε η φωτογραφία της Μαριάνας Κοσμίδου από την Πτολεμαϊδα, η οποία αποτυπώνει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, το καλοκαίρι που μας πέρασε.


Με τον ερχομό του Σεπτεμβρίου, η φωτογραφική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου  "΄Εκφραση" Πτολεμαϊδας , προετοιμάζεται για την έναρξη της νέας χρονιάς των μαθημάτων της,  τα οποία γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου , Κοροξένης 3,   στην  Πτολεμαϊδα. 

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα φωτογραφίας και θέλουν να "μυηθούν" στην τέχνη της φωτογραφίας, μπορούν να επικοινωνούν  για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, στα τηλέφωνα  2463080506 και  6972553826.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου